Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

47 db találat

ablakklíma

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Ablakklíma keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft.

  Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Ablakklíma - Tudakozó.hu Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Ablakklíma - Tudakozó.hu Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Ablakklíma - Tudakozó.hu Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Ablakklíma - Tudakozó.hu Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Ablakklíma - Tudakozó.hu Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Ablakklíma - Tudakozó.hu Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Ablakklíma - Tudakozó.hu Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Ablakklíma - Tudakozó.hu Vento 2000 Klíma- és Légtechnikai Kft. - Ablakklíma - Tudakozó.hu

  6753 Szeged, Budai Nagy Antal u. 122/B

  A VENTO 2000 Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalakozás, mely 1999 decemberében alakult Szegeden. Fő tevékenységünk a klíma- és légtechnikai rendszerek tervezése, szakszerű kivitelezése, beszabályozása, üzemeltetése és karbantartása.

  Cégünk, megalakulása óta folyamatosan fejlesztette szolgáltatási színvonalát - mely partnereink elismeréseként - Dél-Magyarország meghatározó vállalkozásává nőtte ki magát. Ezen túlmenően már országosan is megtalálhatóak referencia munkáink valamint Ukrajnából és Romániábó...


  Részletek
 • 2. Columbus Klíma

  Columbus Klíma - Ablakklíma - Tudakozó.hu Columbus Klíma - Ablakklíma - Tudakozó.hu Columbus Klíma - Ablakklíma - Tudakozó.hu Columbus Klíma - Ablakklíma - Tudakozó.hu Columbus Klíma - Ablakklíma - Tudakozó.hu Columbus Klíma - Ablakklíma - Tudakozó.hu

  1163 Budapest, Kövirózsa u. 6

  A Columbus Klíma a hazai klímatechnológiai piac meghatározó vállalkozása. Vevőinknek egyedülállóan stabil és sokoldalú választékot kínálunk, magas színvonalú műszaki háttérrel és szervízszolgáltatással.


  Részletek
 • 3. Stiebel Eltron Kft.

  Stiebel Eltron Kft. - Ablakklíma - Tudakozó.hu Stiebel Eltron Kft. - Ablakklíma - Tudakozó.hu Stiebel Eltron Kft. - Ablakklíma - Tudakozó.hu Stiebel Eltron Kft. - Ablakklíma - Tudakozó.hu Stiebel Eltron Kft. - Ablakklíma - Tudakozó.hu Stiebel Eltron Kft. - Ablakklíma - Tudakozó.hu

  1036 Budapest, Pacsirtamező u. 41.

  A Stiebel Eltron már több mint 70 éve fejleszt és gyárt készülékeket és berendezéseket. Ez a név azóta is garancia az egyedülálló technikára, az energiatakarékosságra, a környezetvédelemre, a minőségre és a megbízhatóságra.


  Részletek
 • 4. Klíma Diszkont Kft.

  Klíma Diszkont Kft. - Ablakklíma - Tudakozó.hu

  3527 Miskolc, József A. u. 36.

  A KLÍMA DISZKONT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. elsősorban épületgépészeti rendszerek, klíma- és légtechnikai berendezések kivitelezésére, értékesítésére, és karbantartására szakosodott társaság.
  Tevékenységei között szerepel továbbá meglévő rendszerek korszerűsítése, átalakítása, illetve hűtés- és egyéb légtechnikai berendezések forgalmazása (pl. konyhai elszívók, ventilátorok, flexibilis csövek, hősugárzók, légtisztítók, párásító- illetve páramentesítő készülékek).
  Ezen szolgáltatásokat cégünk az MS...


  Részletek
 • 5. Class-Elektronik Bt.

  Class-Elektronik Bt. - Ablakklíma - Tudakozó.hu

  7400 Kaposvár, Honvéd utca 14/c

  Többéves tapasztalattal rendelkező szakembereink készséggel állnak megrendelőink rendelkezésére számítástechnikával, informatikával, valamint klímatechnikával kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában, hardver és szoftver problémák megoldásában, számítógépes rendszerek megtervezésében, installálásában és folyamatos karbantartásában.


  Részletek
 • 6. Anilin Zrt.

  Anilin Zrt. - Ablakklíma - Tudakozó.hu

  1097 Budapest, Gubacsi út 10/a

  KISEL nyitva tartás: H-Cs 8:00-15:00, P 8:00-14:00


  Részletek
 • 7. Klímabest Kft.

  9700 Szombathely, Jászai Mari u. 5.

  Cégünk 1991-ben alakult magánszemélyek összefogásával. A vállalkozás informatikai profillal indult, de 1993-ra már teljesen az épületgépészetben, azon belül is főként a klímatechnika területén dolgoztunk. Ettől az évtől foglalkozunk klímaberendezések importjával és nagykereskedelmével. Az izraeli BELCOR, az amerikai INTERTHERM, az olasz SIMAIR és a japán TOSHIBA készülékeket forgalmaztuk egyidőben.


  Részletek
 • 8. Bon Air BG Kft.

  1174 Budapest, Lőrinci út 24.

  Cégünk 1996-ban alakult. Klímaberendezésekkel, fűtéstechnikával, párásítókkal és különleges radiátorokkal foglalkozunk. Részletekért látogasson el weboldalunkra!


  Részletek
 • 9. Torus-a Kft.

  6720 Szeged, Arany János u. 7.

  Fő- és alvállalkozás keretében vállaljuk épületek építőipari tervezését.


  Részletek
 • 10. Air-Fresh Gang Bt.

  2461 Tárnok, Béla u. 19.

  Betéti társaságunk légkondicionáló berendezések

  forgalmazásával,
  szerelésével,
  karbantartásával,
  szervizelésével
  foglalkozik


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak