Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

bankfiók

kifejezésre
1

Bankfiók keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Groupama Garancia Biztosító Zrt.

  Groupama Garancia Biztosító Zrt. - Bankfiók - Tudakozó.hu Groupama Garancia Biztosító Zrt. - Bankfiók - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.groupama-garancia.hu

  Az OTP Garancia Biztosító és a Groupama Biztosító 2009. április 1-jétől egyesülve, Groupama Garancia Biztosító néven áll ügyfelei rendelkezésére.
  A Groupama Garancia Biztosító a hazai biztosítási piac új, mégis ismerős szereplője. A Groupama Biztosító Zrt. és az OTP Garancia Biztosító Zrt. egyesülése által létrejött Groupama Garancia Biztosító 1,3 millió ügyfelével az ország egyik legnagyobb biztosítója, amely 2008 szeptembere óta a Groupama stabil nemzetközi csoportjához tartozik.

  Teljes termékpaletta
  A magánszemélyek szolgálatában
  A Groupama Garancia Biztosító teljes körű termékkínálattal rendelkezik, azaz minden biztosítási termékkategóriában megoldásokat kínál magánszemélyek részére, ezen belül különösen a családoknak:

  -Lakás-és társasház biztosításokat
  -Gépjármű biztosításokat: casco és kgfb
  -Élet-, baleset ? és betegségbiztosításokat
  -Befektetéseket és előtakarékossági megoldásokat
  -Hitelmegoldásokat
  -Utasbiztosításokat
  -Bankkártyához és hitelhez kapcsolt biztosításokat

  A vállalkozások segítése
  A Groupama Garancia Biztosító tanácsadói csapata a vállalkozói és intézményi szféra számára testreszabott biztosítási megoldásokat kínál:

  -Vagyonbiztosításokat Általános és szakmai felelősségbiztosításokat
  -Vezetőknek élet-és balesetbiztosításokat
  -Csoportos élet, baleset, betegségbiztosításokat
  -Flotta biztosításokat
  -Egyedi nagyvállalati és intézményi konstrukciókat
  -Üzlet utasbiztosításokat
  -Befektetéssel és hitellel kombinált megoldásokat

 • 2. ERSTE LEASING Cégcsoport

  ERSTE LEASING Cégcsoport - Bankfiók - Tudakozó.hu ERSTE LEASING Cégcsoport - Bankfiók - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.ersteleasing.hu

  Az Erste Leasing Cégcsoport az Erste Bankcsoport tagja a hazai gépjármű finanszírozási piac meghatározó szereplője.
  Több, mint 110 000 élő szerződéssel rendelkezünk, melyet 107 000 ügyfelünk kötött közel 1200 szerződött kereskedő partnerünkön keresztül, és a hitelkihelyezésünk is évről évre dinamikusan növekszik.
  Ezekkel az eredményekkel Társaságunk a személygépjárművek körében mintegy 11%-os, míg a motorkerékpárok piacán több, mint 50%-os részesedést ért el és tartja is ezt a pozíciót.
  2006-ban bevezettük a rendszám nélküli (hatóságilag nem regisztrált) gépjárművek finanszírozása ilyenek a robogók, quadot, csónakmotorok, valamint magánszemélyek közötti közvetlen gépjármű adásvételéhez kapcsolódó finanszírozási konstrukciót is.
  Egy, a gépjármű finanszírozási piacon egyedülálló hitelkonstrukcióval jelentünk meg, mely a HITELKERÉK nevet kapta, ez egy gépjárműhitel életbiztosítással kombinált befektetéssel.

  Cégcsoportunk tagjai a következőkre kínál finanszírozási konstrukciókat:
  9személyautó
  9motorkerékpár
  9kishaszon gépjármű (max. 3,5 tonna össztömeg)
  9rendszám nélküli eszközök: robogó, quad, csónakmotor
  9nagyhaszon gépjármű
  9egyéb gép, berendezés, eszköz
  9flotta finanszírozás

  2006 augusztusában Cégcsoportunk Budapest egyik legkorszerűbb új épületébe a Europe Tower-ba költözött, amely az Erste Bank Hungary és a magyarországi Erste Csoporthoz tartozó leányvállalatok székhelye lett.

 • 3. Debrecen Plaza

  Debrecen Plaza - Bankfiók - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.debrecenplaza.eu

  A Debrecen Plaza Bevásárló- és Szórakoztató Központ 1998. december 10-én, a legkedvezőbb helyszínen, a város szívében nyitotta meg kapuit. A Debrecen Plazába látogatók télen-nyáron a klímaberendezésnek köszönhetően komfortosan és kultúráltan vásárolhatnak és szórakozhatnak.

 • 4. Rózsakert Bevásárlóközpont

  Rózsakert Bevásárlóközpont - Bankfiók - Tudakozó.hu

  Weboldal: http://www.rozsakert.hu

  Cégünk bevásárlóközpontot üzemeltet. Áruházunk 1998-ban épült és 85 darab világszínvonalú üzletegységgel rendelkezik.

 • 5. Kaposvár Plaza

  Weboldal: http://www.kaposvarplaza.net

  Tizenkétezer négyzetméteren hangulatos ételudvar, kávézók, sport-, divatáru és cipőüzletek, kristályok, ajándékok és ékszerek várják a vásárlókat. Vendégeink kedvükre szórakozhatnak a játékcentrumban és a multiplex moziban.

 • 6. Merkantil Bank Rt.

  Weboldal: http://www.merkantil.hu

  A Merkantil Bank 1988-ban kezdte meg működését. Szakosított pénzintézetként váltóleszámítolással, faktoringgal és lízinggel foglalkozott. 1991-ben lízingszolgáltatása bevezetésével a bank belépett a gépjármű-finanszírozási piacra is. 2001-ben a Merkantil Ingatlan Lízing Rt. megalapításával a Merkantil Bank Rt. megteremtette az ingatlanfinanszírozás alapjait.

 • 7. Árpád Üzletház

  Weboldal: http://www.arpad-uzlethaz.hu

  Folyamatosan vannak kiadó irodáink cégek számára és üzlethelyiségeink üzletek számára. Érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

 • 8. Raiffeisen Bank Zrt.

  Weboldal: http://www.raiffeisen.hu

  A Raiffeisen Bank Zrt. univerzális banki szolgáltatásokat nyújt, foglalkozik rövid, közép- és hosszú lejáratú hitelnyújtással, ezen belül forgóeszköz-hitelezéssel, váltóleszámítolással, exportkövetelések megelőlegezésével, garancianyújtással, devizahitelezéssel és letétkezeléssel.

 • 9. Pécs Plaza

  Weboldal: http://www.pecsplaza.hu

  A Pécs Plaza 1999. októberében nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt, ahol a látogatók biztonságos, kultúrált körülmények között, klimatizált környezetben, kényelmesen vásárolhatnak. A szórakozást 10 multiplex moziterem állandóan megújuló programjai, videojáték- és játékterem, internet kávézó, valamint az étkező udvar éttermeinek változatos kínálata biztosítják.

 • 10. Első Lakáshitel Csoport

  Weboldal: http://www.elsolakashitel.hu