Automatikus bejelentkezés
belépés

BG Finance Zrt.

Budapest
1036 Pacsirtamező u. 5. E/3

telefon: 439 2130
fax: 439 2139
e-mail: info@bg.hu

Weboldal: http://www.bg.hu

Cégleírás:
A BG Magyarország Ingatlanfinanszírozási Zrt. és BG Magyarország Lízing Zrt. BG Hitel & Lízing márkanév alatt kezdte meg működését, a PSZÁF engedélye alapján 2006-ban. A BG Hitel & Lízing célja, hogy az ingatlanfinanszírozás specialistájaként jelzálog alapú hitel és lízing termékeket kínáljon mind lakossági, mind vállalati ügyfelei számára, deviza és forint alapon egyaránt, egy rendkívül gyors, egyszerű és barátságos kiszolgálási rendszerben és kivívja ügyfelei elégedettségét.Finanszírozási szolgáltatásunk elérhető közvetlen irodáinkban, az Otthon Centrum ingatlanközvetítői hálózatában, illetve több értékesítési partnerünknél, országszerte közel 100 irodában. Folyamatosan bővülő termékportfóliónk többek között az alábbi finanszírozási lehetőségeket tartalmazza:
Ingatlanvásárlási és felújítási hitelek 20%-os önerővel
Szabad-felhasználású jelzálog hitelek, melyek jövedelemigazolás nélkül is elérhetőek
Lízingkonstrukciók használt és új építésű lakóingatlanokra, üzlethelyiségekre egyaránt
Támogatott hitelek (szocpol, lakás-előtakarékossággal egybekötött hitelek)
Lízing- és hitelkonstrukciók vállalkozásoknak.

Szolgáltatásaink további előnyei:
Termékeink jövedelem alapú, minimálbér melletti és jövedelemigazolás nélküli adósminősítéssel is elérhetők
Kedvező kamatozás, alacsony törlesztőrészlet
Rugalmasan változtatható, testreszabott konstrukciók
Ügyfélközpontú ügyintézés, gyors hitelbírálat
Valamennyi kezdeti költség megfinanszíroztatható. Ez esetben nem kell megfizetni a felmerülő kezdeti költségeket, mivel ezekkel a díjakkal megemelt összegű hitelből kerülnek levonásra.
Lényegesnek tartjuk kiemelni, hogy az ingatlanfejlesztők számára kedvező feltételeket alakítottunk ki az önerő nélküli lízing finanszírozás területén.
Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen meg minket elérhetőségeink valamelyikén, vagy küldjön nekünk üzenetet űrlapunk segítségével.

Kulcsszavak: hitel , ingatlan , ingatlan - telek, épület, lakás , ingatlan szaktanácsadás , ingatlan-hitelügyintézés , ingatlanajánlat , ingatlanfinanszírozás , ingatlanhitel , ingatlanvásárlási hitel , kisvállalkozói hitel , lakáshitel , lízing , vállalkozói hitel , vállalkozói hitelfinanszírozás

BG Finance Zrt. fotók

BG Finance Zrt. - Tudakozó.hu BG Finance Zrt. - Tudakozó.hu BG Finance Zrt. - Tudakozó.hu