Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

betakarítógép

kifejezésre
1 | 2

Betakarítógép keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Debreceni Mechanikai Művek Kft.

  Debreceni Mechanikai Művek Kft. - Betakarítógép - Tudakozó.hu Debreceni Mechanikai Művek Kft. - Betakarítógép - Tudakozó.hu Debreceni Mechanikai Művek Kft. - Betakarítógép - Tudakozó.hu

  4030 Debrecen, Híd u. 4-6.

  A DMM Kft. a komplett gép- és alkatrészgyártáshoz szükséges gépparkkal rendelkezik. A CNC lemezmegmunkáló gép, a sajtoló-daraboló üzem és a forgácsoló üzem jelentős bérmunkát végez.


  Részletek
 • 2. AGRÁRGÉP-CEGLÉD Kft.

  AGRÁRGÉP-CEGLÉD Kft. - Betakarítógép - Tudakozó.hu AGRÁRGÉP-CEGLÉD Kft. - Betakarítógép - Tudakozó.hu AGRÁRGÉP-CEGLÉD Kft. - Betakarítógép - Tudakozó.hu AGRÁRGÉP-CEGLÉD Kft. - Betakarítógép - Tudakozó.hu AGRÁRGÉP-CEGLÉD Kft. - Betakarítógép - Tudakozó.hu

  2700 Cegléd, 4-es főút 67. km

  Cégünk mezőgazdasági gépek forgalmazásával foglalkozik. A honlap folyamatos fejlsztés alatt áll, és egyelőre csak a gyakrabban keresett termékek találhatók, ezért ha nem talál egyet kérjük lépjen kapcsolatba velünk további információért.


  Részletek
 • 3. Axiál Javító Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Axiál Javító Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Betakarítógép - Tudakozó.hu Axiál Javító Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Betakarítógép - Tudakozó.hu

  6500 Baja, Szegedi út 147.

  Vállalkozásunk 1991-ben alakult bajai központtal és elsősorban ZTS, valamint Zetor traktorok alkatrészeinek forgalmazójaként vált ismertté. A családi vállalkozás mára nemcsak a hazai, hanem a külföldi szakemberek körében is elismerést vívott ki. A cég nagyságát jól jellemzi az évek óta 30 milliárd forintot tartósan meghaladó árbevétel.

  Üzletpolitikánk: "A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség, a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye." (Henry Ford)

  Telephelyeink:
  1158 Budapest Késmárk u...


  Részletek
 • 4. AGRAMÍR Kft.

  AGRAMÍR Kft. - Betakarítógép - Tudakozó.hu

  2100 Gödöllő, Dózsa György út 67.

  Cégünk legfőbb célja, hogy tevékenységét partnerei maximális megelégédése mellett végezze, és vevőink - tapasztalataikból kiindulva - mindig visszatérjenek hozzánk.
  "Évtizedes szakmai tapasztalat, kipróbált üzleti kapcsolatok!"


  Részletek
 • 5. HANDEL Kft.

  9028 Győr, Külső Veszprémi út 7.

  Társaságunk mezőgazdasági gépek, ezek alkatrészeinek, keleti-nyugati tehergépjárművek alkatrészeinek és műszaki árucikkek, valamint autóápolási és felszerelési cikkek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Agrifer 21 Kft.

  7100 Szekszárd, Palánki út 12

  Cégünk telephelye Tolna megyében Szekszárd határában, a 6-os számú főút mellett a ?deltában ? található, a volt SIÓ MOTEL területén.
  Fő tevékenységünk a mezőgazdasági termelés gépekkel, eszközökkel és szaktanácsadással való kiszolgálása.


  Részletek
 • 7. Konkáv Kft.

  2870 Kisbér, Wenckheim B. u. 82.

  Társaságunk tíz esztendeje jelent meg termékeivel a mezőgazdasági gép és alkatrész piacon. Gyártókapacitásunkat úgy fejlesztettük, hogy partnereink széles termékskálából választhassák ki a számukra megfelelő mezőgadasági gépeket, alkatrészeket. Szolgáltatásaink között egyedi alkatrészek, gépek és berendezések tervezése és gyártása is szerepel.


  Részletek
 • 8. Juva Agrár Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

  2461 Tárnok, Halász József u. 66.

  A Juva Agrár Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1990 áprilisában alakult 50% külföldi tőkével. Az 1993-as évtől képviseljük a dán Daehnfeldt céget, 2000-ben pedig megkaptuk a Newtec cégtől a kizárólagos jogot a magyarországi forgalmazásra. Kínálatunk kereskedelmi vetőmag, vadriasztó, betakarítógép, csomagológép, osztályozógép, mosóberendezés, manipuláló gép.


  Részletek
 • 9. Optigép Kft.

  5630 Békés, Vésztői u. 1/1.

  Cégünk mezőgazdasági gépgyártással foglalkozik.


  Részletek
 • 10. DAP Kft.

  2030 Érd, Bajcsy Zsilinszki út 41.

  Cégünk mezőgazdasági gépeket forgalmaz.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak