Automatikus bejelentkezés
belépés

Árpád Fejedelem Gimnázium, Gazdasági és Informatikai Szakközépiskola

Kistelek
6760 Ifjúság tér 3.

telefon: 62/259-228
telefon: 62/259-167
fax: 62/259-228
e-mail: info@afgk.sulinet.hu

Weboldal: http://afg.myip.hu/

Cégleírás:
A középiskolai oktatás 1953. szeptember 1-jén kezdodött Kisteleken 1 gimnáziumi osztállyal. Kistelek Csongrád megye egyik városa, lakóinak száma nem éri el a 8000-et, a fiatalok száma fokozatosan csökken. A városban 3 óvoda, 2 általános iskola, 1 alapfokú művészeti iskola és 1 középiskola és kollégium működik.
A középiskolai oktatás 1953. szeptember 1-jén kezdodött Kisteleken 1 gimnáziumi osztállyal.
1994 óta a Kisteleki Középiskoláért és Tanulóiért Alapítvány segít az oktatás és nevelés minőségi feltételeinek javításában, a rendezvények, versenyek, kirándulások támogatásában, a kiemelkedő munkát végzo tanulók és nevelok jutalmazásában.
Iskolánk fenntartója Kistelek Város Önkormányzata. A város képviselotestülete fontosnak tartja, hogy a középiskola ne a megyei közgyuléshez tartozzon, hanem maradjon a városé. Kistelek város lakosságának többsége is fontosnak tartja a helybeli középiskola létét, mivel a 14-18 év közötti tanulók így a családban maradhatnak.
Bővebb információért kérem kattintson weblapcímünkre!

Kulcsszavak: 2 évfolyamos szakiskolai osztály , 4 évfolyamos általános tantervű gimnáziumi osztály , 4 évfolyamos gazdasági csoport , 4 évfolyamos közgazdasági csoport , 4+1 vagy 2 évfolyamos műszaki informatika csoport , 5 évfolyamos nyelvi előkészítő osztály (1) , érettségire épülő szakképzés , esti tagozatos képzés , gimnázium , iskola , közgazdasági csoport , levelező tagozatos képzés , oktatás , szakképzés , szakközépiskola , tanfolyam

Árpád Fejedelem Gimnázium, Gazdasági és Informatikai Szakközépiskola fotók

Árpád Fejedelem Gimnázium, Gazdasági és Informatikai Szakközépiskola - Tudakozó.hu Árpád Fejedelem Gimnázium, Gazdasági és Informatikai Szakközépiskola - Tudakozó.hu