Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

58 db találat

borcsalád

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Borcsalád keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 21. Schwarczwalter Pince

  7772 Villánykövesd, Pincesor 20-21.

  Pincészetünk 50 főig tud borkóstolásra csoportokat fogadni. A kékoportóval a Világ Bordal-Fesztiválon a palackszépségverseny első helyezettjei lettünk. Lehetőség van palackos bor vásárlásával is pincészetünkben.


  Részletek
 • 22. St. Donatus Pincészet Kft.

  8638 Balatonlelle, Kishegyi út 42.

  Cégünk borászattal foglalkozik. 2000-es évjáratú Sínai Hegyi Cabernet Sauvignon borunkkal Bordóban arany, Londonban ezüst érmet nyertünk.
  A Garamvári Szőlőbirtok családi vállalkozás, amely a családfő Garamvári Vencel borászmérnöki képzettségén és több évtizedes borászati tapasztalatain nyugszik.A cég 1990-ben született Vinárium néven indult. A piacteremtés, a belföldi és nemzetközi piacok kiépítését felvállalva, a minőségi borok szállítójaként vált ismertté.
  Ezt a tevékenységet 1993-ban szőlőtermesztésse...


  Részletek
 • 23. Brilliant Holding Kft.

  1026 Budapest, Bimbó u. 212.

  Cégünk 1989-ben alakult angol-magyar vegyesvállalat. Vörösboros pincéink a Hajós-Vaskuti borvidéken találhatóak.


  Részletek
 • 24. Szent György Pince

  8265 Hegymagas, Szent György-hegy 12.

  Szent István Borház és Étterem Gyulakeszi, Petőfi u. 4., 06-87/411-094, 06-87/710-884, fax: 06-87-710-884.
  Muzeális borok 1969-től napjainkig!
  Festői környezetben, házias ételekkel, 120 fős kerthelyiséggel várjuk az érdeklődőket.


  Részletek
 • 25. Bodnár Pincészet, Borház

  3980 Sátoraljaújhely, Pincék völgye utca (Ungvári pincék)

  A Bodnár Pincészet Borház hagyományos pincéjét a XIII. században a pálos rend építette, amely Sátoraljaújhelyen, a Pincék völgyében (Ungvári pincék) található. A pincéhez szervesen illeszkedik a terméskőből épített feldolgozó, palackozó és az ízlésesen berendezett, 42 főt befogadó borkóstoló helyiség, ahol a Tokaji borok teljes választékával várjuk az érdeklődőket.


  Részletek
 • 26. Molnár Pince

  7773 Villány, Baross Gábor u. 93.

  Látványpincészetünk Villánykövesd Pince sor 8. szám alatt található. Pincészetünk családi vállalkozásként szőlőtermesztéssel és borászattal foglalkozik. Pincészetünk a villányi borbarátok egyik kedvenc székhelyévé vált.


  Részletek
 • 27. Máriagyűdi Bajor Pince

  7800 Siklós, Tenkes u. 14.

  Villányi borvidékről megjelent könyvek, videokazetták, CD vásárlására lehetőség van vinotékánkban. Borainkat megtekinthetik és megvásárolhatják: Vinárium Rt. Sörház u. 20., Monarchia Rt. Kinizsi Pál utcában.


  Részletek
 • 28. Tokaj Kereskedőház Zrt.

  3980 Sátoraljaújhely, Mártírok útja 17.

  A Tokaj Kereskedőház a legnagyobb borászati és borkereskedelmi vállalkozás a Tokaji történelmi borvidéken. A vállalat több mint félévszázados borászati tapasztalattal rendelkezik, így mindig meghatározó szereplője volt Hegyalja életének.
  A Tokaj Kereskedőház az elmúlt néhány évben jelentős átalakuláson ment keresztül. Ez a fejlesztés érintette a vállalat teljes egészét a vállalatirányítástól kezdve, a saját szőlőterületek rekonstrukcióján át, az érlelő hordópark teljes körű felújításáig. Így jött létre a T...


  Részletek
 • 29. Tarczal Vezér Borászati Kft.

  2040 Budaörs, Zengő u. 10.

  A Tarczal Vezér Borászati Kft. szőlőtermesztéssel, szőlőfeldolgozással és borászattal foglalkozik Tokaj hegyalja első oszályú termőterületén. Telephelyünk: 3915 Tarcal, Keresztúri út.


  Részletek
 • 30. Lipták László Pincészet

  3881 Abaújszántó, Fehérhegyi út 17.

  A tokaji hegyalja a világörökség része és gyönyörű pinceboraival, szőlőhegyeivel az év minden napján pompás látvány. Az abaújszántói hegyközség hegybírójaként saját boraimmal és szakmai tapasztalataimmal öregbítem Tokaj Hegyalja borvidéke nevét.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak