automata bejelentkezés
belépés
Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.
Cégnév/kulcsszó:
Megye/Város:
1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
balesetbiztosítás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

Zala / Zalaegerszeg
8900 Kölcsey u. 2.

Telefon: 92/401-800
Fax: 92/510-070
E-mail: a.hid@axelero.hu
Mobil: 06-20-339-3637

Cégleírás:
Az Aranyhíd Pénzügyi Tanácsadó kft 1998-ban jött létre.

Alapítói magyar magánszemélyek, akik azzal a céllal indították vállalkozásukat, hogy a szakmában megszerzett tapasztalataikra támaszkodva képviseljék megbízóik érdekeit a pénzpiac új szereplőjeként.

2002-ben Biztosítási alkusz céggé alakult. Ettől az időtől töretlenül és lendületesen fejlődött. Mára a térség egyik meghatározó alkusza(brókere) lett.

A biztosítási alkuszi tevékenység folytatására jogosult cégek száma több százra tehető, ami a verseny kiéleződését hozta magával, ugyanakkor a legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtására sarkall minden olyan társaságot, amely ennek a versenynek meghatározó szereplője kíván lenni.

A cégvezetés eltökélt szándéka, hogy - felismerve a piaci változás igényét -, a céget az ország vezető megtakarítási, biztosítási, hitel tanácsadói társaságai között említsék.

Ügyfeleinknek segítünk céljai, pénzügyi elképzelései megvalósításában.

Aranyhíd Tanácsadói Csoport - az Ön megbízható, hiteles és kompetens partnereBudapest
1062 Bajza u. 19.

Fax: 461 0462
Telefon: 461 0461
E-mail: info@maicasco.hu

Cégleírás:
A HOLNAP BIZTOSÍTÁSA MÁR MA IS!
Nincs fotó

Budapest
1068 Benczúr u. 5.

Telefon: 342-0316
Telefon: 351-7062
Telefon: 322-5027
Fax: 413-0363
Telefon: 322-5282
E-mail: nemes.katalin@fair21.hu

Cégleírás:
A sok új biztosítási termék, szélesedő kínálat gyakran komoly nehézséget jelent mindenki számára. A legmegfelelőbb biztosítási konstrukció kiválasztásához munkatársaink segítséget nyújtanak ügyfeleinknek.


Nincs fotó

Baranya / Pécs
7621 Jókai u.25.

Telefon: 72-232-009
E-mail: info@eurovariant.hu

Cégleírás:
Napjainkban egyre több biztosító kínálja szolgáltatásait a lakosság és a vállalatok, vállalkozások részére, így Ön is gyakran találkozhat biztosítási üzletkötőkkel.
Sok idő és fáradtság a különböző lehetőségek közül kiválasztani azt a biztosítási megoldást, ami legjobban képviseli az Ön érdekeit, és mindemellett a szolgáltatás minősége valóban arányban áll az érte kifizetett összeggel, az Ön várakozásaival.
Cégünk -mint ahogy általában a biztosítási alkuszok, arra jött létre, hogy az ügyfelek megbízásából a biztosítási piacon az ügyfél számára legmegfelelőbb, testre szabott szolgáltatásokat kiválassza, majd a létrejött szerződéseket kezelje. Önnek, mint ügyfélnek ez a megbízás külön kiadást nem jelent, hiszen a létrejött szerződések után mint minden esetben, most is a biztosító fizeti a közvetítőt.
Valóban a legmegfelelőbb biztosítási megoldásokat választotta eddig önmaga, családja, vállalata vagy vállalkozása számára? Valóban a legjobb áron jutott hozzá a biztosítási konstrukciókhoz? Valóban az Ön elvárásainak megfelelően térítették meg a felmerülő károkat?
Három fontos kérdés, amiben csak egy független Biztosítási Alkusz adhat megoldást.
Az általunk vállalt kapcsolatban a legfőbb jellemző az, hogy független alkuszként mi az Ön érdekeit képviseljük, az üzlet megkötésekor is éppúgy, mint a kárrendezésnél.
Az Ön megbízása alapján felmérjük a biztosítási szükségleteit, összevetjük a meglévő szerződéseivel, megkeressük a biztosítási piacon található legelőnyösebb megoldásokat, majd az Ön által kiválasztott szerződéseket karbantartjuk, közreműködünk a kárrendezésben, vitatott kárrendezési esetben pedig biztosítjuk a szakjogászi hátteret .Banki kapcsolatainkon keresztül közreműködünk a különböző célú hiteltermékek kiválasztásában, lebonyolításában, akár lakásvásárlásról, felújításról, kedvezőtlen kamatozású hitel kiváltásáról, vagy egy nagyobb beruházásról van is szó.
Választékot kínálunk az Nyugdíjpénztárak kínálatából, hogy megtervezhesse nyugdíját, jövedelméből kedvező megtakarítást érjen el.
Segítünk kiválasztani azt az Egészségpénztárat, amelyen keresztül a legelőnyösebben tudja munkaadóként többletjövedelemhez juttatni munkatársait, magánszemélyként pedig adómegtakarítást elérni a mindennapos kiadásain.
Magánszemélyként segítünk Önnek adót megtakarítani, ha pedig alkalmazottakat foglalkoztat, úgy a munkabérek és egyéb juttatások költségeiben tudunk jelentős megtakarítást hozni.

Kérje tanácsadóinkat, akik megadják a választ a kérdéseire!

Varga Miklós
ügyvezető

Nincs fotó

Budapest
1134 Róbert Károly krt. 61-65.

Telefon: 20/99-57-986
Telefon: 465-6630
Telefon: 453-0339

Cégleírás:
Cégünk az AXA Colonia Vezérügynöksége.
Nincs fotó

Jász-Nagykun-Szolnok / Szolnok
5000 Arany János u. 20. ( Lakossági Iroda )

Telefon: 56/426-226
E-mail: biztositas@brokerroyal.hu
Fax: 56/513-395
Jász-Nagykun-Szolnok / Szolnok
5000 Ady Endre u. 12.

Mobil: 20/967-2721
Fax: 56/426-660
Telefon: 56/426-660
Telefon: 56/513-987
E-mail: biztositas@brokerroyal.hu
Jász-Nagykun-Szolnok / Szolnok
5000 Arany János út 20. ( Kár-Mentor Bt. )

Telefon: 56/513-395
Fax: 56/513-395
E-mail: karmentor@brokerroyal.hu
Jász-Nagykun-Szolnok / Szolnok
5008 Füst Milán utca 3.


Cégleírás:
Cégjegyzékszám: 16 09004756.
Alapítás: 1997.
Tanúsítás: ISO 9001:2000.
Referenciák: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat és valamennyi intézménye, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata és valamennyi intézménye, JNK Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Martfű Városi Önkormányzat, ABOKOM Szolgáltató Kht., Tiszamenti Vízművek Zrt., HOZAM Zrt., Szolnok Televízió, Tisza Cipőgyártó Kft., Tisza Joule Kft., Kunhalom Agrária Kft., Kamelon-Mix Kft., Deszán Kft., T-Plasztik Kft., BM HEROS Zrt. - Budapest, Jászberényi Tűzoltóparancsnokság, Paks Város Hivatásos Tűzoltósága, Szigetszentmiklós Tűzoltóparancsnokság, Szolnok Megyei Jogú Város Hivatásos Tűzoltósága, Abony Város Önkormányzata, Püspökladány Város Önkormányzata, Tiszaföldvár Város Önkormányzata, Újszász Város Önkormányzata. Tagság: Jász-Nagykun Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége.


Tevékenység:

Biztosításközvetítés; máshová nem sorolt pénzügyi illetve egyéb gazdasági szolgáltatás; közigazgatási kiegészítő szolgáltatás; vállalati és lakossági hitelközvetítés; közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolítása.

Ügyfeleink érdekeinek teljeskörű érvényesítésében építész-, villamos-, gépész igazságügyi szakértők, okleveles közbeszerzési tanácsadók, okleveles közgazdász, adó- és TB szakértők, pénzügyi-gazdasági jogban jártas jogász, belgyógyász főorvos működik közre.

Nagyvállalati, valamint Önkormányzati ügyfeleink igényeinek megfelelően 2003. szeptemberében a PSZÁF engedélyét kértük, s megkaptuk tevékenységünk bővítésére, ?máshová nem sorolt egyéb pénzügyi kiegészítő tevékenység? (TEÁOR 67.13.) folytatására. Ezen tevékenység keretében vállalati, valamint lakossági hitelközvetítői tevékenységet folytatunk.

Az Uniós jogharmonizációs feltételek, valamint a specializálódó piaci igények következtében Társaságunk úgy ítélte meg, hogy teljeskörű tevékenységének ellátásához szükséges még egyéb kiegészítő tevékenységek felvétele (TEÁOR 74.87., valamint a 75.14. ?közigazgatást kiegészítő szolgáltatás?- közbeszerzés). Ezen tevékenységeinket a 2003. évi LX. törvénynek megfelelően szintén PSZÁF engedéllyel folytatjuk.

2003. augusztus 11-én (Magyarországon az elsők között) megkaptuk az SGS Hungária Tanúsítványát az ISO 9001: 2000 szabvány szerinti működésünk megfelelőségéről, melynek kiterjesztése az egyéb pénzügyi kiegészítő tevékenységünkre, bevezetés alatt áll.

Feladatainkat a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete engedélye alapján (eng.sz: 345/1997.) a 2003. LX. törvényben foglaltaknak megfelelően látjuk el.

A törvényi előírásnak megfelelően, 2005. 01. 01-től 375 millió Ft/év összegű felelősségbiztosítással rendelkezünk.


Üzleti filozófiánk

Célunk a különböző szakmai igényeket támasztó ügyfelek gyors, hatékony kiszolgálása. Pénzügyi-biztosítási szakismereteink és tapasztalataink alapján különös figyelmet fordítunk a piacon jelentkező igények magas szintű kiszolgálására. Ügyfeleinkkel hosszú távú kapcsolatra törekszünk, melynek alapja a minőségi munkán alapuló kölcsönös elismerés és bizalom, a megbízó igényeinek minél teljesebb körű megismerése és maradéktalan kielégítése. Az együttműködés megbízóink számára költséget takarít meg, és szakmai garanciát jelent az általunk kezelt valamennyi pénzügyi módozat tekintetében.

A szolgáltatásaink során kiemelt figyelmet fordítunk az alábbiakra:

Tekintettel arra, hogy a megbízó alapvető érdeke és kiemelt fontossággal kezelt célkitűzése, hogy a tulajdonában lévő ingatlan-portfolió egészére, illetve saját, valamint intézményei működésére nézve a számára legelőnyösebb vagyon- és felelősségbiztosítással, egyéb kiegészítő biztosítással rendelkezzen, feladatunknak tekintjük a teljeskörű átvilágítást, különös tekintettel ügyfelünk sajátos státuszára, ingatlan-portfoliójára, intézményi hátterére, végzett tevékenységére, tisztségviselői, köztisztviselői illetve közalkalmazotti valamint alvállalkozói állományára.

A pénzügyi átvizsgálás során - megbízás alapján - pénzügyi-, gazdasági szakembereink segítségével javaslatot teszünk különböző pénzügyi konstrukciók kidolgozására, illetve elvégzésére.

A 2004. május elsején hatályba lépett, 2003. évi CXXIX. számú, új közbeszerzési törvény által támasztott, megnövekedett ajánlatkérői feladatok segítésére, okleveles közbeszerzési szakértőink segítségével végezzük közbeszerzési eljárások teljeskörű lebonyolítását. E tevékenységünk magában foglalja a beszerzési igények felmérésétől kezdődően a szerződések megkötését és teljesítését végig követő valamennyi résztevékenységet. Így különösen a piac elemzését, az ajánlati felhívás és az ajánlati dokumentáció készítését, a megbízó beszerzési igényeinek megfelelő értékelési módszer kidolgozását, az esetlegesen szükséges tárgyalások előkészítését és lefolytatásának koordinációját, döntéstámogatási rendszerünk alkalmazását, az egyes eljárásokat lezáró szerződéskötés előkészítését, valamint a szerződés teljesítésének nyomon követését.

SZOLGÁLATATÁSAINK:

Biztosítás területén :

Ingatlanok valós, a biztosítási törvénynek megfelelő értéken történő meghatározása, építész igazságügyi szakértőnk segítségével.
Gépek, berendezések, készletek biztosítási szerződésében szereplő értékeinek meghatározása.
Figyelembe véve megbízónk tevékenységi körét kiemelten kezeljük a már meglévő biztosítási módozatok tartalmi elemzését.
Megbízónk gazdálkodásának, portfoliójának átvilágítását követően javaslatot teszünk a legracionálisabb, legmegfelelőbb biztosítási formák kiválasztására (az ajánlatok beszerzése során figyelembe vesszük a hatályos jogszabályok által nyújtott lehetőségeket, kötelezettségeket is).
A közbeszerzési törvény hatálya alá tartozó megbízóink részére igény szerint a közösen meghatározott, ügyfeleink által jóváhagyott, s általunk kidolgozott biztosítási kockázatokra, a közbeszerzési törvény rendelkezéseinek megfelelően a teljes közbeszerzési eljárás lebonyolítását elvégezzük.
Biztosítási esemény bekövetkezésekor szakmai hátterünk bevonásával (helyszíni szemlézés, kárfelmérés) ügyfeleink érdekeit képviselve eljárunk a teljes kárrendezés lebonyolításában.
A közbeszerzés hatálya alá eső kivitelezési munkák ? figyelembe véve a kivitelezés biztosításkockázati sajátosságait ? az ajánlati dokumentáció biztosításra vonatkozó részeinek elkészítésében segítséget nyújtunk, illetve szükség esetén azt elvégezzük.

Pénzügyi területen :

A vezetői konzultációs elbeszélgetés során a társaság pénzügyi igényeit, elképzeléseit megvalósítandó terveit felmérjük.
A felmerült igényekhez, elképzelésekhez szakembereink elkészítik a lehetséges pénzügyi konstrukciókat, majd ezek összehasonlító elemzése után a legkedvezőbb pénzügyi ajánlatot ügyfeleinkkel közösen kiválasztjuk.
A megvalósítandó elképzelések alapján, együttműködő partner cégünk segítségével megvizsgáljuk a vonatkozó pályázati lehetőségeket.
A megvalósítandó cél és a pályázati lehetőségek egybeesése esetén a kért konstrukció kidolgozása és ezek teljes körű lebonyolítása kollegáink feladata.
A felmerült igény esetén üzleti terv komplex elkészítését vállaljuk.
Amennyiben ügyfelünk szerkezeti struktúrája megköveteli a közbeszerzési eljáráson keresztül történő megvalósítást, úgy ezt társcégünk a KÁR-MENTOR Bt. valamint okleveles közbeszerzési tanácsadóink segítségével teljeskörűen elvégezzük.

Pályázatírás:

A versenyképesség, az ellátási színvonal emelése a gazdaság szereplői számára létkérdés, mely elérésének és megtartásának fontos feltétele a fejlődés. Az új tervek megvalósításához, beruházások bővítéséhez, fejlesztéséhez a vállalkozás, vagy önkormányzat saját erején túl külső forrásokra is szükség van. Alapvető cél azonban, hogy ezek a források a lehető legkedvezőbb feltételek mellett kerülhessenek bevonásra a fejlesztés mind hatékonyabb megvalósítása érdekében.

A külső források bevonásának legkedvezőbb formája a pályázati úton elnyerhető támogatások megszerzése. Ezen a területen kívánjuk üzleti partnereinket segíteni, hogy elérhessék céljaikat.

Fentiekből kitűnik, hogy ügyfeleink úgy a közbeszerzés, a biztosítás, és minden további pénzügyi elképzeléseik megvalósításával kapcsolatos időigényes ügyintézéstől mentesülnek, mivel azokat teljes egészében Társaságunk szakemberei végzik elHeves / Eger
3300 Gyöngy u. 2.

Telefon: 36/419-503
Telefon: 36/420-035
Budapest
1043 Lórántffy Zs. u. 15/b

Telefon: +36 1 231 06 70
E-mail: ovb@office.ovb.hu
Fax: +36 1 231 06 79

Cégleírás:
Cégünk 1970-ben alakult Kölnben. Fő profilunk a pénzügyi tanácsadás, biztosítás, befektetés. Biztosítótól a nyugdíjpénztárig, megtakarítástól a befektetésig minden pénzügyi szolgáltatásban segítünk.

Nincs fotó

Budapest
1068 Teréz körút 20.

Telefon: 354-0973
Telefon: 354-0971
Telefon: 354-0972
Telefon: 354-0975
Fax: 354-0976
Telefon: 354-0974

Cégleírás:
Cégünk biztosítási tanácsadással foglalkozik.
Nincs fotó

Budapest
1142 Teleki Blanka u. 6.

Telefon: 220-3232
Telefon: 252-3503

Cégleírás:
Az egyesület azzal a céllal jött létre, hogy elősegítse tagjai bekapcsolódását az egyre inkább globalizálódó üzleti életbe.
Nincs fotó

Szabolcs-Szatmár-Bereg / Nyíregyháza
4400 Család u. 51/a.

Telefon: 52/346-240

Cégleírás:
Cégünk 1970-ben alakult Kölnben. Fő profilunk a pénzügyi tanácsadás, biztosítás, befektetés. Biztosítótól a nyugdíjpénztárig, megtakarítástól a befektetésig minden pénzügyi szolgáltatásban segítünk.
Nincs fotó


1
|
|
|
|
|
|
|
|
|default box content

default box content

default box content

default box content

default box content