Automatikus bejelentkezés
belépés

Balástyai Vadásztanya Vendéglő és Magánszállás

Balástya
6764 Széchenyi u.1.

telefon: +36-62-278-520
mobil: +36-70-265-49-22

Cégleírás:
BEMUTATKOZÁS

Családias hangulatú vendéglőnkben, Szegedtől
25 km-re, az E5-ös főút mellett, Balástyán, az M5 autópálya lejárójától 4 km-re, a kisteleki lejárótól 12 km-re non stop nyitva tartással várjuk vendégeinket!

Hatalmas parkolónkban kamionokkal és autóbuszokkal is lehet parkolni.

Vendégeink figyelmébe ajánljuk a helyi hindu templom megtekintését és a LeonCavallo Lovasklub lovaglási lehetőségét, de a szegedi programok mellett érdemes felkeresni az éttermünk 20 km-es körzetében található Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkot, a kisteleki, a kiskunmajsai és a mórahalmi termálfürdőket.

Szeretettel várja Önöket a vendéglő személyzete!

ÉTTEREM

80 fő befogadására alkalmas éttermünkben megújult étlappal, a megszokott ízekkel, a régi személyzettel, mérsékeltebb árakkal várjuk vendégeinket! Étlapunkról reggeli ételek, előételek, levesek, frissensültek, rostélyon készült sültek, készételek, saláták és desszertek közül választhatnak a hozzánk betérők.

Hétközben előfizetéses étkeztetéssel, szombaton és vasárnap kedvezményes családi ebéddel, heti akciókkal állunk vendégeink rendelkezésére.

Kedden és csütörtökön
12-22 óráig a vendéglő által megjelölt főétel helyben fogyasztva, akciós, 700 Ft/adag áron kapható!

50 fős különtermünkben családi, baráti és üzleti rendezvények szervezését vállaljuk. Éttermünket kirándulók és szervezett csoportok figyelmébe is ajánljuk, akiknek kedvezményes étkeztetést tudunk biztosítani.

SZÁLLÁSHELY

Szálláshelyünkön négy kényelmes szoba szolgálja vendégeink nyugodt pihenését.
A 2 és 4 ágyas szobák televízióval felszereltek, fürdőszoba, zuhanyzó, WC tartozik hozzájuk.

Zárt parkolót biztosítunk.

Kulcsszavak: autóparkoló , buszparkoló , étkezési jegy elfogadása , étkezési lehetőség , étterem , kamionparkoló , különterem , meleg étel , non-stop nyitvatartás , panzió , parkoló , szálláshely , vendéglátás , zárt parkoló

Balástyai Vadásztanya Vendéglő és Magánszállás fotók

Balástyai Vadásztanya Vendéglő és Magánszállás - Tudakozó.hu Balástyai Vadásztanya Vendéglő és Magánszállás - Tudakozó.hu Balástyai Vadásztanya Vendéglő és Magánszállás - Tudakozó.hu Balástyai Vadásztanya Vendéglő és Magánszállás - Tudakozó.hu Balástyai Vadásztanya Vendéglő és Magánszállás - Tudakozó.hu Balástyai Vadásztanya Vendéglő és Magánszállás - Tudakozó.hu Balástyai Vadásztanya Vendéglő és Magánszállás - Tudakozó.hu Balástyai Vadásztanya Vendéglő és Magánszállás - Tudakozó.hu Balástyai Vadásztanya Vendéglő és Magánszállás - Tudakozó.hu Balástyai Vadásztanya Vendéglő és Magánszállás - Tudakozó.hu Balástyai Vadásztanya Vendéglő és Magánszállás - Tudakozó.hu Balástyai Vadásztanya Vendéglő és Magánszállás - Tudakozó.hu