Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

34 db találat

autós futárszolgálat

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Autós futárszolgálat keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Pikk-Pack Kft.

  1143 Budapest, Egressy út 18/a

  Cégünk harmadik éve működik sikeresen 12 állandó futárral, szerződéses ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.


  Részletek
 • 2. Hajtás Pajtás Futárszolgálat

  1085 Budapest, Mária u. 54.

  Cégünk futárszolgálattal foglalkozik: az egyszerű levelektől, akár a nagyobb dolgokig, mindent házhozszállítunk.

  Hogyan címezzem meg a küldeményemet?
  A velünk szállított küldeményekre szükséges felírni a címzett cég és személy nevét, az utcát, házszámot, és ha ismert, az emeletet. Gyakran segít, ha a feladó neve és telefonszáma is felkerül a borítékra, így probléma esetén a futár, gyorsan egyeztetheti teendőit a levél küldőjével. A címzést ne írja könnyen eltávolítható, öntapadós címkére (post-it), mive...


  Részletek
 • 3. Speed Boys 2000 Bt.

  1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3.

  Cégünk megalakulása óta törekszünk ügyfeleink gyors és pontos kiszolgálására.


  Részletek
 • 4. Unyverzum 2009 Kft.

  1071 Budapest, Dembinszky u. 7.

  Futárcég vagyunk. Az ország bármely pontjáról, bárhova elvisszük csomagját. Vállalunk azonnali- és körszállítást is. Honlapunkon az eseti megbízások árait láthatják; rendszeres, folyamatos szállítás esetén egyedi szerződést kötünk! Webáruházak termékeit, könyvesboltok kiadványait, reklámanyagokat is szállítunk. Ünnepek, jeles napok ajándékait, meglepetéseket és mindent, amit a megrendelő kitalál:) Folyamatos ügyelet! Hivatalos iratok azonnali továbbítása! Intim ajándékok diszkrét kézbesítése!...


  Részletek
 • 5. MotoRoad 2001 Kft.

  1135 Budapest, Jász u.5.

  Cégünk futárszolgálatként tevékenykedik.


  Részletek
 • 6. Runner Futárszolgálat

  1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

  Futárszolgáltunk 12 éve alakult nagy tapasztalatokkal rendelkező futárok és vezetők részvételével.
  Üzletpolitikánk, hogy napról napra tökéletesebbé tegyük szolgáltatásunkat. Fontosnak tartjuk, hogy megrendelőink állandó fejlődésével lépést tartsunk, az igényekhez és a változásokhoz mindig igazodni tudjunk.
  Futáraink motorral és autókkal a küldeményeket a megrendeléstől számított 40 percen belül felveszik és ezt követően Budapesten 2 órán belül a címzettnek kézbesítik. Vidéki fuvar esetén a lehető legrövid...


  Részletek
 • 7. Motorexpressz Kft.

  1148 Budapest, Róna 155/a.

  Cégünk küldemények kézbesítésével foglalkozik.


  Részletek
 • 8. Gepard Team Kft.

  1211 Budapest, Iparvágányi u.2-16

  Cégünk, a Gepard Team 2000. év elejétől működő futárszolgálat. Futáraink pontos munkájukkal kivívták megrendelőink megelégedését és szimpátiáját. Nálunk minden megrendelés EXPRESSZ szállításnak minősül, felár nélkül. A szabvány küldemények azonnali kézbesítése motorkerékpárral vagy személygépkocsival történik Budapesten, valamint Magyarország területén. Európai irányú küldemények kézbesítése azonnali indulással!


  Részletek
 • 9. Zolifutár

  8600 Siófok, Tönki utca 32.

  Cégünk azzal a céllal alakult, hogy - elsőként a térségben - a gyors és hatékony tevékenységével rendelkezésére álljon minden olyan vállalkozásnak, cégnek, akiknek eddig esetleg gondot okozhatott, hogy gyorsan, pontosan célba juttassa sürgős kiscsomagjait, leveleit.


  Részletek
 • 10. Car-Go Expressz Futárszolgálati Kft.

  1077 Budapest, Rottenbiller u. 31.

  Cégünk megalakításakor az a cél vezérelt bennünket, hogy létrehozzunk egy olyan színvonalas belföldi expressz futárszolgálatot, mely minden tekintetben leveszi a gondot partnereink válláról. Gazdaságos és gyors megoldást kínálunk nemcsak a sürgős kisebb csomagok, hanem a fontos és terjedelmes, akár raklapos áruk gyors kézbesítésére is.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak