Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

beruházási fővállalkozás

kifejezésre
1

Beruházási fővállalkozás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Megaron 2000 Kft.

  8900 Zalaegerszeg, Ady u. 22.

  A MEGARON 2000 Építészeti és Műszaki Szolgáltató Kft. egy építészeti tervezéssel és tervek grafikai megjelenítésével foglalkozó stúdió. Igény esetén kétdimenziós terveiből, az Ön ízlésének megfelelő háromdimenziós, fotorealisztikus látványterveket készítünk.


  Részletek
 • 2. Baurek Építőipari és Szolgáltató Kft.

  1036 Budapest, Árpádfejedelem útja 49

  Cégünk az építőipar területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 3. Lakásinvest Kft.

  1119 Budapest, Fehérvári út 83.

  A LAKÁSINVEST Kft. szerepe, hogy fővállalkozóként, igényes, magas műszaki színvonalú lakásokkal a lakásépítési projekteket irányítsa, a tervezéstől a kivitelezési, kooperációs munkákon keresztül az értékesítésig, támaszkodva a tulajdonosi kör adta kapacitásokra, valamint saját erőforrásainak felhasználására.


  Részletek
 • 4. Bauger Plusz Kft.

  1026 Budapest, Hidász u. 23/a.

  Cégünk 1993. tavaszától tevékenykedik. Főként különböző pénzintézetek, bankok, biztosítók belsőépítészeti munkáinak tervezésével, kivitelezésével, komplett fővállalkozással foglalkozunk. Kiviteleztük oktatási és más közintézmények egyedi belsőépítészeti megoldásait, komplett bútorozását, rekonstrukciós munkáit, valamint a tömbrehabilitációs program szerint lakóépületek külső-belső felújítását, tetőterének kiépítését.


  Részletek
 • 5. Pipeline Épületgépész Tervező Kft.

  3100 Salgótarján, Báthory István. u. 4.

  Társaságunk 1990 április 10-én alakult és 1990. június 1-énkezdte épületgépész tervezői tevékenységét a térségben folyó vezetékes gázprogram és kapcsolódó fűtés-rekonstrukciós munkák megvalósításában.
  Szolgáltatásaink megyén kívül 1991-től váltak ismertté.
  Az elmúlt esztendőkben épületgépészet teljes területét átölelőtervezési munkák sorát készítettük el országszerte,megrendelőink teljes megelégedésére.
  1998 évtől épületgépészethez kapcsolódó szoftverfejlesztéssel is foglalkozunk. Elkészült és forgalomba...


  Részletek
 • 6. NOX 2000 Beruházó és Fővállalkozó Zrt

  1113 Budapest, Bartók Béla u.152.


  Részletek
 • 7. Covent Rt.

  1122 Budapest, Maros u. 27.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak