Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

cabernet sauvignon rosé

kifejezésre
1

Cabernet sauvignon rosé keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kreil Borkereskedés

  1014 Budapest, Hess András tér 4.

  Forgalmazott boraink különböző régiókból, kis és nagy pincészetekből, termelőktől, kereskedőktől egyaránt megtalálhatók. Létrehoztunk egy Magyarországon egyedülálló biobor nagykereskedést, amely a lehető legszélesebb körben fogja össze a magyar bioborokat. Referencia üzletünk Budapest legpatinánsabb kerületében, a Budai Várban található. Címünk: 1014 Budapest, Hess András tér 4. A neves borok mellett kiegészítőket is forgalmazunk.


  Részletek
 • 2. Bárdos és Fia Pincészet Bt.

  3200 Gyöngyös, Rigó út 10.

  A Bárdos és Fia Pincészet bortermeléssel, borászattal foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Brunyai Pince Kft.

  7800 Siklós, Akasztófa dűlő 3534.

  A bortermeléshez Brunyai Árpád hét éve vette át a háromhektáros szőlőterület kezelését édesapjától,mint borász, és azóta ápolja a szőlőtermesztési és borkészítési tevékenység hagyományát.

  Néhány perc alatt elérhető a messzeföldön híres, megújult harkányi Thermálfürdő, a vadul kanyargó Dráva folyó, és a máriagyűdi, európai hírű kegyhely, ahol test és lélek egyaránt feltőltődik. Minőségi borainkkal, vendégszeretetünkel mindent megkaphat a teljes kikapcsolódáshoz.

  A vállalkozás Magyarország délnyugati ré...


  Részletek
 • 4. Rothschild Kft.

  1137 Budapest, Szt. István krt. 4.


  Részletek