Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

belföldi programszervezés

kifejezésre
1

Belföldi programszervezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. STAMPOK Szabadidőpark

  STAMPOK Szabadidőpark - Belföldi programszervezés - Tudakozó.hu STAMPOK Szabadidőpark - Belföldi programszervezés - Tudakozó.hu STAMPOK Szabadidőpark - Belföldi programszervezés - Tudakozó.hu STAMPOK Szabadidőpark - Belföldi programszervezés - Tudakozó.hu STAMPOK Szabadidőpark - Belföldi programszervezés - Tudakozó.hu STAMPOK Szabadidőpark - Belföldi programszervezés - Tudakozó.hu

  2000 Szentendre, 33-as km-nél

  Budapesttől 33 km-re a Dunakanyarban lévő Szabadidőpark 10 hektáros területen fekszik a Visegrádi hegység lábánál, festői panorámával a környező tájra. Két épületből áll.
  Ideális teret biztosít pihenéshez, kikapcsolódáshoz, sportoláshoz. A területen található: vendégház: lovarda, vadas park, horgásztó.
  A központi épületben található: 4 db kétágyas, pótágyazható vendégszoba fürdőszobávaltrófeákkal díszített, hangulatos társalgó, étkező, büfé
  A kisebb épületben található:1 db apartman hálófülkével, nappal...


  Részletek
 • 2. Five Stars Utazási Iroda és Idegenforgalmi Szolgáltató Bt.

  1125 Budapest, Tusnádi u. 34.

  Cégünk több, mint 10 éve áll a minőségi turizmus szolgálatában. A hagyományos és egyedi programokon kívül tapasztalt idegenvezető-, hostess- és tolmácsgárdánk, valamint több mint 150 járműből álló flottánk áll kedves ügyfeleink rendelkezésére. Bízza ránk magát és vendégeit!


  Részletek
 • 3. Gádorfood Kft.

  2030 Érd, Túr u.6.

  Cégünk esküvői ruha és kiegészítő kölcsönzéssel, és értékesítéssel foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Autokomplex Kft.

  3780 Edelény, Miklós Gyula u. 54.

  Cégünk 1989-ben alakult nemzetközi személy- és áruszállítási főprofillal. 1991-ben bővítettük tevékenységünket utaztatási szolgáltatással és szállítmányozási tevékenységgel.
  Jelenlegi gépparkállományunk a nemzetközi áruszállítás uniós követelményének is eleget tesz. Saját autóink mozgatásán kívül több alvállalkozó autójára is szervezünk fuvarokat. Javítóműhelyünkben saját és más cégek autóbuszait és kamionjait is javítjuk.
  A nemzetközi személyszállítás bonyolításához egy Neoplan és egy Volvo típusú autóbu...


  Részletek
 • 5. Kisalföld Volántourist

  9400 Sopron, Lackner K. u. 1-3.


  Részletek
 • 6. Airport Tourist Service Bt.

  1118 Budapest, Gellerthegy, Citadella setany


  Részletek
 • 7. Omela United Travel

  1011 Budapest, Mária tér 5.


  Részletek
 • 8. Határok Nélkül Iroda

  1065 Budapest, Nagymező u. 14.


  Részletek
 • 9. Continental Travel

  1054 Budapest, Kálmán Imre u.19.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak