Automatikus bejelentkezés
belépés

Bácska modul Kft.

Bácsalmás
6430 Szt.István u.36

telefon: 79/541-292
fax: 79/541-291
e-mail: bacskamodul@bacskamodul.hu
telefon: 79/541-293
e-mail: farkas@bacskamodul.hu

Weboldal: http://www.bacskamodul.hu

Cégleírás:
Üzletberendezés, eladópult, polcrendszer azok a kínáló felületek, amelyen a vásárlók találkoznak az Ön által készített vagy forgalmazott termékekkel. Nem mindegy tehát, hogy a vásárlónak milyen minőségű üzletberendezés, azaz milyen eladópult, faliállvány, polcrendszer kínálja a terméket. Az ízléses üzletberendezés bizalmat ébreszt az üzlet iránt, a jó minőségű polcrendszer bizalmat ébreszt a termék iránt is.

A Bácska Modul Kft. 1990-ben lett alapítva. Bácsalmási telephelyünkön, átlagosan ötven főt foglalkoztatunk, a fémiparban, a faiparban, és e két területhez kapcsolódó felületkezelő szakmában. Fő tevékenységeink közül kiemelendő a különböző üzletberendezés, polcrendszer, faliállvány, eladópult gyártása belföldre és külföldre, valamint kerékpár vázak és kiegészítők készítése.

Vállalkozásunk 1975 óta foglalkozik üzletberendezés, valamint kiegészítőinek gyártásával. Több éves fejlesztő munka eredménye az a polcrendszer, mely egyaránt alkalmas kisebb méretű boltok valamint diszkont áruházak berendezésére. A gyártott üzletberendezés modul elemekből épül fel, melyet a vevő igénye szerint a raktárkészletünkből tudunk összeállítani. Kérésre a helyszínre szállítjuk, összeszereljük, így az üzletberendezés gyorsan, könnyen kerül rendeltetési helyére. Egyedi igények és tervek alapján vállalkozunk más jellegű üzlet és iroda-berendezések gyártására is.

A többfajta üzletberendezés magyarországi forgalmazását üzletberendezés viszonteladók is segítik Budapesten, Nyíregyházán, Szekszárdon.

Árbevételünk jelentős része exportból származik, részben a Gardena GmbH-nak gyártunk üzletberendezést, részben a Biria AG-nek kerékpárvázakat és kiegészítőket. A honlapunkon megtekinthetők termékeink (üzletberendezés, eladópult, faliállvány, polcrendszer, kerékpárok, kiegészítők), melyek reprezentálják cégünk gyártmány palettáját. Hasonló témakörben más megrendelők jelentkezését is várjuk.

Vállalkozásunk 2004-ben vezette be az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszert, ami szintén azt célozza, hogy az általunk készített üzletberendezés, polcrendszer, faliállvány, eladópult kiváló minőségben álljon partnereink rendelkezésére.

Kulcsszavak: előadói pult , fa üzletberendezés , faliállvány , fém polcrendszer , fém üzletberendezés , információs pult , kerékpár , kerékpár kiegészítő , kerékpárváz , kínálópult , kiszolgálópult , polc , polcrendszer , pult , pultrendszer , raktári polcrendszer , tárgyalópult , üzletberendezés , üzletberendezés kivitelezése , üzletberendezés tervezése , üzleti polcrendszer

Bácska modul Kft. fotók