Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

86 db találat

archiválás

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Archiválás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. itelligence Hungary Kft.

  itelligence Hungary Kft. - Archiválás - Tudakozó.hu itelligence Hungary Kft. - Archiválás - Tudakozó.hu itelligence Hungary Kft. - Archiválás - Tudakozó.hu itelligence Hungary Kft. - Archiválás - Tudakozó.hu

  1138 Budapest, Váci út 141.

  Az itelligence Hungary Kft. a bielefeldi itelligence AG magyarországi leányvállalataként olyan cégcsoport tagja, mely 5 régió (Amerika, Ázsia, Nyugat-Európa, Németország/Ausztria és Kelet-Európa ) 19 országára kiterjedő hálózattal rendelkezik és az anyacég tőzsdei kapcsolatai révén Japán legjelentősebb telekommunikációs vállalatának az NTT Data-nak fejlett infrastruktúrájára és technológiai hátterére támaszkodhat.
  Magyarországon az SAP Gold és SAP Global VAR partnerként az itelligence már több mint 17 éve ...


  Részletek
 • 2. Apis Irodaszer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Apis Irodaszer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Archiválás - Tudakozó.hu Apis Irodaszer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Archiválás - Tudakozó.hu

  1044 Budapest, Óradna u. 5.

  Professzionális, nagy tapasztalattal rendelkező, modern szellemiségű irodaellátó cég, amely szakértő kollégákkal, közel 20.000 cikk elemes áruválasztékkal és biztos logisztikai háttérrel munkálkodik azért, hogy
  az irodában dolgozók életét könnyebbé, munkájukat hatékonyabbá tegye.


  Részletek
 • 3. Optim Kft.

  Optim Kft. - Archiválás - Tudakozó.hu Optim Kft. - Archiválás - Tudakozó.hu

  1086 Budapest, Horváth M. tér 16.

  Cégünk számítástechnikai alkatrész-forgalmazással foglalkozik.


  Részletek
 • 4. Canon Hungária Kft.

  Canon Hungária Kft. - Archiválás - Tudakozó.hu

  1031 Budapest, Záhony u. 7.

  Tevékenyésgi köreink: CANON irodatechnikai termékek, nyomtatók, számítógép perifériák, számológépek, fotó-video forgalmazása.


  Részletek
 • 5. Formula/400 Kft.

  Formula/400 Kft. - Archiválás - Tudakozó.hu

  1063 Budapest, Bajnok u. 13. IV.em.

  Fő profilunk pénzintézeti megoldások kidolgozása.

  Ügyfeleink üzleti és informatikai kihívásaira azokat együttesen szemlélve adunk megoldást. Szolgáltatásaink közé tartozik az üzleti/informatikai tanácsadás, rendszerintegráció, alkalmazások támogatása, fejlesztése és kihelyezése (outsourcing). Üzleti megoldásaink felölelik a pénzügyi termékek menedzsmentjének legfontosabb területeit: ügyfélszolgálat, marketing és értékesítés-támogatás, portfólió adminisztráció, pénzügy és jelentéskészítés....


  Részletek
 • 6. Corg Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Corg Computer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Archiválás - Tudakozó.hu

  1111 Budapest, Bartók Béla u. 46.

  A CORG Computer Kft. a PC alapú digitális audió és videó területérôl kínál szoftver és hardver termékeket.


  Részletek
 • 7. Austral Bt.

  Austral Bt. - Archiválás - Tudakozó.hu

  1088 Budapest, Krúdy Gy. u. 16-18.

  Az Austral repro stúdió az alapítás óta eltelt több, mint egy évtized alatt számtalan alkalommal bizonyította, hogy az egyre erősödő konkurenciaharc ellenére képes a dinamikus fejlődésre és biztosan őrzi meghatározó helyét a hazai szakmai élvonalban.

  ?Maximális minőség a lehető legalacsonyabb árakon!? Ez volt célkitűzésünk, amikor a céget megalapítottuk és ebből az alapvető elvből azóta sem engedünk. Technikai felszereltségünk a legjobbak közé tartozik. Kitűnő szakmai ismeretekkel rendelkező munkatár...


  Részletek
 • 8. Videotár Kft.

  Videotár Kft. - Archiválás - Tudakozó.hu

  1222 Budapest, Nagytétényi út 37-45.

  Cégünk filmelőhívással és Kodak fotótermékek forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft.

  Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft. - Archiválás - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Galvani u. 4.

  Messze az átlag előtt járó, világszínvonalú termékeink mellett az országban egyedülálló szakemberekkel és raktárkészlettel járulunk hozzá partnereink maximális megelégedettségéhez.
  A Konica Minolta irodatechnikai berendezések kizárólagos generál-importőri felelősségével gondoskodunk az ország egész területén, vásárlóink egyformán legmagasabb szintű kiszolgálásáról. Ennek érdekében saját tulajdonú kirendeltségek és partneri márkaképviseletek hálózatát építettük ki.
  A Konica és a Minolta 2000. óta működik e...


  Részletek
 • 10. Vikla Bt.

  1082 Budapest, Baross u.103.

  Komplett hálózati megoldások és egyedi munkaállomások cégek és magánszemélyek részére. Hardver, szoftver, Internet, vírus, tervezés, gyártás, beszerzés, dia -fotódigitalizálás, cd -dvd írás, adat archiválás.

  EGYEDI BÚTOROK gyártása és tervezése: konyhabútor, beépített szekrény, gardróbszekrény, fürdőszoba bútor, előszobafal, irodabútor.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak