Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

17 db találat

banki szoftver

kifejezésre
1 | 2

Banki szoftver keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Integra Informatikai Zrt.

  1037 Budapest, Kiscelli u. 104.

  A magyarországi piacon 1991 óta, saját fejlesztő gárdával szerepel cégünk. Főbb referenciáink: Magyar Államkincstár, Bakonykarszt Rt. , Alsónémedi, Örkény, Rum és Vidéke Takarékszövetkezet, OSZK, Tesco, Szekszárdi MG Rt., Magyar Követeléskezelő Rt., CAIB, COAST, ATEV, A.O. Smith, KDB Bank, Budapest Főváros Vagyonkezelő Rt., Delco Remy, OTP, Dunai Repülőgépgyár, ESZI, HBW EXPRESS, Magyar Posta Rt. Moduláris rendszerünkből minden vállalat felépítheti az ideális vállalatirányítási rendszerét....


  Részletek
 • 2. LÁ.VA Manager Iroda

  1027 Budapest, Tölgyfa utca 14 4.em. 9/a

  A LÁ.VA Manager Iroda 1991 óta fejleszt különféle iktató rendszereket gazdálkodó szervezetek, intézmények számára. IQTató TM nevű iratkezelő szoftverünknek több ezer felhasználója van, és ezzel a legnépszerűbb iktató-iratkezelő szoftver Magyarországon.


  Részletek
 • 3. Online Üzleti Informatika Zrt.

  1033 Budapest, Vályog u. 3.

  Az Online Üzleti Informatika Rt. fő profilja számítógépes alkalmazások fejlesztése, üzemeltetése a banki informatika területén. Legjelentősebb terméke a saját fejlesztésű, nemzetközi névjegyoltalommal védet BOSS integrált banki számlavezető rendszer, és a NetBOSS e-banking keretrendszer. A tevékenységi kör 2001-ben banki ügyvitelszervezési tanácsadással is kiegészült. A vállalat forgalmazója az amerikai PROGRESS szoftvercég termékeinek, melyek szoftverfejlesztők, vállalatok, informatikusok számára nyújtanak...


  Részletek
 • 4. Varga & Vargáné Bt.

  3525 Miskolc, Árok út 54.

  Szoftver- és hardverfejlesztés, könyvelés és adótanácsadás.


  Részletek
 • 5. Dorsum Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Rt.

  1012 Budapest, Logodi u. 5-7.

  A Dorsum Rt.-t 1996-ban alapították az értékpapír-piaci szoftverek fejlesztése és üzemeltetése terén nagy tapasztalatot szerzett magyar szakemberek, akik jelenleg is tulajdonosai és aktív menedzserei a cégnek.


  Részletek
 • 6. Unisoft Group Kft.

  1191 Budapest, Üllői út 200.

  Cégünk 1999-ben alakult, egyedi szoftverek fejlesztésére specializálódtunk, amelyek tökéletesen illeszkednek a szervezet ügymenetéhez és információigényéhez.


  Részletek
 • 7. Team-5 Kft.

  1153 Budapest, Arany János u. 25.

  Cégünk egyedi célprogramok, banki rendszerek, telefon alapú rendszerek fejlesztésével foglalkozik.


  Részletek
 • 8. ConFirm Bt.

  1085 Budapest, Horamszky u. 12.

  A ComFirm 1990-ben alakult, azóta fejlesztjük fő termékünket, a Kontó nevű integrált banki számlavezető rendszert.


  Részletek
 • 9. ProBank Számítástechnikai Kft.

  1032 Budapest, Ágoston u. 3.

  A ProBank Számítástechnikai Kft. - a ProgAdat Számítástechnikai és Szolgáltató Kft. Pénzintézeti üzletágának önállósulásával - 2002. március 1-jével kezdte meg működését.


  Részletek
 • 10. BieMI Informatikai Kft.

  1161 Budapest, Hunyadi u. 13.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak