Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

19 db találat

autógáz

kifejezésre
1 | 2

Autógáz keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kosaras Autó és Autógáz Szerviz Kft.

  7130 Tolna, Zrínyi utca 7.

  1968 óta folyamatosan állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére. Vállalkozásunk fő profilja az autószerelés. 1990-től foglalkozunk minőségi olajak forgalmazásával, jelenleg ARAL és BP termékeket árusítunk. 1993-ban megkezdtük VREDESTEIN gumiabroncsok forgalmazását,ami később kibővült más, gumi gyártók , mint például PIRELLI, KLÉBER és a SAVA termékeivel is. 1994-ben cégünk tevékenysége kibővült autógáz beszereléssel és szervizeléssel. Ugyanebben az évben elkezdtük a benzin és benzin - gázüzemű autók környezet...


  Részletek
 • 2. Medic-Car Kft.

  Medic-Car Kft. - Autógáz - Tudakozó.hu Medic-Car Kft. - Autógáz - Tudakozó.hu Medic-Car Kft. - Autógáz - Tudakozó.hu Medic-Car Kft. - Autógáz - Tudakozó.hu Medic-Car Kft. - Autógáz - Tudakozó.hu Medic-Car Kft. - Autógáz - Tudakozó.hu Medic-Car Kft. - Autógáz - Tudakozó.hu

  2120 Dunakeszi, 2-es számú főút 17-es km

  A Medic-Car Mérnöki Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1997-ben alakult. Ma már a hazai gázautózás központi, meghatározó vállalkozása.
  A Medic-Car Kft. tevékenységei közé tartozik a LOVATO termékek és egyéb kiegészítő alkatrészek nagykereskedelme, gázautó szakszerviz működtetése, oktatási feladatok, tanfolyamok szervezése, valamint a műszaki tanácsadói szolgálat működtetése partnerei részére.


  Részletek
 • 3. Autóclub Cegléd Kft.

  2700 Cegléd, Külső-Jászberényi út.3

  Cégünk gáztöltőállomás, autógáz-szerelésével, Tachograf, sebességhatároló szerelésével és hitelesítésével foglalkozik.
  Műszakivizsgálattal,eredetvizsgálattal,illetve személy és teherautó időszakos műszaki vizsgálattal,és kötelező és Casco kötésével foglalkozik.


  Nyitvatartás:
  Hétfő - Péntek : 7 19- ig.


  Részletek
 • 4. Amiko-Jahnke

  1163 Budapest, Cziráki u. 26-32.

  Cégünk vegyipari termék- és gázkereskedelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Messer Hungarogáz Kft.

  ,

  A Messer-csoport, mint az ipari gázok és az ezekkel kapcsolatos rokon technológiák szállítója nemzetközi méretekben, de a Messer Hungarogázon keresztül Magyarországon is a legismertebb nevekhez tartozik.


  Részletek
 • 6. Csa-Ti Kft.

  2600 Vác, Damjanich u. 53.

  Autószervizeléssel és autógáz kereskedelemmel ,Karcher tisztítórendszerek forgalmazásával és szervízelésével foglalkozunk,melette ipari gázcseretelepet működtetünk.


  Részletek
 • 7. 5R AUTÓGÁZ CENTER

  3200 Gyöngyös, Szurdokpart út 84.

  Benzinmotorok átalakítása kettős LPG-benzin üzeművé a legkorszerűbb berendezésekkel, rövid határidővel. Injektoros járművek vállalása nagy tapasztalattal, korrekt árakon! Gázautók teljes körű alkatrészellátása, javítása, lambda-szondás motorok számítógépes beszabályozása, üzemanyag-fogyasztás optimalizálása, szaktanácsadás.


  Részletek
 • 8. Mad-Day Kft.

  7400 Kaposvár, Teleki u. 15.

  A Mad-Day Kft. 1995-ben alakult.
  Működésünk eredményeképpen mára tíz különböző üzletágban vagyunk sikeresen jelen.


  Részletek
 • 9. Molnár Autógáz Szerviz

  6075 Páhi, Vasút u. 9.

  Vállalkozásunk 1987-ben alakult, főleg autógáz szereléssel foglalkozunk.


  Részletek
 • 10. Avanti Rt.

  1023 Budapest, Frankel Leó u. 45.

  Cégünk üzemanyag kis- és nagykereskedelemmel, illetve benzinkutak üzemeltetésével foglalkozik.


  Részletek