Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

12 db találat

antik díszműtárgy

kifejezésre
1 | 2

Antik díszműtárgy keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Cellin-Art Restaurátor, Ötvös és Belsőépítész Kft.

  Cellin-Art Restaurátor, Ötvös és Belsőépítész Kft. - Antik díszműtárgy - Tudakozó.hu Cellin-Art Restaurátor, Ötvös és Belsőépítész Kft. - Antik díszműtárgy - Tudakozó.hu Cellin-Art Restaurátor, Ötvös és Belsőépítész Kft. - Antik díszműtárgy - Tudakozó.hu Cellin-Art Restaurátor, Ötvös és Belsőépítész Kft. - Antik díszműtárgy - Tudakozó.hu Cellin-Art Restaurátor, Ötvös és Belsőépítész Kft. - Antik díszműtárgy - Tudakozó.hu Cellin-Art Restaurátor, Ötvös és Belsőépítész Kft. - Antik díszműtárgy - Tudakozó.hu Cellin-Art Restaurátor, Ötvös és Belsőépítész Kft. - Antik díszműtárgy - Tudakozó.hu Cellin-Art Restaurátor, Ötvös és Belsőépítész Kft. - Antik díszműtárgy - Tudakozó.hu Cellin-Art Restaurátor, Ötvös és Belsőépítész Kft. - Antik díszműtárgy - Tudakozó.hu Cellin-Art Restaurátor, Ötvös és Belsőépítész Kft. - Antik díszműtárgy - Tudakozó.hu Cellin-Art Restaurátor, Ötvös és Belsőépítész Kft. - Antik díszműtárgy - Tudakozó.hu Cellin-Art Restaurátor, Ötvös és Belsőépítész Kft. - Antik díszműtárgy - Tudakozó.hu Cellin-Art Restaurátor, Ötvös és Belsőépítész Kft. - Antik díszműtárgy - Tudakozó.hu Cellin-Art Restaurátor, Ötvös és Belsőépítész Kft. - Antik díszműtárgy - Tudakozó.hu Cellin-Art Restaurátor, Ötvös és Belsőépítész Kft. - Antik díszműtárgy - Tudakozó.hu

  1221 Budapest, Ady Endre út. 103.


  Részletek
 • 2. KLAPKA ÁRVERÉSI CSARNOK

  1093 Budapest, Vámház körút 9.

  www.aranyember.hu


  Részletek
 • 3. Domán Antik

  3300 Eger, Szarvas tér 5.

  Régiségek és antik tárgyak Egerben!


  Részletek
 • 4. Louis Galéria

  1027 Budapest, Margit krt. 51-53.

  "Az üzleti élet alapja a tisztességes és a becsületes üzlet". Ez a mottóm immár 22 éve. Az egész országban végeztem felvásárlói, szakértői tevékenységemet. Büszke vagyok arra, hogy 5-ös minősítésű szakmai tevékenységemet nemcsak hazai magánszemélyek, hanem szállodák is igénybe vették. Szüleimtől tanultam a tisztességes üzleti szellemet, a szép szeretetét, a múlt tárgyi emlékeinek tiszteletét és megbecsülését.


  Részletek
 • 5. LORNYON Régiségkereskedés

  1085 Budapest, Üllői út 24.

  Festmények és miniatúrák (XIX-XX. századi kismesterektől), bronz- és ónszobrok, Gorka Géza, Kovács Margit, Rahmer, Komlós kerámiafigurák, antik üveg-, porcelán- (eozinmázas Zsolnay), ezüst-, ón- és réz díszműtárgyak, kézimunkák, régi bizsuk eladása és vétele.


  Részletek
 • 6. Klapka Üzletház Kft.

  1093 Budapest, Vámház körút 9.

  "Vámház krt. 9." - ki gondolná ma már, hogy 1993-ban Áruházként indult. Lehetett itt ruhát, cipőt, parfümöt, és még hagyományos mosóport is kapni.

  A szupermarketek megjelenése miatt, nem lehetett előre törni egy átlagos áruházzal, Klapka az antikvitás árusítása mellett döntött 1996. júniusában, amihez 1997. decemberében a Centrum Zálogház is kapcsolódott. Itt heti árveréseket tartottak Fábri Sándor vezetésével, ahol műütárgyakra, festményekre, szobrokra és aranytárgyakra lehetett licitálni. Az autózálogr...


  Részletek
 • 7. Albert András

  1202 Budapest, Mártírok útja 216.


  Részletek
 • 8. Reneszánsz Bútor-Műszaki Bizományi

  9400 Sopron, Móricz Zsigmond utca 6


  Részletek
 • 9. MA Galéria Kft. - Ecseri Régiségpiac

  1194 Budapest, Nagykőrösi út 156.


  Részletek
 • 10. Goldbach Kereskedőház Kft.

  1000 Budapest, N/A


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak