Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

98 db találat

balesetbiztosítás

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

balesetbiztosítás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. QBE Insurance (Europe) LTD Magyarországi Fiók Telepe

  Weboldal: http://www.qbeatlasz.hu

  Cégünk biztosítással foglalkozik.

 • 2. Herold Biztosítási Bróker Kft.

  Weboldal: http://www.heroldbroker.hu

  Cégünk biztosítások közvetítésével, biztosítási ügyintézéssel foglalkozik.

 • 3. PROVICO Biztosításközvetítő Iroda

  Weboldal: http://www.generali.hu/ta/nagylaszlo

  Szakterületünk a biztosítás, a hitel és vagyonvédelem. 1990 óta számtalan elégedett ügyfél jelzi szakmai felkészültségünk, hozzáállásunk színvonalát. Mobil irodánk házhoz megy, nincs hosszú sorbanállás, továbbá mi a kárügyintézésben is közreműködünk, képviseljük ügyfeleinket. Vagyonvédelmi részlegünk vállalja a mechanikai és elektronikai védelem kialakítását, telepítését, legyen az riasztó, vagy a nyílászárók védelme. Ha biztosítás - akkor Provico!

 • 4. Agape-2000 Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft.

  Weboldal: http://www.agape2000.hu

 • 5. Atlantisz-Hungária Biztosítási és Alkusz Kft.

  Weboldal: http://www.atlantiszhu.hu; www.lobiztositas.hu

  Független biztosítási alkusz cégünk Magyarországon a Cg 01-09-674605 cégjegyzékszámon bejegyzett magyar tulajdonú 406/98 számú felügyeleti engedéllyel rendelkező társaság. Vállalkozásunkat 1998. június 22-én hozták létre nagy gyakorlattal rendelkező biztosítási szakemberek. Fő profilunk a társaságok biztosítási kockázatkezelése, valamint a gépjármű- személy- vagyon és felelősség-biztosítások területe. 2005 új kihívást hozott cégünk számára. Indokolttá vált a portfoliószélesítés, hogy ügyfeleink mind teljesebb kiszolgálását valósíthassuk meg változatlanul magas színvonalon. Fejlődésünk egyik mozgatórugója, hogy olyan speciális szolgáltatásokat dolgozunk ki, melyek ma már elengedhetetlenek a mindennapi életben, de nem léteznek a piacon. A társaság fő termékcsoportja mellett szervezetileg és technikailag is megteremtettük a feltételeit annak, hogy mind vállalati, mind lakossági ügyfeleink valamennyi felmerülő kockázatára megfelelő terméket kínáljunk, teljes biztosítási portfoliójuk kezelését optimális feltételekkel biztosítsuk. Ezzel párhuzamosan lépünk be az on-line piacra, mely az országos hálózat megépítésének egyik fontos alappillére.

 • 6. Doriam Biztosítási Alkusz Kft.

  Weboldal: http://www.doriam.hu

  A DORIAM Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft. az összes területen, az általános és speciális igények maradéktalan kielégítésével egyedülálló, új lehetőségeket kínál a ügyfeleinek úgy, hogy alkuszi szolgáltatások igénybevétele a Megbízó számára nem csak, hogy nem jelent többletköltséget, hanem az esetek túlnyomó többségében éppen ellenkezőleg, jelentős megtakarítást hoz.

 • 7. CLB Független Biztosítási Alkusz Kft.

  Weboldal: http://www.clb.hu

  Magyarország egyik legnagyobb alkusz cégeként a CLB Kft. a teljes biztosítási palettát lefedi tevékenységével. Súlya, valamint a biztosítókkal kialakított kapcsolatai révén a szokásos biztosítási konstrukciók mellett akár egyedi ügyfélszerződéseket, gyors kárrendezést, kedvező díjakat kínál ügyfeleinek.

 • 8. OVB Allfinanz Magyarország Kft.

  Weboldal: http://www.ovb.hu

  Cégünk 1970-ben alakult Kölnben. Fő profilunk a pénzügyi tanácsadás, biztosítás, befektetés. Biztosítótól a nyugdíjpénztárig, megtakarítástól a befektetésig minden pénzügyi szolgáltatásban segítünk.

 • 9. AG Biztosítási Alkusz Kft.

  Weboldal: http://www.agbizt.hu

  Több mint 500 elégedett ügyfelem van, akiknek akkor is rendelkezésére állok, amikor kár történik. Szeretem az embereket, szeretek segíteni. Az a célom, hogy az Ön személyes biztosítási, pénzügyi és hitelezési tanácsadója legyek! Díjmentesen megyek házhoz és igyekszem megtalálni a legkedvezőbb pénzügyi megoldást Önnek.

 • 10. Ingatlancenter

  Weboldal: http://www.ingatlancenter.com

  Irodánk Göd, Dunakeszi, Sződliget , Vác, Budapest északi részén valamint környékén és a Dunakanyar térségében foglalkozik ingatlanközvetítéssel, értékbecsléssel, biztosításközvetítéssel, hirdetésfelvétellel, hiteltanácsadással, ügyvédi közreműködéssel.

  Teljeskörű ingatlan szolgáltatás

  Ingatlanközvetítés -forgalmazás, értékbecslés, csere, bérbeadás, hiteltanácsadás, teljeskörű ügyvédi szolgáltatás és Földhivatali ügyintézés

  Biztosítási alkuszi tevékenység

  Élet - betegség - balesetbiztosítások Egyedi vagyonbiztosítások Lalás, vállalkozói vagyonbiztosítások Általános és szakmai felelősségbiztosítások Kötelező gépjármű - felelősségbiztosítás, CASCO biztosítás Szállítmánybiztosítások, biztosítási tanácsadás  Cégünkről:  ingatlancenter.com alapítva 1993 Irodánk Göd, Dunakeszi, Sződliget , Vác, Budapest északi részén valamint környékén és a Dunakanyar térségében foglalkozik ingatlanközvetítéssel, értékbecsléssel, biztosításközvetítéssel, hirdetésfelvétellel, hiteltanácsadással, ügyvédi közreműködéssel.

  Az ingatlanok nyilvántartásba vétele, közzététele, bemutatása ingyenes!

  Megbízóinktól csak sikeres közvetítés esetén kérünk közvetítői díjat!

  Mi nem íróasztal mögül áruljuk az ingatlanokat, hanem személyesen mutatjuk be érdeklődőinknek.

  Amennyiben elnyertük bizalmát, úgy kérem hívjon!
  Tisztelettel:  Bartus Péter

  ingatlanforgalmi szakértő


  Egyéb hasznos tudnivalókért látogasson el weboldalunkra!

Kapcsolódó kulcsszavak