Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

43 db találat

belföldi teherfuvarozás

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Belföldi teherfuvarozás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 11. Vépfu Kft.

  6100 Kiskunfélegyháza, Jegenye u. 1.

  A társaság 2001. júniusában átalakulással jött létre a Vízhányó László egyéni cégből, amely 1990-től működik.

  Kezdetben fő tevékenységünk a belföldi közúti teherszállítás és autódaruzás volt, mely főként az építőiparra összpontosult.
  Az idők során bővítettük gépjárműparkunkat, kiegészítettük földmunkagépekkel, így társaságunk rendelkezik azokkal a gépi eszközökkel, amelyek birtokában a közmű és útépítés megvalósítását végző társaságok beszállítójaként tevékenykedünk. Önállóan pedig épületbontást, útala...


  Részletek
 • 12. Tuti-Tóti Kft.

  1074 Budapest, Rottenbiller utca 10. 4.em 19/A.

  Cégünk a ? TUTI - TÓTI ? Takaritó és Fuvarozó KFT 1999 óta működik. Fő tevékenységi köre első sorban a takarítás, tisztítás.


  Részletek
 • 13. Arimpex-Trans Kft.

  8051 Sárkeresztes, Kossuth u. 4.

  Tevékenységünket 1996-ban kezdtük meg. A nemzetközi fuvarozás területén a Nyugat-Európai piacon dolgozunk. Kismennyiségű áruk gyors, pontos és megbízható szállítói vagyunk. 100 m3-es kamionjainkkal terjedelmes, de könnyű áruk szállítását is elvégezzük. 1999-ben cégünk ISO 9002-es minősítést szerzett. 2002-ben az ISO 9011 minőségbiztosítási rendszer követelményeinek feleltünk meg.


  Részletek
 • 14. Z+F Kft.

  2800 Tatabánya, Táncsics Mihály u.1

  Cégünk 1991-ben családi vállalkozásként indult belföldi személyszállítás, majd nemzetközi teherfuvarozás területén. Később tevékenységi körünk kibővült még biztosítási tevékenységgel is. 1998-ban alapítottuk meg a Kft-t. Fuvarozási tevékenységünket csak saját tulajdonú, 1-12 tonnás fuvareszközeinkkel, a személyszállítást pedig 12 személyes, klímás buszokkal végezzük.

  Szolgáltatásaink:
  Árufuvarozás, belföldi árufuvarozás, belföldi személyszállítás, belföldi teherfuvarozás, bérraktározás, expressz fuvaro...


  Részletek
 • 15. T.C.S. Horizon Kereskedelmi, Szállítmányozói, Fuvarozói, Szolgáltató és Idegenforgalmi Kft.

  1054 Budapest, Bárhory u. 4. 1 em. 3.

  Cégünk teherfuvarozással foglalkozik.


  Részletek
 • 16. Bertrans Fuvarozási Szervezési és Kereskedelmi Zrt.

  6000 Kecskemét, Fuvar u. 1.

  A több mint 15 éves szakmai múlttal rendelkező Bertrans Zrt. 1989-ben kft-ként alakult, alapvetően fuvarozási ? és szállítmányozói vállalkozásként. A piaci igényeket folyamatosan figyelemmel kísérve és azokra rugalmasan és gyorsan reagálva a tevékenységi kör az évek során egyre bővült, így a szolgáltatások palettája a fuvarozáshoz ill. a saját külkereskedelmi forgalomhoz igazodva új ágazatokkal ? vám, raktározás stb. ? egészült ki. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 2002-re a térség legnagyobb komplex ...


  Részletek
 • 17. Dömös Kft.

  8400 Ajka, Fő u. 21.

  Tevékenységeink: dolomitmurva bányászat, tört és osztályozott anyagok értékesítése, igény szerint helyszínre szállítással.


  Részletek
 • 18. Villám Trans

  1214 Budapest, Nap u. 14. VII/28.

  Vállaljuk az Ön által vásárolt termék házhozszállítását bútor- és műszaki boltokból!!! Költözik? Bútort vásárolt? Nehéz a zongora? Új irodába költözik? Hívjon! Mi segítünk!


  Részletek
 • 19. Vikom Trans

  2800 Tatabánya, Táncsics M. u. 1/c.

  Cégünk 12 éve foglalkozik duguláselhárítással a legmodernebb mobil berendezéssekkel.


  Részletek
 • 20. Balla István egyéni vállalkozó

  5100 Jászberény, Magyar u. 2.

  Vállalkozásom 14 éve működik, elsősorban belföldi teherfuvarozással foglalkozom.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak