Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

58 db találat

borcsalád

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Borcsalád keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 11. Európa Centruma Pinceborozó

  3907 Tállya, Palota u.

  Vállalkozásunk 10 Ha-os szőlőültetvényen gazdálkodik. Kisméretű, motel jellegű faházakban szállás rendelhető 15 fő részére. A parkban külső téri fedett medence, az ökoházban szauna szolgálja a vendégek pihenését. Igény szerinti étkezés előre való bejelentkezés alapján megoldható.


  Részletek
 • 12. Keindl Pincészet

  2091 Etyek, Kecskegödör

  Az "etyeki borstílus" hűen követi a Nyugat-Európában ma hódító, elegáns, nem túl száraz reduktív borok divatját.


  Részletek
 • 13. Evinor Bt.

  3950 Sárospatak, Bercsényi u. 27.

  Családi vállalkozásunk 1994-ben alakult. Telephelyünk Sárospatakon, Tokaj Hegyalja legjobb fekvésű dűlőin találhatóak. Borainkat díszüvegben is árusítjuk.


  Részletek
 • 14. Etyeki Kúria Borgazdaság

  2091 Etyek, Öreghegy Pf. 7.

  Az Etyeki Kúria Borgazdaság 1996-ban alakult egy régi sváb faluban, Etyeken. Az etyeki borvidék kb. 20 km távolságban Budapesttől délre található, híres száraz, napos időjárásáról, amely a Pilisi-hegység hideg széllökéseivel keveredik.
  A pincészet 10 ha saját szőlőbirtokon és 15 ha termeltetésben művelt szőlőterületen gazdálkodik. Fő fajta a Chardonnay, Savignon Blanc, Szürkebarát, Pinot Noir. De csodálatos Királyleányka ültetvények is találhatók az Öreghegy déli lejtőin....


  Részletek
 • 15. Kreil Borkereskedés

  1014 Budapest, Hess András tér 4.

  Forgalmazott boraink különböző régiókból, kis és nagy pincészetekből, termelőktől, kereskedőktől egyaránt megtalálhatók. Létrehoztunk egy Magyarországon egyedülálló biobor nagykereskedést, amely a lehető legszélesebb körben fogja össze a magyar bioborokat. Referencia üzletünk Budapest legpatinánsabb kerületében, a Budai Várban található. Címünk: 1014 Budapest, Hess András tér 4. A neves borok mellett kiegészítőket is forgalmazunk.


  Részletek
 • 16. Wine 4 U. Kft

  1071 Budapest, Damjanich u. 52.

  Cégünk, a Wine For You Kft.2004-ben alakult azzal a céllal, hogy Magyarország egyik legnagyobb választékkal büszkélkedő borkereskedésévé váljon.
  Célunk hogy zarándokhellyé válhassunk, nem csak azért mert a vinotékánkat a Regnum Marianum templom utódaként felszentelt kápolnában alakíthattuk ki, hanem szeretnénk, ha vevőink elzarándokolnának akár a régi templom emlékkeresztjéhez, majd betérnének hozzánk finom borokért, átszellemülten barangolnának pincelabirintusunkban.
  Amire büszkék vagyunk:

  Egyik leg...


  Részletek
 • 17. Brummer Pincészet

  9485 Nagycenk, Gyár u. 50.

  A szőlőtermelők munkájának anyagi megbecsülésével a történelem során sok megpróbáltatást átélt vidék nemcsak jó minőségű boraival, hanem szép szőlőveteményeivel is várja vendégeit.


  Részletek
 • 18. Mayer Pince és Apartman

  7773 Villány, Batthyány u. 13.

  Borászatunk családi vállalkozásként működik. Tagjai vagyunk a Villányi-Siklósi Borút Egyesületnek. Apartmanunkban 5+5 főnek tudunk szálláshelyet biztosítani. Apartmanunk a szálláshelyek között a legmagasabb kategóriát kapta. Villányi ételbár, borozó: Pécs, Rákóczi út 35-37., tel: 06-72/325-570.


  Részletek
 • 19. Borbirodalom Pannonhalma Borpince

  9090 Pannonhalma, Szabadság tér 27.

  A "Borbirodalom" Pannonhalmán, a falu központjában, a Főapátság történelmi környezetében mutatja be a pannonhalmi-sokoróaljai borvidék múltját és jelenét. "A borok birodalmában birodalmi borok."


  Részletek
 • 20. Aranyfürt Mezőgazdasági Szövetkezet

  7100 Szekszárd, Béri Balogh Ádám u. 56.

  Szövetkezetünk a mezőgazdaság, a borászat és az állattenyésztés területén tevékenykedik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak