Automatikus bejelentkezés
belépés

Anyagért Kft.

Szolnok
5000 Vízmű út 1.

telefon: 56/429-692
fax: 56/525-000
e-mail: anyagert@chello.hu

Weboldal: http://www.anyagert.aranyoldalak.hu

Cégleírás:
Cégünk 1996-ban alakult a szolnoki Víz és Csatornaművek koncesszióba adása eredményeként. Fő tevékenységünk a víz- és csatornahálózatokat építő, üzemeltető cégek teljes körű kiszolgálása , a vízbekötési anyagokon keresztül a karbantartási és hibaelhárítási anyagokig és szerszámokig bezáróan. Partnereinket mintaboltunkból és az ahhoz tartozó több ezer négyzetméteres raktárterületünkről szolgáljuk ki, korszerű számítógépes rendszerünk segítségével.
Kollégáink az anyacégnél végzett több évtizedes tapasztalata és munkája alapján készségesen állnak a vásárlók rendelkezésére. Termékskálánk és piacaink az igényekhez alkalmazkodva folyamatosan bővülnek, amit mutat az elmúlt hat év alatt háromszorosára emelkedő árbevételünk, valamint a bevezetett épületen belüli épületgépészeti csőrendszerek, fajansz, porcelántermékek és fürdőszoba felszerelések árusítása.
Célunk, hogy minél szélesebb rétegek igényeit tudjuk kielégíteni megfelelő ár és minőség biztosítása mellett.

Kulcsszavak: csaptelep , csatornaelem , cső és csőszerelvény , csőhálózat kiépítés , fürdőszobafelszerelés , fürdőszobafelszerelési cikk , HAWLE , ipari szerelvény , ipari vízmérő , MOM , PANNONPIPE , porcelán , SIGMA , szerelvény , tolózár , WAGA

Anyagért Kft. fotók