Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

borút egyesület

kifejezésre
1

Borút egyesület keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Tarcali Önkormányzat

  Tarcali Önkormányzat - Borút egyesület - Tudakozó.hu Tarcali Önkormányzat - Borút egyesület - Tudakozó.hu Tarcali Önkormányzat - Borút egyesület - Tudakozó.hu Tarcali Önkormányzat - Borút egyesület - Tudakozó.hu

  3915 Tarcal, Fő út 71.

  A többszáz éves, parkokkal rendelkező főúri kúriák, udvarházak, mint a Királyudvar, Tarcali borok háza,
  Andrássy kúria, vincellér iskola a
  bennük üzemelő szőlőtermesztő és bortermelő vegyes vállalatokkal ma is a világhírű hegyaljai bort, a Tokajit szolgálják. Természetesen számtatan, a bejáratuk előtt virágos kerttel vagy ligetszerű parkkal szépített pince várja az ide látogatókat, hogy meggyőzze őket a királyok bora, a borok királya mondás valódiságáról.A település nemcsak panzióival,Bakancsos Turista ...


  Részletek
 • 2. Dél-Balatoni Borút Egyesület

  8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11.

  Pannónia legszebb tájainak egyike a Balatonboglári borvidék, melynek területén a kelták és a rómaiak is szőlőt termeltek. E hagyományokat folytatták a középkori szerzetesek, bencések.
  A régió fehérborai könnyedek, gyümölcsösek, ugyanakkor találunk magas beltartartalmi értékkel bíró újhordós érlelésűeket is. A vörösborok mediterrán jellegűek, általában lágyak és gyümölcsösek, de akadnak köztük tölgyfahordóban érlelt testes borok is.
  A Dél-balatoni Borút pincészeteiben a borvidék hagyományaihoz méltó gaszt...


  Részletek
 • 3. Da Bibere Borút Egyesület

  8313 Balatongyörök, Kossuth L. u. 16.


  Részletek
 • 4. Egri Borút Egyesület

  3300 Eger, Kőlyuktető


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak