Automatikus bejelentkezés
belépés

Bakonykarszt Víz - és Csatornamű Zrt.

Veszprém
8200 Pápai út 41

telefon: (88) 423-222
fax: (88) 428-061
e-mail: bakonykarszt@bakonykarsztrt.hu

Ajka
8400 Fő u. 62.

Zirc
8420 Bakonybéli u. 5.

Várpalota
8100 Péti u. 1.

Nagyvázsony
8291 Petőfi S. u. 2/c

Veszprém
8200 Pápai u. 41.

Nemesgörzsöny
8522 Zrínyi u. 29.

Weboldal: http://www.bakonykarsztrt.hu

Cégleírás:
A BAKONYKARSZT Víz- és Csatornamű Zrt. 1996. január 1-jén alakult, jogelődje az Zrt. főrészvényese - Veszprém megyei jogú város - mai értelemben vett vízművét pedig 100 éve, 1896. október 1-jén helyezték üzembe.

Történelmi hagyomány kötelez bennünket, hogy a mai igényeknek is eleget tegyünk, s bizonyítsuk az alapító önkormányzatoknak: elvárásaiknak megfelelünk. Védjük, óvjuk a vízbázisokat, a szolgáltatott víz pedig mindig jó minőségu, színtelen, szagtalan, üdítő. Több mint száz éve, hogy Veszprém város képviselőtestületének elhatározásából "a város közönsége az ezredéves ünnepség alkalmából már ezen intézmény áldásában részesedik", de még alig egy évtizede, hogy a megyében, az 1994-ben átadott Somlóvecse, Vid, Kisszolos kistérségi vízmű üzembe helyezésével, a települések közműves vízellátásának kiépítése befejeződött. "A vízvezeték csatornázás nélkül mindig kétséges kincsünk marad", fogalmazta meg találóan már a múlt század legelején dr. Szeglethy György veszprémi polgármester. A mi korunk követelménye viszont az, hogy ne teljen el ilyen sok idő addig, amíg minden településen csatornáznak és az elvezetett szennyvíz megtisztítva kerül vissza a természetbe, Ehhez, valamint az elozőkben említett alapítói igények, elvárások megvalósításához ad kellő biztosítékot az 1996. január 1-jén megalakított BAKONYKARSZT Víz- és Csatornamű Zrt. egész munkavállaló kollektívája.

Kulcsszavak: ásványvíz , ásványvíz és üdítőital , ásványvíz termelés , biológiai szennyvíztisztítás , csatornamű , ipari szennyvízkezelés , ipari szennyvíztisztítás , ital kiskereskedelem , ital nagykereskedelem , ivóvízellátás , ívóvízszolgáltatás , ívóvíztermelés , kommunális szennyvíztisztítás , szennyvízkezelés , szennyvíztisztítás , üdítőital , vízanalitika , vízgazdálkodás , vízminőség-védelem , vízminőség-viszgálat , vízminőségmérés , vízmű , víztermelés

Bakonykarszt Víz - és Csatornamű Zrt. fotók