Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

bojler biztonsági szelep

kifejezésre
1

Bojler biztonsági szelep keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. MMG Zrt

  MMG Zrt - Bojler biztonsági szelep - Tudakozó.hu

  7100 Szekszárd, Palánki út 4.

  A CÉG....
  MMG Zrt. 1965 óta foglalkozik mechanikus és elektromechanikus termékek gyártásával Szekszárdon. A gyár a város északi részén található, nem messze az új Duna-hídtól.
  1973-ban egy kooperációs együttműködéssel kezdődött el a folyadéktöltésű hőmérséklet-szabályozók, korlátozók gyártása, amely meghatározta gyárunk fő profilját.
  A termékek a változó piaci- és vevői igények hatására, valamint a folyamatos fejlesztések következtében széleskörű igényeket kielégítő gyártmánycsaládokká fejlődtek.
  Ezek...


  Részletek
 • 2. MMG Gáztechnika Kft.

  MMG Gáztechnika Kft. - Bojler biztonsági szelep - Tudakozó.hu

  2060 Bicske, Kanizsai u.12.

  Cégünk gáztűzhelyek és egyéb gázüzemelésű készülékek gázcsapjainak, a zárt rendszerű forróvíztárolók biztonsági szelepének, valamint ezen termékek kiegészítő elemeinek gyártásával foglalkozik.


  Részletek
 • 3. Dplast Kft

  Dplast Kft - Bojler biztonsági szelep - Tudakozó.hu

  2013 Pomáz, Ország út 12.

  D Plast ÉPÜLETGÉPÉSZET kis és nagykereskedelemi Kft.

  Cégünk 2003-ban alakult, azzal a célzattal, hogy nagykereskedelmi tevékenysége révén megismertesse és értékesítse hazai és külföldi gyártók ismert és kevésbé ismert termékeit.
  2007-ben Cégünk saját telephelyet vásárolt és ezen a telephelyen elkezdte a kiskereskedelmi tevékenységet.
  Telephelyünkön az épületgépészet számos terméke megtalálható és várjuk viszonteladók, kivitelezők, szerelők és a lakosság érdeklődését.

  Várjuk szeretettel Pomázon!...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak