Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

autójavító anyag

kifejezésre
1

Autójavító anyag keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kövesdi Kft.

  Kövesdi Kft. - Autójavító anyag - Tudakozó.hu Kövesdi Kft. - Autójavító anyag - Tudakozó.hu Kövesdi Kft. - Autójavító anyag - Tudakozó.hu

  1225 Budapest, Ánizs u. 3.

  Cégünk festékek kereskedelmével foglalkozik. Autó-, ipari-, autóipari és bútoripari festékek széles választékban kaphatók.


  Részletek
 • 2. Pyrmo Hungária Kft.

  Pyrmo Hungária Kft. - Autójavító anyag - Tudakozó.hu

  1181 Budapest, Üllői út 465.

  A DINOL PYRMO kiegészülve az ASTURO, EQUALIZER, KIMBERLY-CLARK és DINITROL márkákkal, lehetővé teszi, hogy a hozzánk betérő kis- és nagyvásárlókat, autósokat magas színvonalon szolgáljuk ki.


  Részletek
 • 3. Ergolakk Kft.

  1139 Budapest, Pap Károly u. 18/a. 5 em./4.

  Az Ergolakk Kft. 2001-ben alakult és kezdte meg működését mint a németországi BASF Coatings Ag. gyár Glasurit autójavító festékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Kezdetben közvetlenül szolgálta ki a felhasználókat, valamint területi forgalmazókon keresztül értékesítette a Glasurit termékeket. A cég 2004-től a termékértékesítés mellett, szakmai szervízszolgáltatások biztosításával több disztribúciós központot hozott létre: - Észak-Nyugat Magyarországi régió: Sándi Fivérek Kft. 2890 Tata, Agostyán ...


  Részletek
 • 4. Tesmarto Kereskedelmi Szolgáltató Bt.

  9023 Győr, Fehérvári u. 76.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak