Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

bitumen

kifejezésre
1

Bitumen keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Cédrus 93 Kft.

  Cédrus 93 Kft. - Bitumen - Tudakozó.hu

  1146 Budapest, Hungária krt. 192.

  Vállalkozásunk 1993-ban alakult. Kínálatában a hagyományos építőanyagok és a korszerű technológiák anyagai egyaránt megtalálhatók.


  Részletek
 • 2. Tivadar Kereskedelmi Kft.

  1147 Budapest, Gyarmat utca 57.

  Vállalkozásunk több mint húsz éve alakult. Forgalmában a hagyományos építőanyagok mellett egyre nagyobb súllyal szerepelnek a korszerű, igényes technológiák anyagai is. Célunk magasszíntű műszaki tájékoztatás, pontos, ütemezett szállítások és megbizható pénzügyi kapcsolatok nyújtása partnereink számára. Vevőink többnyire kivitelező vállalkozások, de szívesen foglalkozunk lakossági vásárlókkal is. Forgalmazott márkák: Terranova, Viacolor, Schiedel,Wienerberger, Remmers, Ytong, Revco Rigips....


  Részletek
 • 3. Sytec Magyarország Kft.

  1087 Budapest, Könyves Kálmán körút 76.

  Korszerű mélyépítési technológiával, geotermékek széleskörű kínálatával és műszaki tanácsadással állunk partnereink rendelkezésére.


  Részletek
 • 4. STRAVIA Emulziógyártó és Útfenntartó Kft.

  6400 Kiskunhalas, Olajbányász utca 2

  A Stravia Emulziógyártó és Útfenntartó Kft. 1996. júliusában kezdte meg működését. A céget a Strabag Hungária Rt. és a Vialit Ausztria Kft. alapította. A Strabag kiskunhalasi emulziógyártó üzemével, az osztrák piacvezető Vialit Österreich GmbH pedig különleges technológiájával járult hozzá, hogy a Stravia Kft. megkezdhesse működését. A cégtörténet legújabb fejezetét 2001-ben a Betonút Rt. írta, többségi részesedést szerezve a társaságban.
  A Stravia fő tevékenysége: út- és mélyépítésnél alkalmazható bitume...


  Részletek
 • 5. KARAP-TRANS Kft

  2030 Érd, Feketesas u.1/b

  A KARAP-TRANS Kft 1996 októberében alakult meg. Fő tevékenységi köre a közúti tartályos ásványolajtermék és nemzetközi darabáru szállítás. A társaság tulajdonosi struktúrájában és működésében teljes mértékben magánvállalkozás, mely független a hazai és a nemzetközi ásványolaj gyártó és forgalmazói piac szereplőitől. Ezzel lehetőségünk nyílik szállítási tevékenységünk fuvarozási piacon történő felkínálására, bármely vállalkozás vagy multinacionális cég számára....


  Részletek
 • 6. TRANSTANK Kft.

  8900 Zalaegerszeg, Zrínyi u. 99.

  A TRANSTANK Nemzetközi Tankautó Fuvarozási Kft. 1990-ben alakult, az akkori idők változásainak és kihívásainak megfelelően.
  A vállalkozás formája új volt, de a jogelőd révén 25 éve végez belföldi és nemzetközi tartálykocsis fuvarozást és szállítmányozást.
  Az alapítás óta a társaságnál dolgozó jól képzett szakemberek jó ismerői a belföldi és nemzetközi fuvarozási és szállítmányozási piacnak. Munkájuk során támaszkodhatnak széles körű kapcsolatrendszerükre is.

  60 darab saját szerelvénnyel rendelkezünk,...


  Részletek
 • 7. Bitumentechnika Építőipari Kft.

  1113 Budapest, Bocskai út 77 / 79


  Részletek
 • 8. Interpur-System Kereskedelmi és Alkalmazástechnikai Kft.

  8360 Keszthely, Kossuth L. u. 40.


  Részletek