Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

31 db találat

búvártúra

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Búvártúra keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ABYSS Búvárközpont

  ABYSS Búvárközpont - Búvártúra - Tudakozó.hu ABYSS Búvárközpont - Búvártúra - Tudakozó.hu ABYSS Búvárközpont - Búvártúra - Tudakozó.hu ABYSS Búvárközpont - Búvártúra - Tudakozó.hu ABYSS Búvárközpont - Búvártúra - Tudakozó.hu ABYSS Búvárközpont - Búvártúra - Tudakozó.hu

  1136 Budapest, Balzac u. 11.

  Ha merülni és utazni szeretnél, ha képeznéd magad,
  ha a felszerelésed állítanád össze vagy egészítenéd ki,
  ha szeretnél egy klassz csapathoz tartozni és néha eltöltenél velünk egy kellemes estét...
  ha bármilyen kérdésed van, vagy egyszerűen csak érdekel a víz alatti világ,
  nézz be hozzánk, szeretettel várunk és segítünk!


  Részletek
 • 2. Kastély Fogadó

  Kastély Fogadó - Búvártúra - Tudakozó.hu Kastély Fogadó - Búvártúra - Tudakozó.hu Kastély Fogadó - Búvártúra - Tudakozó.hu Kastély Fogadó - Búvártúra - Tudakozó.hu Kastély Fogadó - Búvártúra - Tudakozó.hu Kastély Fogadó - Búvártúra - Tudakozó.hu Kastély Fogadó - Búvártúra - Tudakozó.hu Kastély Fogadó - Búvártúra - Tudakozó.hu Kastély Fogadó - Búvártúra - Tudakozó.hu Kastély Fogadó - Búvártúra - Tudakozó.hu Kastély Fogadó - Búvártúra - Tudakozó.hu Kastély Fogadó - Búvártúra - Tudakozó.hu

  8851 Gyékényes, Horgász falu 2/c

  Reméljük, ha minket választ, felejthetetlen és maradandó élményekben gazdagon fog majd ránk emlékezni.
  Üzleti filozófiánk alapja, hogy elérhető áron, magyaros vendégszeretettel olyan szolgáltatást nyújtsunk, amely a jövőben nem csak a mi jó hírnevünket és az üzleti sikereinket, hanem az ország jó hírnevét és presztisét is növelik majd.
  Célunk, hogy a gyékényesi tó és térsége a köztudatba kerüljön, hisz a környezete páratlan szépségű és igazi természeti csoda, melyhez földrajzi és biológiai kivételes adott...


  Részletek
 • 3. Opál Travel Utazási Iroda

  Opál Travel Utazási Iroda - Búvártúra - Tudakozó.hu

  1126 Budapest, Dolgos u.2. MOM Park belső udvar

  Azon és azért dolgozunk, hogy utasaink mosolyogva térjenek haza olyan kincsek birtokosaiként, amelyek mindig velük maradnak, a szívükben, - emlékeikben megőrizzék a világ különleges ÉRTÉKEIT, a felejthetetlen utazás élményét!

  Az Opál Travel a MOM Bevásárló központ mögötti gyönyörű parkban található ahol a környezet, valamint a kollegáink szakértelme, kedvessége egyaránt arról szól, hogy az Önök számára az utazás valóban ÉRTÉK legyen!
  Valamennyien évek óta az idegenforgalomban dolgozunk, a világ számos...


  Részletek
 • 4. Dive Time Búvárbolt

  9700 Szombathely, Brenner krt. 12.

  Cégünk sporteszköz kereskedelemmel, búvártechnikával, oktatással foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Deep Sea Center

  1095 Budapest, Mester u. 27.

  Cégünk alapvetően búvárképzéssel, túraszervezéssel és felszerelés eladással foglalkozik. Magasan képzett oktatóink biztosítják a tanulók számára a biztonságos búvárkodás elsajátítását.


  Részletek
 • 6. Búvárakadémia

  1066 Budapest, Jókai út 18.

  Búváriskolánk 1994 óta képviselteti magát a vezető búvároktatási intézmények között. Oktatási alapelvként, a lehető legmagasabb szintű képzés megvalósítását tűztük ki célul. Ma a búvároktatás minden területén jelen vagyunk, és nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a modern technika eredményeit elsajátítva korszerűsítsük képzési rendszerünket.


  Részletek
 • 7. CAR-avan Autókölcsönző és Idegenforgalmi Szolgáltató Iroda

  6000 Kecskemét, Petőfi S. u. 3.

  Ha utazni szeretne, vagy autóját javítják, bizalommal forduljon irodánkhoz, megbízható partnerre talál.


  Részletek
 • 8. Buborék Búvárközpont

  0 , Csörsz u. 23-25. VII/52.

  Cégünk búvártechnikával foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Szenteltvíz Búvárbolt

  1077 Budapest, Király u. 81.

  Cégünk búvárfelszerelés árusításával és búvároktatással foglalkozik.Nyitvatartás: Hétfő - Péntek 10.00 - 18.00 , Szombat 10.00 - 13.00


  Részletek
 • 10. Galathea Búvárközpont

  1066 Budapest, Jókai u. 28.

  Boltunkban igényednek és pénztárcádnak megfelelően mindenféle felszerelést megtalálhatsz. Fő profilunk az olcsó, de kifejezetten jó minőségű Sopras termékek. Természetesen olyan jól ismert márkák forgalmazásával is foglalkozunk, mint pl. a Camaro, az Ikelite, a Cressi, a Sherwood vagy a Scubapro.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak