Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

alkatrész kereskedelem

kifejezésre
1

Alkatrész kereskedelem keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Robtron Elektronik Trade Kft.

  Robtron Elektronik Trade Kft. - Alkatrész kereskedelem - Tudakozó.hu Robtron Elektronik Trade Kft. - Alkatrész kereskedelem - Tudakozó.hu Robtron Elektronik Trade Kft. - Alkatrész kereskedelem - Tudakozó.hu

  1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor u. 6/b iroda Nyitvatartás: H-CS:9-17 P:9-14

  Cégünk 1993-ban kezdte meg az elektronikai alkatrészek forgalmazását. Folyamatosan bővülő kínálatunkban több mint 20000 féle termék szerepel, melyek általános és speciális felhasználási célú, ipari elektronikai alkatrészek.
  Társaságunk központja Szegeden található, ahol helyet kapott értékesítési-, logisztikai- és pénzügyi részlegünk is, valamint szegedi kiskereskedelmi üzletünkben személyesen állunk Vásárlóink rendelkezésére. Fővárosi Ügyfeleink kiszolgálása budapesti irodánkon keresztül történik.
  A cég ...


  Részletek
 • 2. ITT Water & Wastewater Magyarország Kft.

  2045 Törökbálint, Feketerét u. 9.

  Az ITT Flygt 1901-ben jött létre, központja Svédországban, Stockholm mellett van. A cég világelső a búvárszivattyúk és -keverők gyártásában.


  Részletek
 • 3. Tisza Volán Zrt.

  6724 Szeged, Bakay Nándor u. 48.

  3,5 T feletti járművek mentése!
  Belföldön és külföldön egyaránt a nap 24 órájában. A mentést egy Volvo FM 12-es 8x4-es alvázra épített ROSPO 1-es hidraulikus villás emelő berendezéssel ellátott járművel végezzük, amely alsó és felső csörlővel egyaránt rendelkezik. A vonófej 50 tonna elhúzására alkalmas.
  - Alvállalkozóink segítségével megoldjuk az áruk átrakodását, személyi mentést végzünk, valamint másik kamiont tudunk biztosítani.
  - Szerződött partnerei vagyunk a szegedi Renault, Mercedes, Scania, DAF, ...


  Részletek
 • 4. Borona Mezőgazdasági Tevékenységet Szolgáltató Bt.

  6400 Kiskunhalas, Bundzsák István utca 12.

  A Bt. 1992-től a magyarországi STIHL Kft. szerződött kereskedőpartnere, a STIHL szakkereskedői és szervízhálózat tagja. 1994-től STIHL és Viking szakkereskedést szerviz tevékenységgel bővíti.
  A Borona Bt. vásárlói, ill. javítási szolgáltatását igénybevevők köre: környező önkormányzatok, ipari és mezőgazdasági vállalkozások, magánvállalkozók és magánszemélyek.
  STIHL-VIKING szakkereskedés


  Részletek
 • 5. IKR Kereskedelmi Zrt.

  2943 Bábolna, IKR Park

  Cégünk célja: az iparszerű mezőgazdasági tevékenység megvalósítása a termeléstechnikai, biológiai, kémiai és szervezési feltételek magas szintű összhangjának megteremtésével. Forgalmazunk mezőgazdasági munkagépeket, azok alkatrészeit, szervizünkben jól felkészített szakemberek végzik a javító-karbantartó munkákat.


  Részletek
 • 6. Szent-Em Emeléstechnika Kft.

  1142 Budapest, Tengerszem u. 112.

  Tisztelt Érdeklodo!

  Köszöntöm a Szent-Em Emeléstechnikai Kft. honlapján.
  Engedje meg, hogy röviden bemutassam cégünket, szolgáltatásainkat!

  I. Szak- és szakértoi tevékenység

  - gépek üzembe helyezés elötti és idoszakos biztonsági vizsgálata,
  kiemelve az emelogépeket
  - szaktanácsadás, bármely szakértoi és akkreditált munka elvégzése

  II. Kereskedelmi tevékenység

  - új és használt emeloeszközök és gépek forgalmazása
  - alkatrész-forgalmazás, bizományosi értékesítés
  - dokumentáció-pótlás

  III...


  Részletek
 • 7. Agrospic Kft.

  2433 Sárosd, Seregélyesi u. 8/a.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak