Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

bitumenes lemez szigetelés

kifejezésre
1

Bitumenes lemez szigetelés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Deszig Építőipari és Kereskedelmi Kft.

  Deszig Építőipari és Kereskedelmi Kft. - Bitumenes lemez szigetelés - Tudakozó.hu Deszig Építőipari és Kereskedelmi Kft. - Bitumenes lemez szigetelés - Tudakozó.hu Deszig Építőipari és Kereskedelmi Kft. - Bitumenes lemez szigetelés - Tudakozó.hu Deszig Építőipari és Kereskedelmi Kft. - Bitumenes lemez szigetelés - Tudakozó.hu Deszig Építőipari és Kereskedelmi Kft. - Bitumenes lemez szigetelés - Tudakozó.hu Deszig Építőipari és Kereskedelmi Kft. - Bitumenes lemez szigetelés - Tudakozó.hu Deszig Építőipari és Kereskedelmi Kft. - Bitumenes lemez szigetelés - Tudakozó.hu

  4030 Debrecen, Balaton u. 127.

  A Deszig Kft. 1991 óta működik Debrecenben lévő saját telephellyel.
  Jól felkészült és nagy szakmai tudással rendelkező szakmunkás gárdával rendelkezünk. Vállakozásainkat generál illetve alvállalkozásban egyaránt végezzük. Vállalkozásainkat garanciával teljesítjük, árkilalakításainkra a mértéktartás a jellemzo. Vállalt kötelezettségeinket határidőre, jó minőségben, korrekt kapcsolattartás mellett teljesítjük.


  Részletek
 • 2. Enterol Kft.

  Enterol Kft. - Bitumenes lemez szigetelés - Tudakozó.hu

  2040 Budaörs, Károly király út. 90.

  Cégünk a szigeteléstechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 3. Iso-Sys Szigeteléstechnikai Rt.

  2040 Budaörs, Iparos u. 7-9.

  Cégünk szigeteléssel és szigetelőanyag gyártással foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Hydroproof Kft.

  1115 Budapest, Kelenföldi út 17.B

  A HYDROPROOF Magas- és Mélyépítmény Szigetelő és Szolgáltató Kft. 1990-ben alakult. Fő profilját a lapostető szigetelések - ezen belül a lágyfedések készítése - képezték és képezik. Eleinte főképpen TAURUS, majd PIRELLI, EPDM gumilemezek kerültek felhasználásra.

  A Kft. 1992-ben szerezte meg a EPDM szigetelési rendszer magyarországi kizárólagos képviseleti jogát, így a PRELASTI magyarországi rendszergazdája lett. A Belgiumból importált EPDM gumilemezek hazai vulkanizálására és szabására az országban egyed...


  Részletek
 • 5. Eiger 4000 Kft.

  1188 Budapest, Juharos sor 11/b.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak