Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

14 db találat

biliárdszalon

kifejezésre
1 | 2

Biliárdszalon keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Pollushof Étterem és Panzió

  Pollushof Étterem és Panzió - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Pollushof Étterem és Panzió - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Pollushof Étterem és Panzió - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Pollushof Étterem és Panzió - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Pollushof Étterem és Panzió - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Pollushof Étterem és Panzió - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Pollushof Étterem és Panzió - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Pollushof Étterem és Panzió - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Pollushof Étterem és Panzió - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Pollushof Étterem és Panzió - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Pollushof Étterem és Panzió - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Pollushof Étterem és Panzió - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Pollushof Étterem és Panzió - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Pollushof Étterem és Panzió - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Pollushof Étterem és Panzió - Biliárdszalon - Tudakozó.hu

  2521 Csolnok, A 10-es úton Budapest felől a 37 km-nél

  Ha nyugodt, kellemes kikapcsolódásra, vagy egy kis romantikára vágyik, vagy netán aktív pihenéssel, sőt extrém sportolással szeretné szabadidejét eltölteni, feltétlenül látogasson el hozzánk!
  A Pollushof Panzió 2002-ben épült a Budapesttől 28 km-re fekvő Dunakanyar festői szépségű Csolnok község határában. A Panzió erdőktől övezve a Budapest-Dorog-Győr 10-es sz. úttól 2 km-re található.
  A Panzióban étterem, különterem, söröző, gyermekjátszóház, udvarán játszótér található. A közel 1 ha területen fekvő é...


  Részletek
 • 2. Noiret Biliárd és Dart Szalon

  Noiret Biliárd és Dart Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Noiret Biliárd és Dart Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Noiret Biliárd és Dart Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Noiret Biliárd és Dart Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Noiret Biliárd és Dart Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Noiret Biliárd és Dart Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Noiret Biliárd és Dart Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Noiret Biliárd és Dart Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Noiret Biliárd és Dart Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Noiret Biliárd és Dart Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Noiret Biliárd és Dart Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Noiret Biliárd és Dart Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Noiret Biliárd és Dart Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Noiret Biliárd és Dart Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Noiret Biliárd és Dart Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Noiret Biliárd és Dart Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Noiret Biliárd és Dart Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu

  1066 Budapest, Dessewffy u. 8-10.

  A Noiret egy 20 éve működő szórakozóhely Pest szívében, alig 130 méterre az Arany János utcai metrómegállótól.
  Szalonunkban a tíz darab kilences méretű, Brunswick Century típusú biliárd versenyasztalon kívül is igen sok lehetőség várja a szórakozni vágyókat: egy Snooker asztal, kilenc Eurodarts dartgép (ebből hét négypályás, kettő pedig nyolcpályás), két steel dart-tábla, hat Garlando Olimpia csocsó és egy zenegép.

  Barátságos áraink, valamint a kedves és pontos (!!!!) kiszolgálás eredményeképpen törzsve...


  Részletek
 • 3. Hotel Dorottya

  Hotel Dorottya - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Hotel Dorottya - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Hotel Dorottya - Biliárdszalon - Tudakozó.hu Hotel Dorottya - Biliárdszalon - Tudakozó.hu

  7400 Kaposvár, Széchenyi tér 8.

  A Hotel Dorottya Kaposvár és a Dunántúl egyik legpatinásabb szállodája.
  A Dorottya Szálló a város szívében pár méterre a sétálóutcától várja a pihenni vágyókat.


  Részletek
 • 4. Stella Pizzéria

  Stella Pizzéria - Biliárdszalon - Tudakozó.hu

  3300 Eger, Dobó tér 6/a.

  Olasz ételkülönlegességek.


  Részletek
 • 5. Stella Pizzéria és Biliárd Szalon

  Stella Pizzéria és Biliárd Szalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu

  3300 Eger, Dobó tér 6/a

  Kellemes környezetben, olasz specialitásokkal várjuk éttermünkben az ide látogatókat.


  Részletek
 • 6. Fordan Center Biliárdszalon

  Fordan Center Biliárdszalon - Biliárdszalon - Tudakozó.hu

  7622 Pécs, Bajcsy Zsilinszky u. 14-16.

  Pécs központjától mintegy 500 m-re található a város egyik meghatározó vendéglátóegysége. A Fordan Center fiatalok, valamint a középkorosztály közkedvelt szórakozóhelye, ahol lehetőség nyílik szép környezetben, kulturált, színvonalas időtöltésre. Elkülönített nemdohányzó, légkondícionált helyiség áll rendelkezésre, amely zárt körű rendezvények, előadások lebonyolítására kiválóan alkalmas.
  Új és használt biliárdasztalok értékesítése, mindenfajta méretben és stílusban.
  Használt asztalok javítását, felújítás...


  Részletek
 • 7. ATLANTIS Biliárd Klub

  8900 Zalaegerszeg, Landorhegyi út 23/A

  Cégünk vendéglátással foglalkozik.


  Részletek
 • 8. Lernics Kft.

  2536 Nyergesújfalu, Kossuth L. u. 131.

  Éttermünkbe és billiárdszalonunkba várjuk kedves vendégeinket. Rendezvényszervezést is vállalunk.


  Részletek
 • 9. Marker Bt.

  7521 Kaposmérő, Vörösmarty Mihály u. 26.

  Cégünk a MOSCA pántológépek és a Thermo Electron Weighing & Inspection fémdetektorok szervizelésével és értékesítésével foglalkozik.
  Mi üzemeltetjük a Zselici Tájvédelmi Körzet északi csücskében elterülő csodálatos parkerdőben a Szarkavár Kastélyszállót is.


  Részletek
 • 10. Orfű Tours

  7621 Pécs, Bajcsy-Zs. u. 14-16.

  Nálunk a vendég az első!


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak