Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

19 db találat

akupresszúra

kifejezésre
1 | 2

Akupresszúra keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Fazekas Stressz és Gyógycentrum

  Fazekas Stressz és Gyógycentrum - Akupresszúra - Tudakozó.hu Fazekas Stressz és Gyógycentrum - Akupresszúra - Tudakozó.hu Fazekas Stressz és Gyógycentrum - Akupresszúra - Tudakozó.hu Fazekas Stressz és Gyógycentrum - Akupresszúra - Tudakozó.hu Fazekas Stressz és Gyógycentrum - Akupresszúra - Tudakozó.hu

  6724 Szeged, Hétvezér u. 18.

  A 2000-ben alapított FAZEKAS Stressz & Gyógycentrum és annak egyedülálló ezoterikus orvoslása Szegeden több mint 12 évtized személyes tapasztalataira nyúlik vissza. Két generáció, magyar és német személyiségekre, valamint magyar, kanadai, amerikai, ausztráliai, tibeti és más nemzetközi, kelet-nyugat találkozásából származó ezoterikus orvos-természetgyógyászati képzéseken és tapasztalatokon alapul.
  Modern lakoszályok, tágas vendégszobák, fedett, bútorozott balkonnal/balkon nélkül, zárt parkolóval, egyéni, ü...


  Részletek
 • 2. Főnix Szalon

  Főnix Szalon - Akupresszúra - Tudakozó.hu

  1173 Budapest, Szabad rét u. 3.

  FŐNIX ALAKFORMÁLÓ ÉS REKREÁCIÓS SZALON
  Az Ön egészségéért és szépségéért !
  www.fonixszalon.hu
  Orvosként több mint 12 éve foglalkozom életmód tanácsadással, 7 éve kifejezetten a diétával. Évek óta dédelgetett álmom volt egy olyan egészség-szépség centrum létrehozása, amely esztétikai és egészségi szempontból is javára válhat vendégeinknek.

  Úgy gondolom, azoknak tudok segíteni, akik szeretnének foglalkozni egészségükkel, alakjukkal, s...


  Részletek
 • 3. Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum

  Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Akupresszúra - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Akupresszúra - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Akupresszúra - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Akupresszúra - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Akupresszúra - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Akupresszúra - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Akupresszúra - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Akupresszúra - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Akupresszúra - Tudakozó.hu Montimed Vitalis Orvos- Természetgyógyászati Centrum - Akupresszúra - Tudakozó.hu

  1139 Budapest, Pannónia út 33.

  A Montimed Vitalis Orvos-Természetgyógyász Centrum különleges az országban egyedülálló diagnosztikai és terápiás kezelésekkel várja a gyógyulni vágyókat! Nálunk a holisztikus szemléletű gyógyítás és a harmadik évezred csúcstechnikája egészíti ki egymást, egyénre szabott kombinációban.
  A legkülönfélébb problémák szelíd és hatásos kezelése zajlik, valamint a nem ismert eredetű betegségek, gócok feltérképezése és a szervezet góctalanítása.
  Rendelőnk nem csak a gyógyításra, hanem a prevencióra (megelőzésre) ...


  Részletek
 • 4. Arcpoetika.hu

  1121 Budapest, Karthauzi u. 12.

  Arcpoetikánk: szépség és egészség!


  Részletek
 • 5. Klímaterápiás Sóbarlang

  7147 Alsónána, Dózsa György u. 36.

  Természetgyógyász, gyógymasszőr várja a kedves pácienseket! Ezenkívül terápiás kezelések, alsó- és felső légúti problémák kezelésével, illetve akupresszúrával foglalkozom.


  Részletek
 • 6. Kollárik Andrea Mária

  1185 Budapest, Késmárk utca 4.

  A 90-es évek elejétől foglalkozom kineziológiával, akupresszúrával.


  Részletek
 • 7. Ormos Intézet Egészségügyi Alapítvány

  1184 Budapest, Hengersor út 73.

  Az Ormos Intézet kizárólag alternatív medicinával foglalkozik és az a célja, hogy a napjainkban ismert természetgyógyászati módszereket alkalmazza a legmagasabb szinten.
  Nyitva tartás:
  hétfőtől péntekig 8-tól 19-ig, szombaton 8-tól 13-ig.


  Részletek
 • 8. Barna Gábor természetgyógyász

  1114 Budapest, Ulászló u. 19.

  A vállalkozás a természetgyógyászat területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 9. Életerő Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesülete

  2000 Szentendre, Szentlászlói út 83.

  Az egyesület dr. Oláh Andor tanításai alapján a természetgyógyászat sokféle ágával foglalkozik, természetes élet- és gyógymódokkal, táplálkozással kapcsolatos előadásokat, tanfolyamokat szervez, rendez. Államilag elismert természetgyógyászati alapképzések és erre épülő szakképzések elsőként indultak egyesületünkben.


  Részletek
 • 10. SR Kontroll Bt.

  3521 Miskolc, Szacsvay u. 1.

  Cégünk természetgyógyászattal foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak