Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

bőrgyógyászati kezelés

kifejezésre
1

Bőrgyógyászati kezelés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. P&B Lézer- és Plasztikai Sebészet

  P&B Lézer- és Plasztikai Sebészet - Bőrgyógyászati kezelés - Tudakozó.hu P&B Lézer- és Plasztikai Sebészet - Bőrgyógyászati kezelés - Tudakozó.hu P&B Lézer- és Plasztikai Sebészet - Bőrgyógyászati kezelés - Tudakozó.hu P&B Lézer- és Plasztikai Sebészet - Bőrgyógyászati kezelés - Tudakozó.hu P&B Lézer- és Plasztikai Sebészet - Bőrgyógyászati kezelés - Tudakozó.hu P&B Lézer- és Plasztikai Sebészet - Bőrgyógyászati kezelés - Tudakozó.hu

  8380 Hévíz, Petőfi u. 7.

  Klinikánk Magyarország kedvelt gyógyüdülőhelyén, nyugodt környezetben a plasztika és lézersebészet területén nyújtja színvonalas szolgáltatásait.

  Rendelések:

  Hévízi rendelés: Hévíz, Petőfi u. 7.

  Hétfő: 09.00 - 15.00

  Kedd: 09.00 - 12.00

  Szerda: 09.00 - 12.00

  Péntek: 09.00 - 17.00

  Zalaegerszegi rendelés: Zalaegerszeg, Tompa u. 5.

  Csütörtök: 17.00 - 19.00

  Nagykanizsai rendelés:

  Nagykanizsa, Csengery u. 13.

  Csütörtök: 15.00 - 17.00

  Nagykanizsa, Erzsébet tér 20.

  Csütörtök:...


  Részletek
 • 2. Dermalux Medical Kft.

  Dermalux Medical Kft. - Bőrgyógyászati kezelés - Tudakozó.hu

  1132 Budapest, Kádár utca 3.

  Klinikánkon kozmetológiai, bőrgyógyászati, nőgyógyászati, ortopédiai, plasztikai-, felnőtt és gyermeksebészeti kezelések folynak hagyományos és fényterápiás eszközökkel. Kellemes környezetben, nagy szakértelemmel és a legmodernebb eljárásokkal várjuk a hozzánk forduló vendégeket, betegeket.


  Részletek
 • 3. Dr. Apostol Éva

  1065 Budapest, Nagymező u. 21.

  dr. Apostol Éva vagyok, bőr-nemigyógyász-kozmetológus szakorvos. Budapesti Orvostudományi Egyetemen diplomáztam, majd szakvizsgáig a X.ker Bőrgondozóban szereztem nagy gyakorlatot. Később a Központi Honvéd Kórház bőrgyógyászati osztályán dolgoztam, ahol neves bőrgyógyászoktól megtanulhattam, hogy ne csak a bőrtüneteket, hanem az egész "embert"vizsgáljam. 12 éve magánrendelést is folytatok, 1,5 éve a Broadway Orvosi Centrum keretében, több egyéb szakorvossal együtt. A bőrgyógyászatot nagyon nehéz, de gyönyör...


  Részletek
 • 4. Polymed Bőrgyógyászat - Kozmetológia

  1122 Budapest, Városmajor utca 18.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak