Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

biomassza

kifejezésre
1

Biomassza keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Szakszer Kft.

  Szakszer Kft. - Biomassza - Tudakozó.hu Szakszer Kft. - Biomassza - Tudakozó.hu

  2621 Verőce, Árpád u. 31/a.

  Mint nevünk is elárulja, cégünk szakipari szolgáltatásokkal és kereskedelemmel foglalkozik 1996 januárjától. Kereskedelmi egységünkben (Verőcén) tevékenységünk teljes áruskálája megvásárolható, ingyenes szaktanácsadással. Az energiatakarékos és környezetbarát technológiák
  és eszközök megismerése, a természetben rejlő energiák gazdaságos hasznosítása a jövő útja.
  Termékeink:
  ATMOS faelgázosító kazán
  ATMOS kombinált faelgázosító kazán
  Drazice Indirekt tárolók
  Kombinált puffer tartályok
  O...


  Részletek
 • 2. PANNONPOWER HOLDING ZRt.

  PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Biomassza - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Biomassza - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Biomassza - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Biomassza - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Biomassza - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Biomassza - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Biomassza - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Biomassza - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Biomassza - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Biomassza - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Biomassza - Tudakozó.hu

  7630 Pécs, Edison u. 1.

  A pécsi PANNONPOWER HOLDING Rt. irányítása alatt álló PANNONPOWER Társaságcsoport regionális, Magyarország határain is túlmutató pozíciót tölt be, mind az energiatermelés-szolgáltatás, mind az energetikai szakértői feladatok és a környezetvédelmi ipar terén.
  Társaságcsoportunk alapvető célja a hő- és villamos energia igények kielégítése, a technikai modernizáció illetve a minőség, megbízhatóság és hitelesség jelszavára építve.

  Közvetlen környezetünk számára is korszakos váltást jelent, hogy 2004 nyarán...


  Részletek
 • 3. Magyar Biomassza Társaság

  9400 Sopron, Ady Endre út 5.

  A Magyar Biomassza Társaság célkitűzései:
  - a biomassza termelési és hasznosítási technológiáinak fejlesztése, megismertetése, elterjesztése;
  - a biomassza energetikai és ipari hasznosításának elősegítése Magyarországon.


  Részletek
 • 4. Wagner Solar Hungária Kft.

  Wagner Solar Hungária Kft. - Biomassza - Tudakozó.hu

  2120 Dunakeszi, Fóti út 92.

  A WAGNER SOLAR HUNGÁRIA Kft., a megújuló energiaforrások hasznosításának több évtizedes tapasztalatát kínálja Magyarországon.

  Megoldásokat kínálunk azok számára:

  * Akik környezettudatos módon kívánnak élni.
  * Akik részben vagy teljes mértékben függetlenek kívánnak lenni az energiahordozók piacától.
  * Akik hajlandók ezeket a beruházásokat befektetésként kezelni.


  Földből, vízből, levegőből, napból és ezek kombinációjából egyaránt értékes energiát kínálunk, legyen szó használati melegv...


  Részletek
 • 5. EETEK Holding Zrt.

  1132 Budapest, Váci út 22-24.

  Az EETEK Energia-Hatékonyság Technológiai Holding Zrt. energia és üzemeltetési költség csökkenést eredményező projektek kidolgozására, megvalósítására és finanszírozására szakosodott.
  Az EETEK Holding szakismerete kiterjed a pénzügyi strukturálásra, az energia-menedzsmentre, a hő- és villamosenergia-termelésre, az energiaátvitelre, a közületi világításra valamint a megújuló energiaforrások hasznosításának területeire is.
  A jövő energtikája.


  Részletek
 • 6. Alginit Kft.

  1075 Budapest, Károly körút 11.

  Cégünk az alginit (fosszilis alga biomassza) bányászatával és forgalmazásával foglalkozik. Telephelyünk Vas Megyében, Gérce község határában (Sárvártól 15 km távolságra) található. Az alginit talajjavító és talajkondícionáló ásványi trágya, melyet őrölt, valamint por formában értékesítjük.
  Az alginit olyan ásványi anyag, amely tapasztalati és klinikai úton kimutatottan a talajra, a növényekre, emberre és állatra is pozitív élettani befolyással bír. Az alginit talajjavító hatását kísérletsorozatok igazolják...


  Részletek
 • 7. Biomassza Erőművek Egyesülése

  7630 Pécs, Edison u.1.

  Alapítás: 2004. Cégjegyzékszám: 02-07-060015.

  A pécsi PANNONPOWER HOLDING Vagyonkezelő Zrt., a kazincbarcikai AES Borsodi Energetikai Termelő és Szolgáltató Kft., valamint az ajkai Bakonyi Erőmű Zrt. tagságával 2004. december 2-án megalakult a biomassza tüzelőanyagot felhasználó erőművek egyesülése; a BEE-hez 2006-ban csatlakozott a Vértesi Erőmű Zrt. is. Az Egyesülés székhelye Pécsett van.
  A társaságok gazdasági tevékenységeik összehangolására, együttműködésük erősítésére és szakmai érdekeik egységes k...


  Részletek
 • 8. Kónya és Társa Kft.

  ,

  Szolgáltatásaink:
  Ömlesztett árufuvarozás, belföldi és nemzetközi fuvarozás, nemzetközi közúti áruszállítás, szállítmányozás, faipari és mezőgazdasági melléktermék szállítása, fuvarozása, vásárlása, kereskedelem, biomassza kereskedelem, és szállítás.


  Részletek
 • 9. PAULIK Fafeldolgozó Kft.

  4254 Nyíradony, Zalka Máté u. 11.

  A Paulik Fafeldolgozó Kft-t családi vállalkozásként alapította 1993-ban Paulik Zsolt erdésztechnikus, aki korábban egy részvénytársaság fagyártmány üzemének vezetőjeként szerzett értékes tapasztalatokat.
  Kezdetben a cég rakodólapelemek, akác fűrészáruk gyártását és értékesítését végezte hazai és export viszonylatban egyaránt.
  Termékeinket kizárólag hazai alapanyagokból állítjuk elő.
  A vállalkozás 2000-ben kapott engedélyt MÁV EUR szabványrakodólapok gyártására.
  2003-ban, felismerve a környezettudatos ga...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak