Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

392 db találat

bérszámfejtés

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Bérszámfejtés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ACC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  ACC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu ACC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu ACC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu ACC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu ACC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu

  2316 Tököl, Dobó Katica u 12.

  Fiatal és tapasztalt kollégákból álló csapatunk széleskörű ismeretekkel rendelkezik a mindennapok legfrissebb könyvelési és szaktanácsadói kérdéseiben.
  Irodánkban rendelkezésére áll napjaink legmodernebb informatikai és kommunikációs infrastruktúrája, amely segít abban, hogy cégének adatait egyszerűen, gyorsan és bizalmasan kezelhessük.

  Hírnevünk elégedett ügyfelekre épül. A mi célunk az Ön elégedettsége, nem kevesebb. Akár egy mérleget készítünk, adóhatósággal foglalkozunk, vagy bármely más pénzügyi sz...


  Részletek
 • 2. CONTO 82 Könyvelési és szolgáltatoi kft

  1107 Budapest, Kékvirág utca 14 2/6

  Conto 82 Könyvelési és Szolgáltató Kft. 20 év tapasztalattal, személyre szabott, rugalmas árképzéssel várja könyvelő irodánk. Ingyenes parkolási lehetőséggel, rugalmas ügyfélfogadási idővel állunk rendelkezésére! Mivel magunk is mikrocég vagyunk, mondhatni, hogy családias légkörben dolgozunk. Ügyfeleink között jó néhánnyal már több mint 10 éve működünk együtt, így kapcsolatunk szinte baráti.


  Részletek
 • 3. Benedek Cégcsoport

  Benedek Cégcsoport - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu Benedek Cégcsoport - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu

  1035 Budapest, Miklós tér 2.

  A Benedek és Társai Könyvelő és Adótanácsadó Kft. (korábban Közgazdasági szolgáltató Kft.) 1990-ben családi vállalkozásként indult. Az első időben főleg ügyviteli feladatokkal foglalkozott: könyveléssel, adótanácsadással és az ehhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásokkal. A csoport másik két tagja, a Benedek és Társai Könyvvizsgáló és Szolgáltató Kft., valamint a Béta-Audit Könyvvizsgáló, Pénzügyi és Üzleti Tanácsadó Kft. ennek a csoportnak a könyvvizsgálatra szakosodott tagjaiként 1992-ben és 1994-ben kerültek...


  Részletek
 • 4. Advert Kft.

  Advert Kft. - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu Advert Kft. - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu

  1172 Budapest, Pesti út 474.

  Az Advert Kft. adótanácsadói és könyvelési szolgáltatásokat nyújt. Ugyanakkor Mogyoródon üzemeltet egy autósmozit és egy kempinget, kellemes környezetben, ahová szeretettel várjuk a szórakozni és pihenni vágyókat.


  Részletek
 • 5. Colling Kft.

  Colling Kft. - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu Colling Kft. - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu Colling Kft. - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu Colling Kft. - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu

  1138 Budapest, Váci út 141.

  A Colling Kft. 1992 óta nyújt teljes körű pénzügyi és számviteli szolgáltatást hazai és nemzetközi ügyfeleinek egyaránt. Tevékenységi körünk felöleli a könyvelésen, bérszámfejtésen és adótanácsadáson túl A Colling Kft 1992 óta nyújt teljes körű számviteli, bérszámfejtési, cafeteria és adótanácsadói szolgáltatást hazai és nemzetközi ügyfeleinek egyaránt.

  A sok éves működés során bebizonyosodott, hogy a szolgáltatás-kihelyezésben van a legnagyobb potenciál a költségcsökkentést és hatékonyabb működést megcé...


  Részletek
 • 6. Caliditas Könyvelő Iroda

  Caliditas Könyvelő Iroda - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu

  1093 Budapest, Lónyay utca 49.

  Alapításunk óta könyvvitellel és bérszámfejtéssel foglalkozunk. Képzett szakembereink az elvárható legnagyobb gondossággal igyekeznek munkájukat végezni.Ügyfeleink munkáját, gazdasági döntéseit rendszeres konzultációkkal is támogatjuk. Munkatársainkat folyamatosan képezzük, hogy partnereinket igényesen kiszolgálhassuk.Munkaidonk az ügyfelek igényeihez igazodik.Igény esetén ügyfeleinket munkatársaink keresik fel.
  Munkánkért anyagi felelosséget vállalunk, melyre megfelelo felelosségbiztosítással rendelkezün...


  Részletek
 • 7. Accurate Kft.

  Accurate Kft. - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu

  2049 Diósd, Dália út 8

  Ügyfeleinkhez az iratokért és bizonylatokért díjtalanul házhoz megyünk.


  Részletek
 • 8. CROCUS Kft.

  CROCUS Kft. - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu

  1134 Budapest, Botond utca 10. I/4.

  Cégünk könyvelő irodát működtet.


  Részletek
 • 9. Magyar Könyvelők Országos Egyesülete

  Magyar Könyvelők Országos Egyesülete - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu

  1025 Budapest, Pitypang u. 7.

  A Magyar Könyvelők Országos Egyesületének alapvető célja a tagok szakmai képviseletének ellátása, támogatása, szakmai tájékoztatása, tanácsadás nyújtása, továbbá a könyvelői feladatokat tárgyaló, bemutató képzés, előadás szervezése, kiadványok megjelentetése és terjesztése.


  Részletek
 • 10. Delta 6 Kft.

  Delta 6 Kft. - Bérszámfejtés - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Galvani u.44.

  Cégünk pénzügyi és internetszolgáltatásokat nyújt.


  Részletek