Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

takarmánykeverés Zalaszentgrót

kifejezésre
1

Takarmánykeverés Zalaszentgrót keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. ZALA-CEREÁLIA KFT.

  ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés Zalaszentgrót - Tudakozó.hu ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés Zalaszentgrót - Tudakozó.hu ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés Zalaszentgrót - Tudakozó.hu ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés Zalaszentgrót - Tudakozó.hu ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés Zalaszentgrót - Tudakozó.hu ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés Zalaszentgrót - Tudakozó.hu ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés Zalaszentgrót - Tudakozó.hu ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés Zalaszentgrót - Tudakozó.hu ZALA-CEREÁLIA KFT. - Takarmánykeverés Zalaszentgrót - Tudakozó.hu

  8790 Zalaszentgrót, Nyár u. 1

  A Zala folyó mindkét partján a XVII. században több mint 50 kisebb-nagyobb vízimalom szolgálta a környezetében élőket, köztük a tüskeszentpéteri. A háborúk alatt, mint az utánpótlás fontos elemét védelmezték. A XIX. század végén a malomipar fejlődésével kiemelkedett a többi közül. Az 1920-as évektől a bérlők segítségével technikailag is megújult, megalapozva az üzem hírnevét. Az államosítás után a Zala megyei Gabonaipar része lett.

  A Zala-Cereália Kft. 1993-ban alakult meg azzal a céllal, hogy a Zalagabo...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak