Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

beltéri reklám

kifejezésre
1

Beltéri reklám keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. SLS Média Kft.

  SLS Média Kft. - Beltéri reklám - Tudakozó.hu SLS Média Kft. - Beltéri reklám - Tudakozó.hu SLS Média Kft. - Beltéri reklám - Tudakozó.hu SLS Média Kft. - Beltéri reklám - Tudakozó.hu SLS Média Kft. - Beltéri reklám - Tudakozó.hu

  1118 Budapest, Budaörsi út. 42.

  Az SLS Média Kft. a kül és beltéri led alapú képi megelenítést hozza el ügyfeleinek, a reklám és szórakoztató média valóságos forradalmát indítva útjára. Cégünk nemzetközi tapasztalatait és szakambereink szakmai tudását latba vetve, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy kiváltsa a nehézkes,lassan és körülményesen frissíthető kültéri plakátokat, hirdetőtáblákat gyönyőrű, akár a teljes színskálát használó mozgó reklámfilmek, vagy valós időben frissíthető szöveges hirdetések megjelenítésére képes, ledes képernyő...


  Részletek
 • 2. T & M Enterprises Kft.

  T & M Enterprises Kft. - Beltéri reklám - Tudakozó.hu

  1067 Budapest, Teréz krt. 41.

  Szolgáltatásaink:
  Csomagolóipar, nyomdaipar, kiadó, lapkiadó, logisztika, szállítmányozás, újság, és folyóirat, szakfolyóirat kiadás, kül- és beltéri reklámozás, design, digitális nyomtatás.

  www.plakativ.hu
  www.print-publising.hu
  info@plakativ.hu


  Részletek
 • 3. Argon-Lux Kft.

  Argon-Lux Kft. - Beltéri reklám - Tudakozó.hu

  3531 Miskolc, Nap utca 21.

  1999 elején alakultunk. Telephelyünk Miskolc, Nap utca 21. szám alatt található. Jelenleg kilenc fő állandó munkatárssal dolgozunk. Cégünk fő profilja a különféle kül- és beltéri neonreklámok gyártása és tervezése a néhány cm-től az 5 X 25m-es tetőreklámokig. A tetőreklámok gyártását helyszínbiztosítással is vállalni tudjuk. Ezen munkák elvégézéséhez a Technolux, illetve a Neon Product gyártmányú üvegcsöveket, elektródákat, transzformátorokat, segédanyagokat, valamint Rösem gyártmányú plexiket, különböző PV...


  Részletek
 • 4. Metróreklám Kommunikációs Kft.

  1143 Budapest, Stefánia út 1.

  A Metró Reklám Kommunikációs Kft. nyerte el a kizárólagos jogot, hogy hirdetéseket szervezzen a budapesti metró balusztrád és padló felületeire. Ezek a speciális reklámhordozók hatékony és költségkímélő kommunikációt biztosítanak a hirdetőknek, hiszen a metrón naponta több, mint 2 millió ember utazik.


  Részletek
 • 5. Fongin Plakát Nyomda Kft.

  1045 Budapest, Berni u. 1.

  Minden ami nyomdászat.


  Részletek
 • 6. Prizmatext Bt.

  0 , N/A

  Cégünk a reklámszakma területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 7. SSK Nyomdaipari Kft.

  2143 Kistarcsa, Völgy u. 41.

  Cégünk a kötészet és a fűzés területén otthon van! Nálunk az omegafűzéstől a diplomamunkák kötéséig mindenféle kötészeti utómunka készül, gyors határidővel, első osztályú minőségben és igen kedvező áron. Hívjon minket!


  Részletek
 • 8. Varga Lajos Papír- és Műanyagfeldolgozás

  9011 , Árnyas u. 5.

  Papír és műanyag irodai termékek,/iratrendezők,mappák,tokok,névjegykártyatartók stb/ egyedi kivitelben is.3D-s reklámfelületek,reklámtermékek összeállítása, kivitelezése egyedi formában.


  Részletek
 • 9. Alba Art Stúdió Bt.

  8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 36


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak