Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

19 db találat

betonvágás és fúrás

kifejezésre
1 | 2

Betonvágás és fúrás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Molnár Betonelemgyártó Bt.

  Molnár Betonelemgyártó Bt. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu Molnár Betonelemgyártó Bt. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu Molnár Betonelemgyártó Bt. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu Molnár Betonelemgyártó Bt. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu Molnár Betonelemgyártó Bt. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu Molnár Betonelemgyártó Bt. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu Molnár Betonelemgyártó Bt. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu Molnár Betonelemgyártó Bt. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu Molnár Betonelemgyártó Bt. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu

  7627 Pécs, Május 1. u. 21/1.

  Cégünk 1989 óta foglalkozik betonfelújítással, betonkozmetikával. Az építési munkák ezen speciális szegmense az évek során bővült - de ez a fő profilhoz kapcsoltan történt. Megrendelőinknek műgyantamunkák (padlók), rugalmas tömítések (hézagok, diletációk), vízszigetelések (kenhető szigetelés, műgyanta) szakszerű kivitelezését vállaljuk.


  Részletek
 • 2. DIAMANT TECHNIK Építő Kft.

  DIAMANT TECHNIK Építő Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu DIAMANT TECHNIK Építő Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu DIAMANT TECHNIK Építő Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu DIAMANT TECHNIK Építő Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu DIAMANT TECHNIK Építő Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu DIAMANT TECHNIK Építő Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu DIAMANT TECHNIK Építő Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu DIAMANT TECHNIK Építő Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu

  1085 Budapest, Somogyi Béla u. 17.

  1990 óta működik cégünk, az ország egész területén vállalunk megbízást. Referenciáink: Bankcenter, Mammut, Árkád.


  Részletek
 • 3. L és Cs Betonvágó Kft.

  L és Cs Betonvágó Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu L és Cs Betonvágó Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu L és Cs Betonvágó Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu L és Cs Betonvágó Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu L és Cs Betonvágó Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu L és Cs Betonvágó Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu L és Cs Betonvágó Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu L és Cs Betonvágó Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu L és Cs Betonvágó Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu L és Cs Betonvágó Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu L és Cs Betonvágó Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu L és Cs Betonvágó Kft. - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu

  4241 Bocskaikert, Báthori u. 30.

  Az L és Cs Betonvágó Kft. 1994 óta beton-, vasbeton- és téglaszerkezetek, vasbeton műtárgyak átalakítási és bontási munkáit végzi. Hazai viszonylatban a legkorszerűbb technikai eszközökkel, a legmagasabb műszaki színvonalon nyújtjuk szolgáltatásainkat, melyek az épületek, műtárgyak gyors, precíz átalakítását teszik lehetővé.

  Referenciáink:
  BIOGAL Gyógyszergyár Rt. hűtőtorony bontás, falvágás, fúrás
  Kenézy Gy. kórház konyha, kórtermek falvágás, fúrás
  Ipari Park National Instruments fal-, födémfúrás, v...


  Részletek
 • 4. T&T Betonszabó Kft

  T&T Betonszabó Kft - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu T&T Betonszabó Kft - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu T&T Betonszabó Kft - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu T&T Betonszabó Kft - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu T&T Betonszabó Kft - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu T&T Betonszabó Kft - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu T&T Betonszabó Kft - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu T&T Betonszabó Kft - Betonvágás és fúrás - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Budafoki út 64.

  A beton- és a vasbeton szerkezetek utólagos átalakítását - vágását, fúrását, szabását - végzi az építőiparban ma használt legkorszerűbb gépekkel és gyémánt szemcsés szerszámokkal, kiválóan képzett szakemberei több éves szakmai tapasztalattal.
  Mai rohamosan fejlődő világunkban a mély és magasépítészetben a vasbeton alkalmazása hatalmas méreteket ölt. A vasbeton felhasználási technológiák óriási fejlődésen mentek keresztül. A beton és vasbeton szerkezetek megjelenésének egyenes következménye volt ennek a ren...


  Részletek
 • 5. KÖ-BA Kft.

  1196 Budapest, Árpád u. 77.

  Cégünk vállalja vizes falak szigetelését rozsdamentes acéllemezzel. Akár 100 éves időtartam, 20 éves garancia. Vállalunk továbbá betonfeltörést is.


  Részletek
 • 6. Kovakő Kft.

  2080 Pilisjászfalu, Dombhát utca 468/33.

  A cég elsősorban betonvágással, betonfúrással foglalkozik.


  Részletek
 • 7. Gerencsér Építőipari Kft.

  9025 Győr, Irinyi J. u. 17/a.

  Cégünk az építőipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 8. Ferromark Kutató, Fejlesztő és Vállalkozó Kft.

  1201 Budapest, Attila u. 37.

  13 éve működő, külföldi (pl.svédországi) megrendeléseket vállaló, folyamatos exportot, 150 millió Ft-os forgalmat lebonyolító cég vagyunk. Vállaljuk acélszerkezetek tervezését, gyártását, szerelését, vizsgálatát, állapotértékelését. Továbbá betonszerkezetek vágását, fúrását gyémántszerszámmal, bontását robbantással is. A fenti tevékenységeket alpintechnikával is vállaljuk.


  Részletek
 • 9. Beton Building Bt.

  0 , N/A

  Cégünk az építőiparban a kivitelezéstől kezdve a betonbedolgozásig és a betonimpregnálásig tevékenykedik.


  Részletek
 • 10. Inter-Plan Kft.

  5700 Gyula, Pálfi u.1.

  Cégünk az építőipari munkák közül az átfogó előkészítés, szervezés, irányítás és ellenőrzés mellett kiemelten a szakipari munkák végzésére szakosodott, mely mellett 2002 közepétől építőipari anyagok kis- és nagykereskedelmével is bővítettük tevékenységi körünket.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak