Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

adattároló eszköz

kifejezésre
1

Adattároló eszköz keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. DigiSoft Bt.

  1172 Budapest, Hártya utca 46.

  Cégünk 2000 óta kizárólag a számítástechnikával, és azon belül is egy kisebb területtel foglalkozik. Főbb érdeklődési területünk a Linux operációs rendszer, leginkább Linux alapú szerverek telepítése. Vállaljuk továbbá számítógépes hálózatok kiépítését, karbantartását, felügyeletét. Kis létszámú csapatunk miatt - mely időnként külső segítséggel is dolgozik - ideális szerződési feltételeket tudunk nyújtani kis- és középvállalatoknak. Az alábbi területeken tudunk technikai segítséget nyújtani: számítógépek ös...


  Részletek
 • 2. EXPERTI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1039 Budapest, Rákóczi út 36.

  A cég alaptevékenysége az optika és számítástechnika.
  Szemüvegek
  A válogatott "alapanyagok", a korszerű technológiák és a mesteri munka ötvözete mindig kiváló végeredményekhez vezet - ez a maximálisan elégedett ügyfelek látáskomfortja

  Napszemüvegek
  Márkás napszemüvegek a mindennapokra, a nyaraláshoz, a síeléshez
  Számítástechnika
  Adattároló eszközök és médiák

  Nyomtató-kellékek és tintapatronok

  Külső/belső perifériakábelek és átalakítók...


  Részletek
 • 3. SASCO

  1024 Budapest, telephely

  F o r d í t á s angol és/vagy német nyelvről magyarra, valamint magyarról angolra és/vagy németre. A két idegen nyelvről közvetlenül a másikra is !
  A fordítás színvonalas és szakszerű, - alapvetően műszaki, kereskedelmi, jogi, valamint üzleti szakszövegek ? a lehető legrövidebb határidővel, megfizethető árakon.


  Részletek
 • 4. Linear Stage Bt.

  1068 Budapest, Podmaniczky u. 29

  Cégünk a számítástechnika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 5. DOC Hungary Informatikai Kft.

  9700 Szombathely, Kiskar u. 1/a

  Papírmentes iroda létrehozásához kínálunk komplett szoftver és hardver megoldásokat: dokumentum-menedzsment szoftver, work-flow menedzsment szoftver, archiváló szoftver, pénzügyi szoftver, szoftvertanácsadás, asztali számítógépek, notebookok, multifunkciós eszközök, szerverek, CD, névjegy, CD médium, adatrögzítés, CD gyártás, CD másolás, automatizált CD másoló rendszerek, DVD médium, DVD gyártás.


  Részletek
 • 6. Avnet Kft.

  1123 Budapest, Csörsz utca 45


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak