Automatikus bejelentkezés
belépés

Aranyláng Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda

Budapest
1046 Erkel u. 41.

e-mail: timea.varga@aranylangiroda.hu
mobil: 30/241-1219

Weboldal: http://www.aranylangiroda.hu

Cégleírás:
Nagyon sokan foglalkoznak ma rendezvényszervezéssel, több-kevesebb gyakorlati tapasztalattal hátuk mögött. Szerintünk nem elég, ha valaki szervezőnek nevezi magát azért, mert ismer néhány zenekart vagy fotóst. Feltétlenül tudni kell a buktatókat is ahhoz, hogy az ember tudja, mit hogyan kerülhet el.
Egy esküvő, egy céges- vagy családi rendezvény egyedi, megismételhetetlen. Nem lehetnek hibák. A felmerülő váratlan helyzeteket megfelelő módon, mosolyogva tudni kell kezelni. Ehhez elengedhetetlen a rutin és a határozottság.

A vállalkozás ötletgazdája és vezetője Varga Tímea, aki több, mint tíz éve dolgozik a marketing és a kommunikáció területén, ebből már öt éve a rendezvények világában.Az első években énekesnőként a színpadról figyelte (és figyeli ma is) egy-egy fellépése alkalmával az eseményeket, hogy mit hogyan lehetne másként, jobban megvalósítani, megoldani a szervezési feladatok során egy-egy rendezvényen.
A színpadi munka közben, előtt, után, megismerkedett sok más, munkájára igényes szolgáltatóval, akikkel ma azon dolgoznak, hogy az Ön rendezvénye emlékezetes legyen. Tapasztalatait az Ön elképzelései szerint, ötletesen, a legjobb lehetőségek felkutatásával és kihasználásával a rendezvénye sikerére fordítja, minden esetben számolva a lehetséges akadályokkal.

Cégünk büszke rá, hogy az elszemélytelenedő világban mi minden körülmények között fontosnak tartjuk az emberi kapcsolatokat, és a személyes találkozókat, megbeszéléseket.
Ahová csak lehet, - és ha Ön is igényli - elkísérjük megbízóinkat. Amennyiben a vacsorahelyszínt mi szervezzük, természetesen jelen vagyunk a rendezvény egész ideje alatt és biztosítjuk, hogy minden rendben menjen.

Hitvallásunk, hogy minden ötlet megvalósítható, ha türelemmel, és figyelemmel fordulunk megbízóink felé. Munkatársaink főként fiatal szakemberek, dinamikusan fejlődünk, minden újra nyitottak vagyunk.

Mi hétvégén is dolgozunk, a találkozók időpontja rugalmasan egyeztethető, ha csak este 9 óra vagy a vasárnap a megfelelő, állunk elébe.

Kulcsszavak: baráti rendezvény , céges rendezvény , céges rendezvény lebonyolítása , céges rendezvény szervezése , cégrendezvény , cégrendezvény-lebonyolítás , cégrendezvény-szervezés , családi rendezvény , családi rendezvény lebonyolítása , dekoráció , egyedi rendezvény , esküvő , esküvő kivitelezés , esküvői ceremónia , esküvői dekoráció , esküvői rendezvény , esküvők szervezése , esküvőrendezés , esküvőszervezés , esküvőszerviz , exkluzív esküvő , exkluzív rendezvény , exkluzív rendezvényszervezés , magánrendezvény , privát rendezvény , rendezvény , rendezvényszervezés , rendezvényszolgálat , rendezvényszolgáltatás , showműsor , showműsor szervezés , születésnapi rendezvény , üzleti rendezvény , vállalati rendezvény , vőfély , zenekar biztosítása

Aranyláng Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda fotók