Automatikus bejelentkezés
belépés

Alustart Kft.

Hódmezővásárhely
6800 Rárósi út. 116.

telefon: 62/533-470
e-mail: info@alustart.hu
fax: 62/533-461
telefon: 62/533-460
e-mail: info@alustart.hu

Weboldal: http://www.alustart.hu

Cégleírás:
Társaságunk, mely az alumíniumipar gyökereibol táplálkozott, átalakulásaink után 1992 évben érte el mai formáját. A társaság teljes egészében magánszemélyek tulajdonát képezi, tulajdonképpen két család vállalkozása. Jelenleg komplex technológiával és közel 2500 m2 termeloterülettel és 40 fos kapacitással állunk tisztelt megrendeloink rendelkezésére.
Kezdetben elsosorban KRESZ-táblák és közúti információs táblák gyártásával foglalkoztunk, de folyamatosan növekedett az igény az alaptáblarendszerek reklámiparban történo felhasználására. Reklámipari tevékenységünk eloször út melletti óriástáblák és útbaigazító táblák gyártására korlátozódott, de rövid ido után igény lett külso és belso megvilágítású reklámeszközök kivitelezésére is. Kezdetben csak kisebb méretu plexi elolapos táblákat állítottunk elo, de lehetoségünk nyílt egy nagy benzinkút-hálózat egész országra kiterjedo arculatváltási programjába bekapcsolódnunk, így az országban elsok között gyártottunk feszített fóliás frízeket, nagyméretu totemeket, üdvözlotáblákat, stb. Rövid ido alatt kb. 4-5 km-es mennyiséget gyártottunk le belolük. Ez ido alatt a KRESZ-tábla üzletág a növekvo konkurenciaharc miatt visszafejlodött és így kényszerpályás megoldásnak tunt, hogy kapacitásunkat, elszántságunkat és évtizedes alumíniumipari gyakorlatunkat a reklámiparban kamatoztassuk. 1995-ben vásároltunk fóliavágóberendezést, majd kontúrmarógépet, melynek segítségével már kompletten tudtunk vállalkozni reklámtáblák kivitelezésére. Erre a komplex kiszolgálásra komoly igény mutatkozott mind a közvetlen, mind, pedig a közvetett viszonteladó partnerek részérol is. Ezért további cél a fejlesztés volt a reklám területén, ezen belül is a fényreklámok tuntek a speciálisabb komplexebb szakértelmet igénylo területnek. Egy 1996-os düsseldorfi reklámkiállításon látottak alapján felbuzdulva neonreklámok gyártásához szükséges fejlesztést céloztunk meg. Szerencsénkre éppen felszámolás alatt állt a szegedi ELSZO neon üzletága, melyet azonnal a helyi szakembergárdával együtt megvásároltunk és átintegráltuk saját telephelyünkre. Sajnos az ott vásárolt technológia már nem elégítette ki a kor minoségi, technikai és balesetvédelmi követelményeit, ezért további fejlesztés vált szükségessé. Eloször, lépésrol lépésre újítgattuk eszközeinket, de végül megvásároltuk a német Neon Products cég komplett neoncso gyártó berendezését, mely szavatolja az állandó minoséget és a hosszú élettartamot. Ezen technológiaparkkal már a termékek folyamatos fejlesztése következett és így a fényreklámok területén a mini LED-es világítóktól kezdve az óriás tetoreklámokig a teljes termékpaletta gyártására képesek vagyunk.

Kulcsszavak: acéllemez megmunkálás , ALUCOBOND , alumíniumlemez megmunkálás , alumíniumlemez-megmunkálás , benzinkút reklám , diadoboz , display , dobozbetű , dobozolt betű , egyedi reklámkészítés , egyedi rendszámtábla , elektromos szerelés , élhajlítás , élvilágító , élvilágítótábla , excenter présmunka , excenterprés , felsőmaró , fényreklám , feszített fóliás reklám , finommechanika , finommechanikai szerelés , fóliavágás , FORBO , gravírozás , gravírozott élvilágító tábla , kontúrmarás , neonreklám , neontechnika , PANAFLEX , reklám , reklám világítótest , reklámberendezés , reklámbetű , reklámcikk , reklámeszköz , reklámtárgy , sajtolás , számítógépes fóliavágás , tetőreklám , ULTRAFLEX , vákuumformázás , védőgázas alumínium hegesztés , világító reklámtábla , világító tábla

Alustart Kft. fotók