Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

2 db találat

adóbevallás készítése magánszemélyek részére

kifejezésre
1

Adóbevallás készítése magánszemélyek részére keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. UPTREND Kft.

  1118 Budapest, Budaörsi út 52. II.e.

  Tisztelt Cégvezető!

  Szakértői és ügyviteli szolgáltatásainkat röviden áttekintő bemutatkozó levelünket juttatom el Önhöz annak reményében, hogy ajánlatunkban megtalálja munkája során felmerülő az Ön vagy cége pénzügyi vonatkozású kérdéséhez, feladatához, problémájához megfelelő megoldást rejtő ajtóhoz szükséges kulcsot.

  Társaságok számára vállalunk teljes körű könyvviteli, beszámolókészítési, adóbevallási és adóadminisztrációs, komplett bérügyviteli, személyzeti, TB és MNYP adminisztrációs, valamint...


  Részletek
 • 2. VITKÓCZI JÓZSEFNÉ

  2360 Gyál, Erkel utca 2.

  Kft.-k, Bt.-k és egyéni vállalkozók könyvelése, SZTK-ügyintézés, mérleg és adóbevallás. Vállalkozáshoz mindenféle nyomtatvány árusítása. Fénymásolás.
  Nyitva: Hétfő, szerda: 8-18 óráig, Péntek: 8-12óráig


  Részletek