Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

bőrgyógyászati lézercentrum

kifejezésre
1

Bőrgyógyászati lézercentrum keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Laser-Derm Rendelő

  Laser-Derm Rendelő - Bőrgyógyászati lézercentrum - Tudakozó.hu Laser-Derm Rendelő - Bőrgyógyászati lézercentrum - Tudakozó.hu Laser-Derm Rendelő - Bőrgyógyászati lézercentrum - Tudakozó.hu Laser-Derm Rendelő - Bőrgyógyászati lézercentrum - Tudakozó.hu Laser-Derm Rendelő - Bőrgyógyászati lézercentrum - Tudakozó.hu Laser-Derm Rendelő - Bőrgyógyászati lézercentrum - Tudakozó.hu

  9200 Mosonmagyaróvár, Kert u. 21.

  Rendelőnk Mosonmagyaróvár egyik legfrekventáltabb részén az Óvári városrészben a termálfürdő közelében helyezkedik el. A 150 négyzetméteres, igényes környezetben biztonságos és hatékony sebészeti és kozmetológiai ellátást nyújtunk, melyet kizárólag megfelelő szakképesítéssel rendelkező, gyakorlott személyzet biztosít. A rendelőben dolgozó csapatunk minden tagja, szerepétől függetlenül egyaránt hozzájárul betegeink szakszerű ellátásához. Számunkra alapkövetelmény rendszeres továbbképzésük, tudásuknak szinten...


  Részletek
 • 2. Bársony Bőrgyógyászati Lézerklinika

  1032 Budapest, Bécsi út 183.

  Az igényes megoldást ma már a lézerkezelések jelentik a tartós szépségápolásban. Lézerklinikánk egyedülálló garanciával végzi a lézerkezeléseket! Tartós szépségápolás felső fokon: lézereinkkel eltüntehetők a szépséghibák és évekig megőrizhető a hibátlan, ápolt külső. Sok időt és fáradságot takarít meg, aki a lézeres szépségápolást választja!


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak