Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

balatoni üdülés szervezés

kifejezésre
1

Balatoni üdülés szervezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Globe Center Kft.

  1104 Budapest, Száraz u. 20

  Mikor? Hová? Mennyi időre? Ezt Önnek kell eldönteni! A többit bízza a Globe Center Utazásszervező Kft-re. Nálunk nincs konfekcióutazás, mi mérték után dolgozunk. E-mail címeink: repulojegy@globecenter.hu, kulfoldiutak@globecenter.hu

  A Globe Center Utazási Iroda online idegenforgalmi ügyintézése az idei év folyamán becsatlakozik az OAD-Reizen nemzetközi helyfoglalási rendszerébe és azon keresztül bonyolítja le idegenforgalmi tevékenységét. A soronkövetkező módosítások folytán lehetőségünk nyílik majd gyor...


  Részletek
 • 2. Szaturnusz-M Bt.

  8360 Keszthely, Római utca 33.

  Töltsön el egy hetet Keszthelyen és Balatonberényben csendes, nyugodt környezetben, gyönyörű villában. Balatonberény, Ond u. 4.; Keszthely, Római utca 33.


  Részletek
 • 3. Rosasol Utazási Iroda

  8600 Siófok, Fő u. 174-176.

  Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 4. Natur Tourist 97 Bt.

  8313 Balatongyörök, Mogyorós u. 5.

  Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. Pension-Zentrum

  8261 Badacsony, Egry sétány u. 5.

  Cégünk az idegenforgalom területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 6. Pro-Family Travel

  1094 Budapest, Liliom u. 52.

  Diákok fogadása Budapesten és vidéken, tartózkodásának teljeskörű megszervezése és lebonyolítása egyénileg és csoportosan. Kiutazás, horvátországi, adriai nyaralások Umagtól Cavtatig.


  Részletek
 • 7. Horváthné Szatmári Judit

  1037 Budapest, Szőlőkert köz 9.

  A Balatontól kocsival 3 percre, csendes, nyugodt kis faluban (a Balaton déli partján) összkomfortos parasztház üdülés céljából télen-nyáron olcsón kiadó. Külön terasz a nyugodt napozáshoz, szabadtéri étkezéshez, 400 n.öl-es füves kert. Elkerített részben szalonnázó hely, sátorozási lehetőség lugassal.
  E-mail: judit-szat@freemail.hu
  Tel.: 30/9191-001
  Fax: 26/361-050


  Részletek
 • 8. Hotel Füred Balaton Kongresszusi Központ Kft.

  8230 Balatonfüred, Széchenyi u. 20.

  145 (ebből 125 erkélyes), minden igényt kielégítő kétágyas pótágyazható szobával és 27 apartmannal várjuk egész évben Vendégeinket. A szobákban fürdőszoba, műholdas színes TV, telefon, hűtőszekrény, minibár. A legkisebbek gyerekágyat is kaphatnak.


  Részletek
 • 9. Gránit Kft.

  8220 Balatonalmádi, Hétvezér u. 5.


  Részletek
 • 10. Willis Tours

  1067 Budapest, Teréz krt. 21.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak