Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

57 db találat

cégarculat-tervezés

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Cégarculat-tervezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 21. Poplart Kft.

  1143 Budapest, Stefánia út 81.

  Cégünk 3 éve van jelen a magyar reklámpiacon. Tevékenységünk alapvetően a below-the-line területet fogja át.


  Részletek
 • 22. Salix Webdesign

  2225 Üllő, Hosszúberek 14.

  Cégünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: reklámgrafikai munkák, honlapkészítés, fotózás, reklámanyagok terjesztése 10 év tapasztalat alapján. Szakértelmünk az Ön számára profit! További információkért látogasson el weboldalunkra!


  Részletek
 • 23. CubicLemon Kft.

  1201 Budapest, Átlós u.15.

  Legfontosabb tevékenységi köreink a kliens- és kliens-szerver alkalmazások fejlesztése JAVA nyelven, valamint a internetes és intranetes oldalak és portálok kialakítása, üzemeltetése.


  Részletek
 • 24. Villants Kft.

  1045 Budapest, Rózsa u. 5. V/27.

  Cégünk teljeskörű nyomdai szolgáltatást nyújt.


  Részletek
 • 25. DTP Grafikai Stúdió - ABC Holding Kft.

  1011 Budapest, Mária tér 1.

  A DTP-Műhely Grafikai Stúdió 20 fős magánvállalkozás, mely 5 éve áll a megrendelők rendelkezésére. A határidők betartása, a minőségi munkában való következetesség, alacsony költségek - ezek azok az igények, amelyeknek munkáink során mindvégig törekszünk megfelelni. Állandó partnereink: AGFA, Arix Kft., Audi Magazin, Bell and Partners reklámügynökség, Brendon Kft., Duna Holding Rt., Ex Libris Kiadó, GE, Fabbri Ltd., Holló és Társa Könyvkiadó, Hypnos Reklámügynökség, Környezetvédelmi Minisztérium, Passage Kön...


  Részletek
 • 26. Oximoris Multimédia Bt.

  1071 Budapest, Damjanich u. 52. 2/2.

  Cégünk multimédia szolgáltatásokkal várja kedves ügyfeleit.


  Részletek
 • 27. Tenkes Dekorációs Műhely Kft.

  7815 Harkány, Sallai Imre u. 21.

  Cégünk dekorációkkal foglalkozik 1997 óta Harkányban. Tenkes Dekorációs Műhely, a profik és az igényesek minket választanak.


  Részletek
 • 28. Print Service Repro Kft.

  1139 Budapest, Petneházy utca 34-36.

  A Print Service Repro Kft. a nyomdai előkészítés és kivitelezés terén tizenkét éves múltra tekint vissza. Macintosh rendszerben dolgozunk, ami a korrekt nyomdai előkészítés alapja. Megrendelőink minden kívánságát maximálisan teljesítjük, legyen az akár időbeli, akár minőségbeli igény.


  Részletek
 • 29. Independent Car Trade Márkafüggetlen Autókereskedelem

  3300 Eger, Ady Endre út 2/b.

  Hét éve fő tevékenységünk az autókereskedelem és az ehhez kapcsolódó finanszírozás. Értékesítésünk lényege, hogy nem a márka, hanem az igény felől közelítjük meg az értékesítést - ez a márkafüggetlen értékesítés alapköve. 25 új, magyarországi, sérülésmentes, garanciális, személy és haszongépjármű forgalmazása. Ezzel a lehetőséggel azoknak a vásárlónak igényét szeretnénk kielégíteni, akiknek elfoglaltságuk miatt nincs ideje a megfelelő autó kiválasztására.

  Nálunk a fenntartási költségek jóval alacsonyabb...


  Részletek
 • 30. TYPO-BAU Reklámstúdió

  8200 Veszprém, Budapest út 69.

  Vállalkozásunk 1993-ban egyéni vállalkozásként sok éves nyomdai gyakorlatra és nyomdaipari technikusi, kéziszedői ill. tipográfusi ismeretekre alapozva indult.
  Először tipográfiai tervezéssel foglalkoztunk, majd 1995-ben családi és a Vállalkozásfejlesztési Alapítvány segítségével kibővítettük dekorációs tevékenységgel.
  Mint referenciáink közt is látható, mind a tervezés, mind pedig a dekoráció elég széles skáláját műveljük.
  Lehetőség szerint nem utasítunk vissza megbízást, inkább kihívásnak tekintjük v...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak