Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

346 db találat

adóügy, adótanácsadás

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

Adóügy, adótanácsadás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ACC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  ACC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Adóügy, adótanácsadás - Tudakozó.hu ACC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Adóügy, adótanácsadás - Tudakozó.hu ACC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Adóügy, adótanácsadás - Tudakozó.hu ACC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Adóügy, adótanácsadás - Tudakozó.hu ACC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Adóügy, adótanácsadás - Tudakozó.hu

  2316 Tököl, Dobó Katica u 12.

  Fiatal és tapasztalt kollégákból álló csapatunk széleskörű ismeretekkel rendelkezik a mindennapok legfrissebb könyvelési és szaktanácsadói kérdéseiben.
  Irodánkban rendelkezésére áll napjaink legmodernebb informatikai és kommunikációs infrastruktúrája, amely segít abban, hogy cégének adatait egyszerűen, gyorsan és bizalmasan kezelhessük.

  Hírnevünk elégedett ügyfelekre épül. A mi célunk az Ön elégedettsége, nem kevesebb. Akár egy mérleget készítünk, adóhatósággal foglalkozunk, vagy bármely más pénzügyi sz...


  Részletek
 • 2. Benedek Cégcsoport

  Benedek Cégcsoport - Adóügy, adótanácsadás - Tudakozó.hu Benedek Cégcsoport - Adóügy, adótanácsadás - Tudakozó.hu

  1035 Budapest, Miklós tér 2.

  A Benedek és Társai Könyvelő és Adótanácsadó Kft. (korábban Közgazdasági szolgáltató Kft.) 1990-ben családi vállalkozásként indult. Az első időben főleg ügyviteli feladatokkal foglalkozott: könyveléssel, adótanácsadással és az ehhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásokkal. A csoport másik két tagja, a Benedek és Társai Könyvvizsgáló és Szolgáltató Kft., valamint a Béta-Audit Könyvvizsgáló, Pénzügyi és Üzleti Tanácsadó Kft. ennek a csoportnak a könyvvizsgálatra szakosodott tagjaiként 1992-ben és 1994-ben kerültek...


  Részletek
 • 3. Advert Kft.

  Advert Kft. - Adóügy, adótanácsadás - Tudakozó.hu Advert Kft. - Adóügy, adótanácsadás - Tudakozó.hu

  1172 Budapest, Pesti út 474.

  Az Advert Kft. adótanácsadói és könyvelési szolgáltatásokat nyújt. Ugyanakkor Mogyoródon üzemeltet egy autósmozit és egy kempinget, kellemes környezetben, ahová szeretettel várjuk a szórakozni és pihenni vágyókat.


  Részletek
 • 4. Bakonyi Ügyvédi Iroda

  Bakonyi Ügyvédi Iroda - Adóügy, adótanácsadás - Tudakozó.hu

  2100 Gödöllő, Fácán sor 8.

  Az Irodát Dr. Bakonyiné Dr. Fest Edit ügyvéd alapította 2002-ben. Az Iroda több állandó megbízással rendelkezik, ezen megbízók komoly referenciát jelentenek az Iroda számára.
  Szakterületeinken kiemelt tapasztalattal,gyakorlattal rendelkezünk és francia nyelven is nyújtjuk valamennyi szolgáltatásunkat.
  Joggal vagyunk büszkékarra, hogy ügyvédi irodánk számos ügyfelével hosszantartó szoros ügyfélkapcsolatot tart fenn.

  Ügyvédcsapatunk felkészültsége a legmagasabb követelményeknek is megfelel, és nagy han...


  Részletek
 • 5. Banksoft Kft.

  Banksoft Kft. - Adóügy, adótanácsadás - Tudakozó.hu

  1149 Budapest, Angol u. 38.

  Banktechnika területén tevékenykedő cégünk banküzemi, informatikai fejlesztésekkel és szolgáltatásokkal foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Társasházkezelő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  Társasházkezelő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. - Adóügy, adótanácsadás - Tudakozó.hu

  1074 Budapest, Szövetség u. 41.

  Budapest bármely kerületében illetve Budapest vonzáskörzetében vállalom társasházak, lakóparkok közös képviseletét, kezelését. A teljesség igénye nélkül: Budaörs, Törökbálint, Pomáz, Biatorbágy, Szentendre, Nagytarcsa, stb. Nagyobb albetét szám esetén egyedi megállapodás szerint más régiók is szóba jöhetnek. A Társasházkezelő Kft. ügyvezetőjeként társasházak, lakóparkok kezelésével, üzemeltetésével foglakozom. Miután több éve végzem ezen a területen a tevékenységemet, ezért sikerült némi rutinra szert tenne...


  Részletek
 • 7. Magyar Könyvelők Országos Egyesülete

  Magyar Könyvelők Országos Egyesülete - Adóügy, adótanácsadás - Tudakozó.hu

  1025 Budapest, Pitypang u. 7.

  A Magyar Könyvelők Országos Egyesületének alapvető célja a tagok szakmai képviseletének ellátása, támogatása, szakmai tájékoztatása, tanácsadás nyújtása, továbbá a könyvelői feladatokat tárgyaló, bemutató képzés, előadás szervezése, kiadványok megjelentetése és terjesztése.


  Részletek
 • 8. Delta 6 Kft.

  Delta 6 Kft. - Adóügy, adótanácsadás - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Galvani u.44.

  Cégünk pénzügyi és internetszolgáltatásokat nyújt.


  Részletek
 • 9. Moore Stephens Kft.

  Moore Stephens Kft. - Adóügy, adótanácsadás - Tudakozó.hu

  1025 Budapest, Szépvölgyi út 6. I. emelet

  Alapítás éve: 1992.
  Cégjegyzékszám: 0109167956.
  Foglalkoztatottak: 6 fő.

  Cégünk nemzetközi számviteli elvek szerint nyújt könyvvizsgálati szolgáltatást magyar, német és angol nyelven.

  Referenciák:
  Target Hungária Kft., Unitef-83 Zrt., Interchange Kft., Medicover Zrt., F. Segura Hungária Kft., Akácliget Logisztikai Központ Kft., Bohnacker Kft.


  Részletek
 • 10. Boruzs és Tigelmann Ügyvédi Iroda

  Boruzs és Tigelmann Ügyvédi Iroda - Adóügy, adótanácsadás - Tudakozó.hu

  1124 Budapest, Apor Vilmos tér 25-26

  A Boruzs Ügyvédi Iroda 2004-ben alakult kizárólag adóügyek professzionális szintű ellátására. Adójoggal, társasági joggal, ingatlanjoggal, munkajoggal foglalkozunk.
  Az Irodában folyó adójogi tevékenység sikeres folytatásának titkát jelenti egyrészt, hogy az ügyeket a jogi szaktudás mellett adószakértői képzettség birtokában látjuk el, másrészt hasznosítjuk a korábban ügyvédi idő alatt felhalmozott gyakorlati tapasztalatot.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak