Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

35 db találat

adószakértés

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Adószakértés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Illés Ügyvédi Iroda

  1053 Budapest, Képíró u. 9.,

  Az Illés Ügyvédi Iroda munkatársaiként azért dolgozunk, hogy Ön elégedett legyen.
  Célunk, hogy komplex szolgáltatást nyújtsunk Önnek, és megkíméljük a félmegoldásoktól, a megfelelő szakemberek időt rabló keresésétől. Igyekszünk útmutatást adni a mindennapi élet esetenként több szakterület ismeretét igénylő kérdéseiben.
  Hozzánk bizalommal fordulhat akár jogi, akár könyvelési jellegű kérdéssel, de számíthat ránk akkor is, ha épp lakását készül eladni, vagy újat vásárolna.
  Befektetési ügyekben és hitel üg...


  Részletek
 • 2. LI-MI Audit Kft.

  1152 Budapest, Telek u. 8.

  Cégünk 2000. májusában alakult, a Magyar Könyvvvizsgálói Kamara által bejegyzett könyvvizsgáló társaság. Könyvelői, könyvvizsgálói és adótanácsadói tevékenységünk mellett üzletviteli tanácsadással, felnőtt- és egyéb képzéssel is foglalkounk. Bővebb információért tekintse meg weboldalunkat a fenti címen!


  Részletek
 • 3. Dr. Baley és Harmat Kft.

  7621 Pécs, Citrom u. 7.

  Vállaljuk vállalkozóknak, cégeknek teljeskörű könyvelését és könyvvizsgálói közreműködést biztosítunk cégek ügyeinek intézéséhez.


  Részletek
 • 4. Fekete és Fia Üzleti Tanácsadó Kft.

  6041 Kerekegyháza, Andrássy Gyula 119.

  Cégjegyzékszám: 03-09-107708. Alapítás/Átalakulás: 1995/1999. Tagság: Vámügynökségek és Vámközreműködők Magyarországi Szövetsége. REFERENCIÁINK: Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Kecskemét, CabTec Kft. Kecskemét, Tax Partner Adó- és Pénzügyi Tanácsadó Kft., Opel Magyarország Autóipari Kft. Szentgotthárd, Opel Southeast Europe Kft. Budaörs, Masped Logisztika Kft. Fót, Frans Maas Hungária Kft.

  Az általunk ajánlott szolgáltatások:
  Vámszakértői, vámtanácsadói tevékenység:

  A megbízó számára általános, vagy ...


  Részletek
 • 5. UNICASS Kft.

  1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12.

  Cégünk az elmúlt 12 év során elsősorban könyvelés és könyvvizsgálat terén szerzett nagy gyakorlatot. A könyvvizsgálati képesség nemcsak a gazdasági társaságokra, hanem a költségvetési szervekre is kiterjed.


  Részletek
 • 6. Nemzetközi Adószakértők Magyarországi Társasága

  1093 Budapest, Fővám tér 8.

  Ez az egyetlen nem állami és nem szektorális adójogi kérdésekkel foglalkozó nemzetközi szervezet.


  Részletek
 • 7. Tax Accord Kft.

  1123 Budapest, Avar u. 19.

  Cégünk négy éve belföldi, de elsősorban külfödi pénzügyi és adótanácsadással, valamint adószakértéssel foglalkozik. A nemzetközi munka tekintetében a legfontosabb a külföldi befektetők részére nyújtott előzetes konzultáció. Úgy külföldi, mint belföldi befektetők Magyarországon bejegyzett vállalkozásaihoz uniós pályázatok szerkesztését is vállaljuk.


  Részletek
 • 8. EURO-AUDIT Nemzetközi Könyvszakértő Adó- és Pénzügyi Tanácsadó Kft.

  1043 Budapest, Csányi L. u. 34.

  Cégünk elsősorban könyvvizsgálással foglalkozik.


  Részletek
 • 9. H & K Audit Könyvelő és Könyvvizsgáló Kft.

  8200 Veszprém, Jókai u. 38.

  Könyvvizsgálat, könyvvezetés, könyvelés, adótanácsadás. Cégünk KFT-k ,BT-k könyvelését, KFT-k és részvénytársaságok könyvvizsgálatát vállalja.
  Felszámolsásokban is részt veszünk, tevékenységünk a gazdasági tanácsadásra is kiterjed. Gazdasági célú hitelpályázatok elkészítését is vállaljuk.


  Részletek
 • 10. I. és T. SESTERTIUS 99 Bt.

  8200 Veszprém, Ady u. 7/c. II/4.

  szolgáltató

  autó, értékbecslés, finanszírozás, hitelezés, fordítás, tolmácsolás, hitelezés, igazságügyi szakértő, ingatlan, ingatlanforgalmazás, ingatlanközvetítés, ingatlan - telek, épület, lakás, könyvvizsgálat, pályázat, pénzügyi tanácsadás, szakértő

  adószakértés, adótanácsadás, alépítmény műszaki vizsgálat, autófinanszírozás, autó lízingelési lehetőség, beruházási hitel, cégátvilágítás, cégértékelés, cégvizsgálat, családi ház, építőipari gép lízingelési lehetőség, felépítmény műszaki vizsg...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak