Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

búvárpalack

kifejezésre
1

Búvárpalack keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Divex Sport

  1113 Budapest, Karolina út 17.

  Cégünk 2000 elején alakult, melynek alapításában a búvárfelszerelés forgalmazásának piacán nagy tapasztalattal rendelkező és piacvezető két márkaképviselet vett részt.


  Részletek
 • 2. Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft.

  1101 Budapest, Pongrác út 15/a.

  A Rév és Társai Gázipari Kereskedelmi Kft gázipari készülékek forgalmazását 1991-ben kezdte el. Divízióként elért sikereinknek köszönhetően a világ legnagyobb magasnyomású alumínium palackgyártójának, a Luxfer Gas Cylinders Co LTD. Nottingham UK. angliai cégnek 1994-től látjuk el a közép- és kelet európai képviseletét.. 2002-től önálló Kft.-ként állunk vevőink, üzletfeleink rendelkezésére, azzal a céllal, hogy még magasabb színvonalú kiszolgálást biztosítsunk a részükre. Ezt a minőséget és gyorsaságot segí...


  Részletek
 • 3. Fun Dive Club

  9022 Győr, Teleki u. 5.

  Üzletünkben a búvár alapfelszereléstől a professzionálisig minden megtalálható, kölcsönözhető. Búvároktatás és túraszervezés területén is partnereink rendelkezésére állunk!


  Részletek
 • 4. Galathea Búvárközpont

  1066 Budapest, Jókai u. 28.

  Boltunkban igényednek és pénztárcádnak megfelelően mindenféle felszerelést megtalálhatsz. Fő profilunk az olcsó, de kifejezetten jó minőségű Sopras termékek. Természetesen olyan jól ismert márkák forgalmazásával is foglalkozunk, mint pl. a Camaro, az Ikelite, a Cressi, a Sherwood vagy a Scubapro.


  Részletek
 • 5. Aquanauta Búvárcentrum

  1077 Budapest, Király u. 91.

  Mi, az Aquanauta Búvár Centrum egy oktatói csoport vagyunk, akik 1998 óta együtt dolgoznak.


  Részletek
 • 6. Kecskeméti Vízmű Búvárklub

  6000 Kecskemét, Bajcsy-Zs. krt. 2. II/31.


  Részletek
 • 7. Sies Épitészeti Tervező Stúdió Kft.

  1027 Budapest, Margit krt. 50-52


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak