Automatikus bejelentkezés
belépés

Átrium 2000 Bt.

Kosd
2612 Béke u. 84.

telefon: 27/324-273
e-mail: atrium2000@freemail.hu
telefon: 30/905-5403
fax: 27/317-314
e-mail: atrium2000@citromail.hu

Cégleírás:
Ez a mi mottónk. Ha Ön igényes otthonra vágyik, és az elképzeléseit meg szeretné valósítani: ránk számíthat! A megálmodott lakásbelsőt, kerti bútorait - a tervezéstől a teljes kivitelezésig - megvalósítjuk. Az Ön pénztárcája és igénye szabja meg, hogy csupán egyszerű kiegészítőre vagy akár luxuskivitelű átalakításra vágyik.
Szabad szellemben - határok nélkül!
Az Átrium 2000 Bt. megbízható, kreatív szakemberekkel vállalja a gyártást, kivitelezést. Állhat Önhöz közel az egyszerű, hagyományos vagy a modern design, mi alkalmazkodunk az Ön egyedi stílusához, és különleges formavilágához! Ha változtatásra van szüksége, mi megvalósítható ötletekkel látjuk el. Nem jelenthet problémát, ha elképzeléseit bútorlapból, fából, kőből vagy különleges alapanyagokból kívánja elkészíttetni. Lehet az egyedi lakberendezési tárgy, kiegészítők (lámpák, virágtartók, zsúrkocsik, bárpultok, tálalók) kívánság szerint bútor, kerti bútor (szaletli, épített grillsütő) vagy akár könnyűszerkezetes faház. Vállalunk még: stukkózást, gipszkartonozást, belső-külső burkolást, csempézést.
Ingyenes helyszíni felmérésünkön praktikus tanácsokkal látjuk el!
Kérdésével forduljon hozzám bizalommal:

Kulcsszavak: belső burkolás , belsőépítészet , belsőépítészet fából , belsőépítészet kőből , belsőépítészeti kivitelezés , csempézés , előtető , építőipar , faburkolás , faház , kerti bútor , kerti grill , kiegészítő bútor , kisbútor , konyhabútor , korlát , kőburkolás , könnyűszerkezet , könnyűszerkezet-kivitelezés , könnyűszerkezet-szerelés , könnyűszerkezetes családi ház , könnyűszerkezetes épület , könnyűszerkezetes épület szerelés , könnyűszerkezetes faház , külső burkolás , lépcső , stukkózás , szobabútor

Átrium 2000 Bt. fotók