Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

11 db találat

alumínium létra

kifejezésre
1 | 2

alumínium létra keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hartmann Kft.

  Weboldal: http://www.profigep.hu

  Cégünk barkácsgép kölcsönzéssel és értékesítéssel foglalkozik.

 • 2. Metalservice Félgyártmány Kft.

  Weboldal: http://www.metalservice.hu

  A Metalservice Félgyártmány Kft. budapesti és székesfehérvári telephelyein nagy- és kiskereskedelmi értékesítést végez a következő termékekből:
  Aluminium: ötvözött és ötvözetlen szalagok, lemezek, vastag lemezek, trapézlemezek, sima és mintás fóliák, mintás, perforált, expandált és festett lemezek
  Standard és rajzos profilok
  Réz, sárgaréz: lemezek, szalagok, csövek, rudak, huzalok
  Műanyag lemezek: PVC, habosított PVC, akril/plexi és polikarbonát lemezek és szerelési tartozékaik
  Alumínium radiátorok, létrák, dobozok

 • 3. BAU-STYL Kft. Építőanyag-kereskedés

  Weboldal: http://www.bau-styl.hu/

  Cégünk jelenleg 2 telephellyel rendelkezik, az építőanyag kereskedés Vecsésen 15000 m2, a rönkfa feldolgozó üzem Mátraszelén 13000 m2.
  A vásárlói igények gyors és pontos kielégítése,naprakészségünk azt eredményezte, hogy vásárlóink száma egyre nőtt.

  A megbízhatóság és a minőség garanciájaként 1998-ban bevezettük az ISO 9002 minőségtanúsítást. Folyamatos fejlesztéseink, bővülő termékkínálatunk és piacorientált szemléletünk versenyképességünk alapjai, ami egyenletes növekedési pályát eredményezett az elmúlt tíz évben. Beszerzési biztonságunk erősítése céljából 2005.április elején csatlakoztunk Magyarország egyik legnagyobb beszerzési társulásához az Új-Ház csoporthoz, majd egy év együttműködés után társtulajdonosai lettünk.
  A társaság tevékenysége a megalakulás óta lényegében nem változott, de a cég méretének növekedésével párhuzamosan belső struktúrája módosult. A kezdeti építőanyag-kiskereskedelem mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapott a nagykereskedelem, illetve a fuvarozási tevékenységünk.
  A felsorolt három fő tevékenységünk elválaszthatatlan kapcsolatban áll egymással.
  A nagykereskedelmi tevékenységünk fejlesztése tette lehetővé, hogy versenyképes árakat biztosíthassunk kiskereskedelmi partnereinknek is. A teljeskörű szolgáltatást igénylő vevőink kiszolgálására folyamatosan fejlesztettük járműparkunkat. Jelenleg 11 db 25 tonnás tehergépkocsival rendelkezünk, amelyből 7 db önrakodós , 4 db pedig fixplatós járműszerelvény.


  Ma már a saját járműpark folyamatos rendelkezésre állása nélkülözhetetlen feltétele vevői és szállítói kapcsolataink erősítésének, illetve versenyképes árainknak.
  Forgalmazott főbb termékeink: betontermékek, falazóelemek, víz- és hőszigetelő anyagok, tetőfedő anyagok, fenyő fűrészáru, térburkolatok, vakolatok, betonacél.

  Törekszünk arra, hogy a meglévő termékeink körében a hagyományos áruk mellett a legújabb technológiájú, legkorszerűbb termékeket is kínáljuk vevőinknek
  A tulajdonosi-vezetői háttérben a megalakulás óta változás nem történt, így elmondható, hogy a Bau-Styl Kft. évtizedes tapasztalatra visszatekintő stabil vállalkozás, megbízható partnere beszállítóinak és vevőinek egyaránt. Munkatársaink széleskörű szakmai tapasztalattal, anyagismerettel állnak vevőink rendelkezésére, az igények optimális megoldása érdekében.

  Minőségi bizonyítvánnyal rendelkező nagy és gazdag árukészlettel várjuk meglévő és leendő új ügyfeleinket.

  Az általunk forgalmazott termékek elsosorban a szerkezetkész házakhoz felhasználni kívánt építoanyagok, úgy mint:
  - különféle falazóanyagok
  - betontermékek
  - víz- és hoszigetelo anyagok
  - fenyo fürészáruk
  - tetofedo anyagok
  - vakolatok
  - zsákos termékek
  - külso térburkolatok
  - betonacélok
  STRONG & MIBET

  MEGRENDELOINK: MAGÁNÉPÍTKEZOK, KIVITELEZOK, VISZONTELADÓK.
  Nagykereskedői vagyunk a Leier-cégcsoportnak, a STRONG&MIBET betonelemgyárnak, a Saint-Gobain Isover Hungaria Kft.-nek, az ISO-LINE Rt. ?nek és a KK Kavics Beton Kft. ?nek.

 • 4. Cserép Miklós Vasker Kft.

  Weboldal: http://www.vasker.hu

  Vállalkozásunk 1989-ben alakult Keszthelyen családi vállalkozásként. Ma már 3 megye 4 városában állunk vásárlóink rendelkezésére. Vasáru, fürdőszobafelszerelés, színesfém, épületgépészeti, tüzeléstechnikai, rögzítéstechnikai anyagok, szerszámok és szerszámgépek nagy választékával várjuk kedves vásárlóinkat.

 • 5. Gépszektor Kft.

  Weboldal: http://www.gepszektor.hu;gepszektorshop.hu;www.gepszektorwebshop.hu

  Kertészeti, építőipari gépekkel, kéziszerszámokkal, szerviszolgáltatással, bérbeadással állunk partnereink rendelkezésére.

 • 6. Zarges Kft.

  Weboldal: http://www.zarges.hu/

  A Zarges magyarországi leányvállalata, a Zarges Kft. 1998. májusában alakult három magyar magánszemély bevonásával. 1998 októberétől gyártást is folytat: a kecskeméti üzemében készülő létrák és gurulóállványok a magyar piacon kívül egész Európába eljutnak a Zarges csoporton keresztül.

  A Zarges Kft. sokoldalú tevékenységet folytat: műszaki fejlesztést végez, létrák és gurulóállványok teljes spektrumát gyártja. Az előállított termékek jelentős részét exportálja Európa számos országába, valamint Magyarországon forgalmazza az itthon gyártott és a Zarges többi üzeméből importált cikkeket.
  A cég központja Budapesten található, a gyártás pedig a kecskeméti üzemben folyik. Az elmúlt évek dinamikus fejlődésének eredményeképpen napjainkra a létrák és gurulóállványok tekintetében a Zarges Kft. a legnagyobb piaci részesedést tudhatja magáénak. Viszonteladói hálózatunk az ország teljes területét lefedi. A kapcsolattartást partnereinkkel területi képviselőink biztosítják. Minőségi termékeink kedvező áron kaphatók több nemzetközi áruházláncban, pl. a METRO, Baumax és Praktiker áruházakban. Az eladás mellett foglalkozunk gurulóállványaink bérbeadásával is.

 • 7. Ervin és Társa Bt.

  Weboldal: http://www.arindex.hu/lapok/ervin

  A cég fő profiljai: csavarok, szögek, lakatok, zárak, létrák, tömítőanyagok, csatornák, vágó- és csiszolókorongok, védőkesztyűk, kéziszerszámok, huzalok, kerti szerszámok, drótfonatok, gipszek, fóliák, talicskák, betonkeverők, pvc csövek-idomok, kémény béléscsövek, flexibilis csövek, ruhaszárítók kereskedelme.

 • 8. Alpos Kereskedelmi Képviselet

  Weboldal: http://www.alpos.hu

  Cégünk acél- és színesfémfeldolgozással foglalkozik.

 • 9. AGRAM Szekszárd Ipari és Kereskedelmi Kft.

  Weboldal: http://www.szeki.hu/sz100/sz100111.htm

  Cégünk fémipar területén tevékenykedik.

 • 10. MEDIO 2000 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Weboldal: http://www.medio.hu

Kapcsolódó kulcsszavak