Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

23 db találat

bőrkabát

kifejezésre
1 | 2 | 3

bőrkabát keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. WestEnd City Center

  Weboldal: http://www.westend.hu

  A WestEnd City Center 1999 novembere óta Budapest új belvárosa, a Fővárosiak és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az ország találkozópontja. A központi elhelyezkedés, jó tömegközlekedés és autós parkolási lehetőség, a 400 üzlet kínálata, a több mint 200 divatüzlet választéka, a legnagyobb világmárkák együttes megléte, a közel 40 étterem csábító íz kavalkádja, a 14 termes multiplex mozi, a 3 hektáros egyedülálló tetőkert együttesen hamar a legkedveltebb találkozóhellyé emelték a WestEndet. A WestEnd 2009-től kezdve nagy változáson ment keresztül, mely változás az elkövetkező években is tovább folytatódik. Azért, hogy a vásárlók érdeklődése fennmaradjon, és az üzleti és szolgáltatási kínálat frissüljön, a WestEnd 400 üzletéből több mint 50 megújult, új üzletláncok, márkák és hiánypótló profilok jelentek meg a Házban, akár annak árán is, hogy a bevásárlóközpont egyes részeit építészetileg át kell alakítani, az üzleteket pedig át kell szervezni. .Ezen munkáknak köszönhetően azonban a WestEnd méltó képen állja a versenyt a piacon megjelenő új, modern bevásárlóközpontokkal.

 • 2. Ciánkáli - Majomketrec Kft.

  Weboldal: http://www.majomketrec.hu

  Üzleteinkben /1074 Budapest, Dohány u. 94., Telefon: 341-0540, 1092 Budapest, Ráday u. 23. (bejárat a Mátyás utca felől) Telefon: 215-9437/ használt és új bőrruházat, bőrkabát, motoros ruházat, oldschool ruhák és cipők, Big Blue trapéznadrágok, használt LEVI S 501-es nadrágok, Martens, Getta, HD, Shelly s és Ciánkáli bakancsok, western csizmák és extrém ruházat kapható. Filmes és fotós cégek, színházak számára ruhák és cipők kölcsönzése és árusítása.

 • 3. BlueSilver Kft.

  Weboldal: http://www.bluesilver.hu

 • 4. Rubin Szőrme

  Weboldal: http://www.rubinszorme.hu

  Cégünk a szőrme- és bőripar területén nyújt teljeskörű kiszolgálást a hozzá látogató ügyfelei részére.

 • 5. Petrus Kft.

  Minden, ami bőrrel kapcsolatos. Csak az emberi fantázia szabhat határokat. Rugalmasak vagyunk!!! Nagy tételnél kedvezmény!

 • 6. Bunt Szőrme Szalon

  Elegáns üzletünkben egész évben kaphatók magyar tervezők és külföldi, elsősorban olasz szőrmés cégek exkluzív modelljei: klasszikus nercek, nyírt színes nercek, coboly csincsilla díszítéssel, irhakabátok, bőrkabátok szőrmedíszítéssel. Egyedi különleges modellek méretre készítését is vállaljuk.

 • 7. Portofino Kft.

  Ami bőrruházatban elképzelhető. Szőrmeruházati, bőrruházati termékek gyártása híres divatcégeknek, világmárkáknak. Átlagon felüli minőségben.

 • 8. Börze Kft.

  Cégünk farmerruházat értékesítésével foglalkozik.

 • 9. Olga Szőrmeszalon

  Magyar munka, magyar termék.

 • 10. Bőrsarok Üzlet

  Weboldal: http://www.leatherland.hu

  Kiváló minőségű magyar bőrruházati cikkek, melyek többsége MIRAGE márkájú, illetve pécsi készítésű. A modellek juh-, kecske-, marhabőrből, illetve velúrból is megvásárolhatóak.

Kapcsolódó kulcsszavak