Automatikus bejelentkezés
belépés

Bongo Kft.

Budapest
1091 Soroksári út 110-112.

telefon: 216-7829
fax: 216-7829
e-mail: info@bongo.hu
mobil: 20/388-9200
e-mail: istvan@bongo.hu

Budapest
1225 Budapest, Háros u. 1-3 (volt Hunyadi János laktanya)

mobil: 20/404-7825
e-mail: info@bongo.hu

Weboldal: http://www.bongo.hu

Cégleírás:
Cégünk 1996-ban történt alapítása óta meghatározó szerepet tölt be a magyarországi és Kelet európai régió alkatrészellátásában. A cég a BMW autótípust, és annak vásárlóinak rétegét célozta meg, így tettük le ? Magyarországon elsők között ? a BMW használt és új alkatrészek forgalmazásában az első követ.

A megalakulást követő évben már a futó típusok teljes palettája rendelkezésére állt vásárlóinknak. Napjainkban az új autótípusok megjelenésével egyidőben vesszük fel a ritmust az alkatrészek importálásában, így a BMW összes új modelljéhez is hiánytalanul tudunk alkatrészt biztosítani.

A mindennapok kihívásainak eleget téve Cégünk 2003. novemberétől a törött és sérült autók BMW által megkövetelt minőségű javításának hiánya miatt bővítettük szolgáltatásainkat, és létrehoztunk egy új telephelyet ahol a sérült autók javítását és biztosítási ügyintézését teljeskörűen végezzük.

Kulcsszavak: autó , autóalkatrész , autóelektronika , autóklíma , autószerviz , BMW , bontott autóalkatrész , felni , főtengely , hengerfej , karosszéria elem , karosszériaelem , kormánykerék , légzsák , műszerfal , szervízszolgálat

Bongo Kft. fotók

Bongo Kft. - Tudakozó.hu Bongo Kft. - Tudakozó.hu